10000 lei / euro imprumut rapid doar cu buletinul, fara garantii. Credius?

aplica

Acum poti sa iei 10000 lei imprumut rapid fara garantii sau 10000 euro credit rapid doar cu buletinul.

Trebuie sa depui o cerere si afli in cateva ore daca esti aprobat. Nu te mai deplasezi.

Trimiti cererea de pe telefon si vezi dupa aceea cat vine rata lunara, ce costuri exista si toate conditiile.

Modalitatea prin care acorda credite IFN-urile s-a simplificat. De aceea, tot mai multe persoane pot lua bani imprumut in 2019.

Chiar si 10000 lei se poate obtine urgent daca se aplica online. Nu mai conteaza daca esti in Biroul de Credit.

O institutie financiara care este dispusa sa acorde o sansa in plus restantierilor se gaseste. Important este sa vrei sa aplici daca ai nevoie de bani imprumut rapid cu buletinul.

Poti primi fara garantii aprobare in cateva ore. Chiar daca lucrezi de putin timp, chiar daca esti in concediul de maternitate.

Singura conditie este dupa cum stii, sa ai orice venit. Nu conteaza daca este mare sau mai mic, orice persoana are sanse la un imprumut de 10000 euro sau lei.

Daca vrei sa platesti banii in mai multe rate, si acest lucru este posibil. Intai aplica la credit si dupa aceea poti vedea astazi daca ti-a fost aprobata cererea.

Un imprumut nebancar este intotdeauna urgent. Se ofera in mod autorizat si atunci cand bancile te-au refuzat.

In cazul in care, de exemplu, completezi cererea acum: poti primi banii in maxim 12 ore dupa aprobare.

Toate conditiile sunt la vedere si nu trebuie sa platesti nimic in avans. Oferta beneficiaza de dobanda transparenta.

Un alt exemplu de firma care ofera bani rapid este Credius. Mai jos o sa lasam cateva informatii si despre aceasta institutie, in cazul in care te intereseaza.

Credius, firma cu profil american, ofera pana la 10.000 lei imprumut rapid doar cu buletinul, fara garantii si fara garant.

Acest IFN promite una dintre cele mai mari sume, cu putine acte si cu timp de raspuns extrem de mic. Asa se face ca afli daca esti sau nu aprobat in mai putin de 1 ora, fie ca aplici ziua sau seara, ori in zilele nelucratoare.

Poti folosi banii imediat pentru orice nevoie, fara sa fii nevoit sa explici destinatia lor. Ii poti cheltui asadar, pentru a plati o datorie, pentru o refinanatare sau pentru orice altceva.

Nu ai nevoie de ipoteca, adeverinta de salariu sau cupon de pensie pentru cei 10.000 lei, insa e obligatoriu sa demonstrezi printr-un extras de cont ca ai o sursa de venit de minim 400 lei. Se accepta diverse forme de venit, de la chirii, indemnizatii si pana la bani obtinuti din drepturi de autor.

Faptul ca nu se cere adeverinta de venit e un mare lucru deoarece stim cu totii cum e traiul in Romania, unde inca foarte multa lume nu poate dovedi prin acest act ca are insa un venit stabil.

Cererea pentru acest imprumut doar cu buletinul fara garantii se poate face rapid si online, daca se acceseaza site-ul companiei Credius. Fie completezi un formular, fie dai un telefon la numarul afisat pe site, raspunsul il primesti urgent, astfel incat iti rezolvi problemele financiare fara conditionari, mai ales daca esti declarat eligibil pentru suma maxima de 10000 lei.

Daca nu stiai, Credius este un IFN, iar aceasta inseamna ca este autorizat de Banca Nationala a Romaniei sa desfasoare activitati de creditare pe intreg teritoriul tarii noastre. Deci totul are un temei legal si nu se pune problema de neseriozitate.

Institutiile financiare nebancare au aparut in prim plan dupa criza din 2007, cand bancile nu au mai oferit credite de nevoi personale doar cu buletinul datorita gradului mare de restantieri cu care se confruntau la acea vreme.

Si ca o veste buna, la Credius IFN li se ofera o sansa si celor care sunt in Biroul de Credit listati ca rau platnici.

Perioada de rambursare e aceeasi pentru toata lumea, adica minim 10 luni si maxim 60 luni. Imprumutul nebancar rapid se ofera fara garantii, in lei si esti conditionat de o dobanda de 19%/an si de un comision de administrare de 3,6%/luna daca aplici numai cu buletinul si cu extrasul de cont.

In schimb, daca aduci “adeverinta magica”, adica adeverinta de salariu, dobanda scade instant la momentul aplicarii la 9%/an. Acesta este un cost acceptabil, mai usor de suportat pe termen lung.

Si ca tabloul sa fie complet, trebuie sa mentionam si intervalul de varsta in care trebuie sa se regaseasca toti cei care se gandesc sa aplice pentru 10.000 lei: 18-65 ani.

Totusi, legat de varsta, daca esti pensionar si ai peste 65 ani, nu trebuie sa disperi, pentru ca la Credius gasesti si un imprumut online rapid fara limita de varsta, iar conditiile de acceptare sunt asemanatoare.

Asa cum spuneam si la inceputul articolului, mai exista numeroase IFN-uri in Romania, insa deocamdata cel de fata ofera una dintre cele mai generoase sume.

Altele, precum Viva Credit, sunt specializate pe ramura imprumuturile pana la salariu, care se returneaza asa cum ai ghicit, in nu mai mult de 30 de zile! Si aici se accepta restantieri, nu ai nevoie decat de buletin si in plus, ai zero comisioane. Doar ca suma maxima obtinuta nu trece de 1.500 lei.

Ferratum ofera pana la 1.290 lei fara sa fie nevoie sa trimiti acte in format fizic. Tot la fel, fara garant si fara garantii, insa in acest caz varsta minima la aplicare e de 24 ani. Termenul de rambursare este mai scurt decat la Credius, insa ceva mai lung decat la Viva si atinge astfel maxim 45 zile, insa numai dupa cea de-a doua aplicare.

In 2015, a devenit relativ simplu sa iei un credit rapid doar cu buletinul, insa 10.000 lei nu iti ofera foarte multe companii. In orice caz, banii imprumut fara garantii implica si un risc din partea tuturor IFN-urilor, iar de aici si dobanzile ceva mai mari decat la banci.

Momentan, merita apreciat efortul de a raspunde in maxim 24 ore oricarei solicitari si simplitatea aunci cand vine vorba de actele cerute.

Clientul trebuie sa compenseze prin plati la timp, astfel incat sa nu depaseasca data scadenta. Neplata ratelor vreme indelungata aduce cu sine un comision de penalizare marit si actionarea in judecata a rau platnicului.

You may also like...