Credit doar cu buletinul online pentru studenti fara loc de munca

aplica

Atunci cand esti student este foarte greu sa iti gasesti un echilibru financiar, mai ales daca nu ai loc de munca. Pentru a-ti duce planurile la bun sfarsit, un credit doar cu buletinul pentru studenti este varianta perfecta de a te imprumuta online in 2017.

Desi in prezent s-a constatat faptul ca tinerii si mai ales studentii sunt greu acceptati de banci pentru o finantare, o solutie de moment vine de la institutiile financiare nebancare, care acorda credite de nevoi personale doar cu buletinul si fara garantii sau giranti chiar si studentilor.

Aceste IFN-uri online au disponibile mai multe modalitati de finantare pentru rezolvarea problemelor importante din viata ta. Ele functioneaza legal dupa o serie intreaga de acorduri incheiate cu BNR astfel incat nu ar trebui sa iti faci probleme in aceasta privinta.

Cele mai multe institutii financiare nebancare nu percep comisioane sau garantii de tip ipoteca, de aceea consideram ca reprezinta o varianta buna de imprumut pentru studenti.

Cei care doresc sa beneficieze de un imprumut rapid doar cu buletinul de tip IFN vor avea marea surpriza sa afle ca acesta se ofera prin intermediul calculatorului sau telefonului.

Mai exact, completarea unei cereri in cazul unui credit nebancar pentru studenti se face pe internet, pe site-ul institutiei financiare alese.

In cele mai multe cazuri, ai nevoie doar de buletin si de un cont bancar unde banii iti vor fi trimisi.

Pentru a te incadra in conditiile de eligibilitate, pe langa cele doua acte pe care le-am mentionat, mai este o conditie. Aceasta se refera la un venit minim lunar.

Uneori se acorda un imprumut online si fara loc de munca, insa trebuie sa dovedesti ca ai o activitate sau indemnizatie de unde poti returna banii.

Cu siguranta nu vei avea nevoie de un venit foarte mare ca sa poti primi un credit pentru studenti doar cu buletinul, ci mai degraba institutiile financiare nebancare vor sa se asigure ca la termenul scadent vei avea de unde sa restitui suma imprumutata.

Dovada ca poti returna suma ceruta se va face tocmai prin acel extras de cont care ti se cere la aplicarea online.

Probabil una dintre cele mai potrivite institutii financiare nebancare pentru un credit rapid acordat studentilor doar cu buletinul este Mobilo Credit.

La acest IFN este suficient sa descarci o aplicatie din Google Play ori App Store, dupa care direct de pe smartphone-ul tau completezi cererea de credit in mai putin de 5 minute.

In cadrul solicitarii ti se vor cere datele personale, iar pe langa acestea vei mai avea nevoie de un numar de telefon si de un e-mail valid.

In cadrul primului contract incheiat cu Mobilo Credit vei primi maxim 350 lei pe o perioada de 31 zile.

Cel mai tare lucru este ca beneficiezi de un imprumut fara dobanda, deoarece in prezent primul credit online Mobilo este gratuit. Platesti cat primesti, fara comisioane inutile, fara taxe ascunse sau alte constrangeri. Ideal pentru acei studenti care nu au loc de munca stabil, adica cei care mai raman fara maruntis pana se angajeaza din nou.

Singurul lucru pe care trebuie sa il faci daca ai fost acceptat este sa returnezi la o data scadenta suma imprumutata.

O alta institutie financiara nebancara, de data aceasta cu o vechime mai mare pe piata creditelor nebancare rapide fara giranti, este Viva Credit.

Cei 100 sau 1.000 lei oferiti online doar cu buletinul sunt potriviti pentru cheltuieli importante, pentru mici investitii sau pentru achizitii uzuale in viata unui student care nu are serviciu, dar are o activitate care ii aduce suficienti bani lunari ca sa poata returna si rata la IFN.

Lipsa garantiilor, a actelor numeroase pe care de obicei le incluzi intr-un dosar de credit si lipsa adeverintei de venit, ar trebui sa te convinga sa apelezi la un imprumut nebancar pentru studenti de la Viva Credit.

Si aici dobanda e 0, nu se admit comisioane si procedeul de aplicare se realizeaza chiar pe site-ul institutiei. De mentionat ca solutia de finantare pe termen scurt Viva Credit poate fi o optiune buna si pentru acei studenti care au un PFA.

Pentru primirea banilor in aceeasi zi, o alta institutie financiara nebancara te poate ajuta cu un credit doar cu buletinul online daca esti student. Totalmente fara giranti, chiar si daca nu ai loc de munca stabil (pe perioada nedeterminata).

Este si cazul Extra Simplu IFN, de unde poti obtine pana la 2.000 RON pe o perioada cuprinsa intre 5 si 30 zile doar cu o copie a actului de identitate.

Daca ai un venit stabil si faci dovada acestuia prin acel extras de cont, in mai putin de 24 ore te poti bucura de banii solictati.

Extra Simplu IFN se poate dovedi cea mai buna alegere, cel putin din cauza varstei, deoarece aici au acces la un imprumut online persoanele (studentii si nu numai) intre 18 si 75 ani.

Daca la alte IFN-uri nu se acorda un credit doar cu buletinul decat dupa 20 si ceva de ani, Extra Simplu iata ca face exceptie de la aceasta conditie.

Primul imprumut fara giranti este gratuit, adica vine cu dobanda 0, iar celelalte se acorda fara acte si vor avea 1,2% dobanda zilnica.

In caz de nerambursare la termen, Extra Simplu IFN percepe dobanda penalizatoare in valoare de 2%/zi si va folosi toate modalitatile legale de recuperare a creantelor, inclusiv chemarea in instanta daca este cazul.


Exista banci care acorda credite pentru studenti, cum e cazul Raiffeisen sau BRD, dar din cate stim, aici trebuie pusi parintii ca si giranti. O solutie usor mai prietenoasa raman aceste IFN-uri, care nu cer vechime mare la locul de munca si iti ofera un imprumut chiar si daca nu esti angajat pe perioada nedeterminata.

You may also like...