Credit Alpha Bank de nevoi personale foarte rapid

Tot mai multi romani sunt in cautarea unui credit rapid si in cazul in care se doreste aplicarea la o banca atunci Alpha Rapid este pentru tine.

Nu trebuie sa motivezi pentru ce ai nevoie de bani si acordarea nu dureaza mai mult de 24 de ore.

Fara nicio garantie imobiliara poti lua pana la 20000 euro cu dobanda fixa sau variabila pe o perioada de 5 ani.

Avand in vedere ca ai nevoie doar de buletin e clar ca nu trebuie sa astepti foarte mult un raspuns. Indiferent de cheltuielile pe care le ai acum, Alpha Bank iti poate acorda pana pe 30 martie 2018 un credit online la care esti scutit de comisionul de analiza.

In plus, daca te hotarasti sa trimiti cererea online beneficiezi si de reducerea dobanzii cu pana la 1,5 puncte procentual.

In calculatorul de credit pus la dispozitie de banca online putem vedea cat ne costa suma pe care dorim sa o imprumutam in functie de perioada de rambursare aleasa de noi.

Astfel, pentru 18000 lei fara ipoteca imobiliara si cu o perioada de returnare de 3 ani vom plati o rata de 585 lei.

Dobanda anuala este de 10,6%, ceea ce inseamna ca la finalul contractului vom achita putin peste 21000 lei inmrate lunare egale.

Prin Alpha Rapid poti imprumuta insa tot fara garantie si sume mai mici, astfel incat cea mai mica rata lunara incepe de la 100 lei.

Suma minima disponibila prin acest credit este de 500 euro.

In cazul in care ai nevoie de codebitor trebuie sa stii ca se accepta pana la doua astfel de persoane, care garanteaza pana la urma impreuna cu tine achitarea creditului in mod integral.

Un codebitor este esential atunci cand ai un venit foarte mic pentru ca prin ajutorul acestuia poti lua o suma mai mare de bani.

La Alpha Bank nu trebuie sa prezinti niciun document de venit daca esti salariat sau pensionar deoarece cu acordul tau banca verifica direct la ANAF care sunt veniturile pe care le ai.

Creditul Alpha Rapid poate fi acordat si cu garantie imobiliara sau prin constituirea unui depozit colateral, cazuri in care suma maxima obtinuta poate fi de 150.000 euro.

In orice caz, indiferent de suma pe care o doresti, ca sa aplici online ai de completat un tabel cu datele tale personale. Pe langa datele personale in cererea online mai trebuie sa incluzi sucursala bancara unde doresti sa semnezi contractul si totodata trebuie sa completezi venitul net si suma pe care vrei pana la urma sa o primesti.

Dupa cum vezi nu e deloc complicat sa aplici online si dupa o evaluare rapida esti contactat de un functionar bancar pentru a merge in sucursala sa semnezi contractul, in cazul in care esti eligibil.

In conditiile generale de acordare a Alpha Bank se precizeaza ca se iau in calcul cele mai diverse surse de venit, astfel ca daca ai o activitate independenta si esti remunerat pentru drepturi de autor sau incasezi venituri din chirii, nu este nicio problema pentru ca poti obtine aceeasi suma ca si un salariat.

Daca ai un loc de munca si vrei sa aplici la Alpha Bank pentru acest credit atunci trebuie sa te asiguri ca ai o vechime de cel putin 3 luni la actualul job.

De asemenea, ca sa indeplinesti criteriile de acordare este neoie sa ai intre 21 si 70 de ani.

Alpha Rapid este un credit bancar online fara adeverinta de venit care te ajuta sa te achiti de niste datorii fara sa astepti foarte mult pana primesti banii. Daca aplici acum in cel mult 24 de ore ar trebui ca solicitarea de credit sa fie finalizata.

You may also like...