Banci care acorda credite doar cu buletinul. Oferte de imprumut noi

aplica

Mai exista banci care acorda credite doar cu buletinul? Intrebarea aceasta are un singur raspuns: Da. Inca mai poti primi imprumut bani numai cu buletinul.

Pentru a lua un credit trebuie urmata procedura clasica: mergi la banca si alegi cel mai bun produs pentru cerintele tale.

Daca vrei insa sa scapi de aceasta procedura greoaie, care uneori pare ca nu se mai termina, iata ca in 2019 poti lua la fel de frumos un credit online.

Bancile nu acorda inca bani fara sa te deplasezi la sediul lor, dar tu ii poti lua fara probleme de la un IFN daca vrei o suma de pana la 5000 lei in 12 ore.

Daca iti doresti sa aplici simplu, fara multe acte si fara giranti, atunci poti incepe de aici.

Cererea o trimiti online si pentru asta ai nevoie doar de 1 minut.

Nu mai trebuie sa obtii adeverinta de venit in 2019. Nu mai trebuie sa umbli dupa documente.

Aplici numai cu datele din buletin si in mod sigur vei primi un raspuns. Un IFN autorizat este gata sa preia cererea de imprumut si tu poti primi astfel banii dupa ce te-ai hotarat, in numai cateva ore.

E adevarat ca si la banci se acorda credite doar cu buletinul, insa la un IFN totul merge mult mai repede.

Selectezi tu cand vrei sa rambursezi, vezi exact ce dobanda exista pentru suma luata si ai permanent un consilier de credit gata sa te ajute daca ai intrebari.

Trebuie doar sa aplici si indiferent din ce oras esti sau indiferent de varsta pe care o ai, fara probleme, primesti un raspuns.

Alegi o optiune care iti ofera comoditate, fiindca dupa cum stii, nu mai e nevoie sa te deplasezi. Aplici de pe telefon si imediat cererea intra in analiza dupa ce ai completat formularul cu datele tale.

Vrei sa stii ce banci acorda credite doar cu buletinul 2019? In primul rand, trebuie sa stii ca acest lucru este posibil, se acorda un astfel de imprumut de nevoi personale, insa numai dupa o atenta verificare a situatiei tale financiare la ANAF.

In cazul in care ai un salariu acceptat de banca la care ai mers pentru a lua un credit cu buletinul sau o pensie destul de buna, atunci poti primi banii necesari nevoilor si veniturilor tale in mai putin de 15 minute.

Este o ocazie buna sa profiti de aceasta oferta, avand in vedere ca bancile romanesti au dobanzi mult mai mici decat institutiile financiare nebancare.

Altfel spus, e mai avantajos sa iei un credit de nevoi personale decat un credit rapid nebancar in 2019.

Personal, daca esti in impas si iti doresti o finantare urgenta, iti recomandam sa aplici pentru imprumuturile cu buletinul la care nu ti se cer garantii.

Excluzi din start asadar o serie de posibile riscuri in cazul unei imposibilitati de plata.

Daca nu esti inscris in Biroul de Credit ca restantier si deci nu esti rau platnic, atunci e destul de simplu sa primesti aprobarea mult asteptata.

Care sunt bancile care acorda credite doar cu buletinul in 2019? Iata ca am alcatuit un top 3 care sa te ajute sa iei o decizie.

Raiffeisen Bank

Pana la 15.000 euro cu aprobare rapida se ofera in doar cateva ore la Raiffeisen Bank.

Daca mergi direct la sediul bancii, primesti aprobare pe loc, deci nu trebuie sa mai astepti pentru a-ti fi analizat dosarul.

Suma pe care o poti obtine depinde de venitul pe care il ai in acest moment. Totusi, vestea buna este ca nu ti se va cere o adeverinta de salariu sau alte acte financiare.

Creditul cu buletinul 2019 acordat de catre Raiffeisen are la baza un parteneriat cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Astfel, agentul bancar poate vedea exact venitul tau actual.

De aceea, atunci cand mergi la sediul bancii, nu trebuie sa prezinti decat actul de identitate si sa inaintezi o cerere.

Raiffeisen poate incheia cu tine un contract pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 5 ani, timp suficient pentru achitarea tuturor ratelor.

Pentru a obtine aprobarea dorita este important sa nu fii in Biroul de Credit inregistrat ca restantier.

Nu credem ca aceasta banca accepta in acest moment clienti rau platnici.

Daca aplici pentru Flexicredit, ai la dispozitie un credit doar cu buletinul oferit de o banca responsabila.

Raiffeisen iti pune la dispozitie in acest sens posibilitatea de a amana achitarea a trei rate in cazul in care te vezi in imposibilitate de plata.

Exista doua tipuri de dobanda: variabila si fixa, iar procentul difera in functie de perioada creditata.

In orice caz, dobanda anuala efectiva incepe de la 9,07%.

Pe langa acest cost, se percep si cateva tipuri de comisioane standard, cum ar fi cele de analiza sau de administrare.

Idea Bank

O alta banca recent aparuta pe piata din Romania, care colaboreaza cu ANAF pentru a oferi credite doar cu buletinul in 2017 este Idea Bank.

Si daca nu ne inselam, chiar ei au avut primii aceasta initiativa.

Vorbim deci iarasi de banci care dau bani urgent cu actul de identitate.

Pentru un imprumut de nevoi personale 2019 de la aceasta unitate nu trebuie nici macar sa te deplasezi pentru a aplica, deoarece acest lucru il poti face din fata calculatorului.

Daca ai un salariu generos sau o pensie ridicata, atunci poti atinge chiar pragul de 120.000 lei, care reprezinta limita maxima oferita rapid de Idea Bank.

Pentru a aplica online nu trebuie decat sa scanezi actul de identitate.

Il atasezi in formularul pus la dispozitie de banca pe site-ul propriu si astepti maxim cateva ore pana primesti un raspuns.

Vorbim de un credit rapid 2019, acordat de o banca tanara, orientata spre fiecare client.

Astfel, daca ai un buletin valabil, poti cere de la 3.000 lei si pana la 120.000 lei fara sa ai nevoie de garantii ipotecare.

Perioada contractuala se poate intinde pana la 60 luni, insa nu mai putin de 6 luni.

La Idea Bank poti aplica atat pentru un credit de nevoi personale, cat si pentru un card de credit sau pentru o refinantare doar cu buletinul online.

Atunci cand vine vorba de venituri, se accepta nu numai salarii si pensii, ci si venituri obtinute in strainatate si alte astfel de tipuri de finante pe care le ai la dispozitie in acest moment.

Pe site-ul bancii nu se specifica faptul ca se refuza clientii cu istoric negativ, asadar, daca esti rau platnic, poti aplica pentru a vedea daca ti se acorda o sansa.

Poate, poate, exista o sansa si pentru cei restantieri de la o banca nou aparuta, dar cu planuri marete in Romania.

Totusi, inainte de a face acest demers, trebuie sa stii ca o conditie obligatorie de indeplinit este aceea ce tine de varsta.

In acest caz se accepta doar clientii care se incadreaza intre 18 si 70 ani, cu un venit minim de 1.000 lei de persoana.

Daca prinzi o perioada promotionala, poti beneficia de o dobanda care incepe de la 5,9%.

La Idea Bank uiti de o mare parte din comisioanele standard, asadar aplici fara comision de administrare si fara comision de returnare anticipata.

BRD

Te intrebi ce banca ofera credit doar cu buletinul 2019?

Iata ca si oferta celor de la BRD Groupe Societe Generale este una cat se poate de atragatoare, in contextul in care se poate aplica online fara ipoteca.

Practic, vorbim de Creditul Expresso super simplificat, la care nu ai nevoie de adeverinta de venit ori cupon de pensie.

Veniturile tale se verifica de catre angajatul bancii in baza de date a ANAF.

Totusi, BRD nu vine doar cu aceasta surpriza, ci are cateva motive menite sa te convinga sa le calci pragul, fie el si online.

Mai exact, dobanda incepe de la 8,5%/an, comisioane de analiza si de administrare nu exista, iar suma maxima pusa la dispozitie oricarui client cu un venit peste medie este de 90.000 lei.

Tot pana la finalul acestui an, te mai bucuri de inca un avantaj: aprobarea are loc la sediu in numai 3 ore.

Deci mergi sa depui actele, te intorci acasa si esti sunat pentru a afla raspunsul cererii tale.

Mai sunt si alte banci care acorda credite cu buletinul in 2019 fara adeverinta de salariu. Iata cine:

ING da aceeasi suma ca si BRD pe o perioada maxima de 60 luni prin creditul “ING Personal”, cu o dobanda ce incepe de la 8,95%.

De altfel, de la Banca Romaneasca prin Creditul de nevoi personale “Tot mai usor”, clientii solicitanti pot primi pana la 80.000 lei pe 5 ani.

Dobanda minima este de 8,92%/an, insa in functie de venit si valoarea fiecarei rate, DAE poate incepe de la 7,68%.

Aceste credite oferite doar cu buletinul sunt potrivite atat pentru refinantari, cat si pentru o nevoie mare de bani.

Nu se potrivesc insa pentru plata in rate la magazine, acolo existand cu totul alte oferte.

Pentru achizitionarea unui produs de mica valoare sau pentru a achita o datorie scadenta, iti recomandam imprumuturile online acordate de IFN-uri in 2019.

Acestea sunt mult mai usor de obtinut de catre orice persoana, fie ea si cu istoric negativ de rau platnic.

Se constata un interes crescut al solicitarilor de credit doar cu buletinul si multe persoane se intreaba ce banci dau credite pentru rau platnici.

Adevarul este ca doar la un IFN se mai accepta solicitarile venit din partea celor cu istoric negativ.

De asemenea o alta intrebare este daca exista vreun imprumut bancar fara carte de munca. Aici raspunsul este afirmativ. Cam toate bancile care acorda bani pentru nevoi personale nu mai solicita acest document.

You may also like...