Bani imprumut urgent doar cu buletinul

Astazi ai acces la o multime de credite. Totusi cerintele bancilor sunt foarte complicate.

Deci cum faci sa iei bani imprumut doar cu buletinul?

Este usor si am sa iti zic o solutie foarte simpla:

Aplica online la un credit doar cu buletinul si in circa maxim cateva ore primesti un raspuns.

Institutia nebancara iti poate oferi o suma de bani urgent pana la 20000 lei.

Bineinteles, atunci cand aplici online institutia solicita si o sursa de venit pe langa buletin. Poti incarca un extras de cont de pe telefon si fii sigur ca se accepta orice tip de salariu.

Bani imprumut urgent doar cu buletinul – aceasta modalitate de creditare a cucerit de cativa ani publicul tinta, astfel ca si in prezent, nenumarati doritori, cauta institutii financiare nebancare, vechi sau nou aparute, care sa ofere rapid o suma de bani cu minim de documente si de preferat, fara garantii.

Intre IFN-urile specializate in imprumuturi urgente doar cu buletinul se regasesc Ferratum, Fast Finance, Viva Credit, Cetelem, TBI, IFN Extra Finance, etc.

Sumele acordate nu sunt dintre cele mai mari si in conditiile in care, singurul document solicitat este doar actul de identitate, fara a face dovada unui venit stabil printr-o adeverinta de salariu, nu ne putem astepta decat ca IFN-ul abordat, sa se asigure, prin dobanzi sau comisioane pe masura, ca isi va recupera investitia.

Bani imprumut urgent online doar cu buletinul

Daca luam un exemplu de imprumut urgent doar cu buletinul, de la oricare dintre institutiile nebancare enumerate mai sus, vom descoperi atat avantaje: virarea banilor in cont intre cateva minute si 24 de ore de la aprobarea cererii; cat si dezavantaje: spre exemplu o dobanda anuala efectiva, cu mai mult de doua zerouri %.

Sa aruncam o privire in oferta Ferratum, unul dintre cele mai prompte IFN-uri in acordarea de bani imprumut doar cu buletinul sau chiar fara el. De ce spunem asta? Pentru ca la Ferratum nu trebuie sa aduci niciun act, ci doar sa completezi cu datele tale de identificare o simpla cerere.

Din momentul completarii cererii online si pana la acordare, nu vor trece decat maxim 60 de minute daca te hotarasti sa aplici intr-o zi lucratoare.

Suma disponibila unui solicitant aflat la primul sau imprumut de bani reprezinta nu mai mult de 250 de lei, finantati pe o perioada de maxim 15 zile.

De la al doilea imprumut urgent Ferratum contractat, solicitarea se poate trimite pur si simplu prin SMS, fara sa mai fie nevoie de completarea formularului online sau chiar de buletin, iar rambursarea se va putea efectua in transe de 15, 30 sau 45 de zile deoarece si suma obtinuta este alta si anume 1.290 de lei.

Nu exista dobanda fixa, dar DAE se va calcula in functie de perioada de rambursare, si avand in vedere ca vorbim despre o dobanda anuala inghesuita in doar cateva saptamani, ea va fi considerabil de mare.

Comisioane nu exista la prima vedere, astfel ca la un imprumut de 500 de lei, returnat in 30 de zile, vom avea un cost total de 209 lei.

Pe acelasi principiu gasim bani imprumut urgent fara garantii si la Telecredit, IFN ce solicita doar datele tale din buletin atunci cand aplici.

Cu o copie a actului de identitate, legalizata si semnata, si un extras de cont, poti intra in doar cateva minute in posesia unei sume cuprinse intre 100 si 500 de lei, de returnat in cel mult 30 de zile.

Si Telecredit este rezervat in ceea ce priveste contractul initial, dar de la al doilea imprumut (care poate ajunge pana la 1.500 de lei), solicitarea se poate face fara niciun act, cu exceptia situatiei in care cartea de identitate a fost schimbata.

Legat de controversata DAE, si la acest IFN, ea variaza in functie de perioada de rambursare astfel ca, la un credit de 100 de lei pentru 20 de zile, dobanda anuala efectiva este de nici mai mult, nici mai putin decat 4969.00%.

Asa cum am mai prezentat, cu cat perioada de returnare este mai lunga, cu atat mai mica este valoarea DAE. Daca am alege acelasi imprumut de bani pentru un an de zile, am plati doar 438% DAE.

Nici alte IFN-uri nu cere mai mult decat buletinul si extrasul de cont, insa daca vrei bani imprumut rapid in 2019 pentru care sa platesti o dobanda mai mica, ar trebui sa tii cont de prezenta adeverintei de venit in documentatia ceruta.

Astfel, la un credit urgent nebancar in valoare de 2.500 de lei, luat pe o perioada de 12 luni, vei plati doar 9% dobanda, adica o rata lunara de 271.82 de lei daca se prezinta adeverinta de venit, spre deosebire de 19% fara actul pus in discutie, ceea ce va insemna o rata lunara de 284.99 de lei.

In orice caz, trebuie reamintit ca acest IFN ofera bani cu aceleasi costuri si rau platnicilor sau restantierilor inregistrati in baza de date a BC, deci nu se fac discriminari din acest punct de vedere.

In functie de venitul tau si de alte criterii interne, de la compania de fata poti beneficia de maxim 10.000 lei fara garantii, cu o perioada maxima de returnare de 5 ani.

Aceleasi conditii de aplicare la fel de simple le regasim si la Viva Credit, IFN ce isi sustine oferta de acordare a creditelor cu minim de acte, si in 2017. Sumele acordate online, fara ipoteca, pot varia intre 100 si 1.000 de lei, cu restituire in maxim 35 de zile.

Analiza dosarului de aplicare este gratuita

Banii se vireaza in cont in ziua solicitarii sau a doua zi la orice tip de institutie nebancara.

Pentru 1000 de lei luati pe o perioada de 25 de zile, vom plati 300 de lei dobanda (12.00 lei/zi), valoarea DAE reprezentand 4509% din totalul creditului contractat.

Sigur ca, desi prezentarea noastra se opreste aici, lista institutiilor financiare nebancare ce ofera bani imprumut urgent doar cu buletinul este mult mai cuprinzatoare.

Tinand cont de aspectele redate mai sus (timp minim de acordare, acte putine vs. DAE mare, lipsa garantiilor si de cele mai multe ori, si a comisioanelor, dar si timp mic de rambursare, etc) ramane la aprecierea ta ce IFN alegi pentru obtinerea unui imprumut online si care dintre oferte iti reprezinta cel mai bine necesitatile actuale.

You may also like...