Cine ofera credite doar cu buletinul in acest an?

aplica

In conditiile actuale economice ai nevoie uneori de bani in plus pentru a putea rezolva unele probleme urgente pana cand primesti salariul.

Multe persoane se intreaba daca exista vreo entitate autorizata in a acorda credite doar cu buletinul in 2019?

Poti obtine numerar atunci cand aplici instant online la un credit rapid.

In acest caz va trebui sa completezi o cerere in care sa completezi informatii de baza, ca adresa de domiciliu, locul de munca, venitul obtinut lunar, numar de telefon, etc.

Suma maxima de care te poti bucura depinde insa de venitul lunar personal.

De regula, imprumutul cel dintai este gratuit astfel ca sunt unele IFN-uri la care nu exista taxe de finantare.

Daca imprumutul iti este confirmat, trebuie sa completezi un contract cu clauza ca esti de acord sa rambursezi la data aleasa suma ceruta. Banii imprumutati vor fi retrasi din contul tau bancar la data scadenta.

Daca nu ai bani suficienti in cont si nu poti rambursa intreaga suma, poti recurge la o perioada de prelungire, in urma careia se platesc de obicei niste comisioane.

Avand in vedere ca multi dintre noi suntem datornici la banci sau avem restante care nu au fost excluse din Biroul de Credit, cu siguranta un astfel de imprumut, doar cu actul de identitate, ar reprezenta o solutie destul de buna la nevoie.

Raspunsul este afirmativ, exista in 2019 anumite companii, numite institutii financiare nebancare, care opereaza legal in cadrul tarii noastre si ofera credite rapide cu foarte putine acte, in cele mai multe cazuri acceptandu-se si restantierii.

Nu toate institutiile financiare nebancare ofera insa imprumuturi doar cu buletinul, ci pe acestea din urma le putem numara pe degetele de la o mana.

Totusi, este important de stiut ca exista solutii usoare de creditare, accesibile si celor care nu au venituri foarte mari sau celor care nu sunt acceptati in prezent de banci.

Pe aceste institutii financiare nebancare, unde procesul de acordare este extrem de simplu si de rapid, le vom enumera in randurile de mai jos.

De foarte mult timp in Romania, IFN-ul Credius se gaseste, atat online, cat si in diverse magazine. Asta deoarece au mai multe tipuri de imprumuturi lansate in 2019, unele fiind destinate celor care au nevoie de bani urgent, iar altele fiind dedicate pensionarilor, indiferent de varsta.

Merita sa ne indreptam atentia spre creditul de nevoi personale pe termen scurt, care, daca se respecta intreg procesul de acordare, banii ajung in contul bancar al clientului in mai putin de cateva ore.

Da, Credius se bazeaza pe rapiditate si de aceea dosarul tau poate fi aprobat uneori si in 60 minute.

Pentru a te asigura ca nu te lovesti de un refuz, trebuie sa ai minim 18 ani si maxim 65 ani si un venit minim.

Daca indeplinesti aceste conditii, poti primi pana la 20000 lei fara garantii pe o perioada de maxim 5 ani.

Pentru acest credit doar cu buletinul rapid 2019 se poate aplica online, chiar de pe site-ul companiei.

Inainte de a aplica, asigura-te insa ca ai la indemana o copie dupa actul de identitate si ca dispui de un cont bancar / card activ, unde sa fie trimisi banii daca esti acceptat.

Dobanda lunara se situeaza intre 3,92 si 18,42%/luna si se datoreaza probabil faptului ca IFN-ul isi asuma un risc mai mare atunci cand ofera imprumuturi multor persoane, chiar si celor fara adeverinta de venit.

Credius percepe un comision de administrare de 1%/luna, ceea ce mai creste putin costul imprumutului contractat. De altfel, mai exista si un comision de analiza.

Asa cum precizam si la inceputul acestui articol, Credius mai are in portofoliu in 2019 numeroase credite rapide care se pot obtine usor online, dedicate atat pensionarilor, cat si persoanelor tinere.

Te intrebi cine mai ofera bani cu buletinul in conditii similare?

Daca ai o nevoie pe care vrei sa o vezi rezolvata urgent, atunci un microcredit Ferratum poate reprezenta una dintre solutiile pe care le ai in acest moment la indemana.

Primesti 200 lei la prima aplicare, fara niciun drum, fara sa depui o multime de acte si fara sa fie necesare garantii.

Pur si simplu completezi formularul de pe site-ul companiei cu datele tale personale, astepti sa fii contactat de un reprezentant si in urma unei scurte discutii, acesta hotaraste daca esti sau nu eligibil pentru a primi suma ceruta.

Daca rambursezi totul la timp si vrei sa mai colaborezi pentru a doua oara cu Ferratum, trebuie sa stii ca suma de care poti beneficia se mareste si beneficiezi astfel de credite rapide doar cu buletinul in 2019 de pana la 1400 lei/serie.

La prima colaborare, dupa ce vei primi cei 200 lei, vei avea la dispozitie 15 zile pentru a-i returna, bineinteles, alaturi de costurile asociate, daca exista.

Desi dobanda anuala efectiva la IFN-uri este mare, nu exista alte comisioane, cu exceptia taxei de retrage a banilor.

Si ca tot vorbim de retragere, banii ii primesti de la orice sucursala CEC Bank, banca partenera Ferratum.

Deci nu ai nevoie nici macar de un cont bancar, cont pe care ti-l cer in general alte IFN-uri pentru a-ti putea transfera rapid banii solicitati.

Rambursarea creditului doar cu buletinul 2019 de la Ferratum se face intr-o singura transa, la data scadenta.

Este bine sa nu intarzii cu plata deoarece acest lucru poate avea efecte nedorite asupra scoringului tau si in unele cazuri, se poate ajunge pana la executare silita – operatiune demarata, de fapt, de orice institutie financiara nebancara atunci cand se confrunta cu un client rau platnic.

Pe de alta parte, este bine de mentionat ca Ferratum ii accepta si pe cei din Biroul de Credit, in functie de datoriile acumulate la alte companii pana in prezent.

Si totusi, exceptand Credius si Ferratum, cine altcineva mai ofera credite doar cu buletinul in 2019?

Mozipo este un IFN aparut relativ recent, insa recent pe piata din Romania, deoarece in alte tari este prezent de ani buni.

Exista multi clienti multumiti Mozipo, iar la un imprumut rapid obtinut doar cu buletinul in numai 10 minute nici nu are cum sa fie altfel.

In aceasta perioada se demareaza si o promotie destul de interesanta, astfel ca, persoanele care apeleaza la aceasta institutie financiara nebancara primesc 100% reducere la dobanda.

In fapt, platesc aceeasi suma la creditul abia contractat.

Totusi, cat ofera Mozipo? De la 100 si pana la 5000 lei, pe o perioada cuprinsa intre 2 luna si 10 luni.

Perioada de rambursare este destul de lunga, iar suma nu este una de neglijat.

La acest IFN pot aplica numai persoanele cu varsta cuprinsa intre 23 si 70 ani, care obtin un venit lunar constant.

Cel mai probabil, se accepta o gama larga de provenienta a veniturilor, de la salarii si pensii, pana la venituri obtinute din diferite activitati independente.

De asemenea, este obligatoriu sa detii un cont bancar daca iti doresti sa devii client Mozipo. Actul de identitate si contul bancar sunt singurele documente cerute.

Transferul banilor direct in contul tau bancar se realizeaza uneori in mai putin de 10 minute.

Vorbim, asadar, de un credit doar cu buletinul rapid 2019, la care nu se solicita multe acte, nu se solicta venit minim sau garantii, insa cu o singura pretentie: sa nu fi fost pana acum raportat in Biroul de Credit cu restante la alte imprumuturi.

Pentru a primi banii de care ai atata nevoie trebuie sa te deplasezi neaparat la unul dintre sediile Mozipo si cum momentan aceasta companie are birouri numai in Capitala, deducem ca este un credit doar cu buletinul dedicat, in general, bucurestenilor.

Merita insa urmarita evolutia companiei pentru ca in timp probabil vom vedea standuri sau sedii Mozipo si in alte orase din tara.

You may also like...