Credit Extra Simplu IFN. A luat cineva imprumut de aici in 2018?

aplica

Ai nevoie urgent de bani pentru a-ti rezolva o problema personala sau trebuie sa cumperi un lucru care nu mai suporta amanare?

Afla parerile noastre despre Extra Simplu, o institutie nebancara mai veche din Romania.

Nu mai poti imprumuta de la banca pentru ca mai ai si alte credite sau nu ai mai achitat un credit la timp si figurezi pe lista de rau platnici?

E clar ca banca nu iti va mai acorda un alt credit in aceste conditii. Nu e nimic, nu trebuie sa iti faci foarte mari probleme pentru ca poti apela in ultima instanta si la un IFN.

Cand soliciti un credit la banca ai nevoie si de multe acte, dar pierzi si mult timp cu cozile pe la ghiseu.

Ca sa scapi de aceste neplaceri este bine sa soliciti un credit online, spre exemplu cum este IFN-ul Extra Finance care este autorizat inca din 2009 de BNR si este inscris in registrul BNR in acest moment.

Creditul Extra Simplu acordat de aceasta institutie este unul flexibil si s-a dovedit de-a lungul timpului si extrem de rapid.

Poti aplica pentru un credit aici de oriunde ai conexiune la internet pentru ca totul se petrece din fata calculatorului sau telefonului, cu o singura apasare pe buton.

Initial se acceseaza site-ul Extra Simplu, se alege suma dorita, termenul de rambursare a creditului, dupa care se ataseaza copii asemanatoare cu cele xerox ale actelor solicitate.

Imediat dupa aceea, se asteapta si o confirmare de aprobare cand banii sunt virati in cont.

Extra Simplu pareri

Actele de care ai nevoie sunt extrasul de cont si buletinul. Se completeaza online datele din cartea de identitate, iar contractul se semneaza tot online.

Aprobarea se desfasoara in doar cateva ore, iar banii ii primesti cel tarziu in ziua urmatoare aplicarii pentru credit.

Pentru a beneficia de un imprumut trebuie sa ai cel putin 18 ani. In aceasta privinta, Extra Simplu reprezinta un credit de real avantaj in comparatie cu alte IFN-uri care accepta ca varsta minima varsta de 24 de ani.

3000 bani imprumut urgent cu buletinul

La inceput poti avea parte de sume cuprinse intre 200 si 3000 lei iar daca ai o buna colaborare cu aceasta institutie si dovedesti ca est de fapt bun platnic si nu rau platnic, atunci la o ulterioare cere poti solicita un credit de nevoi personale mai mare.

In ceea ce priveste rambursarea, termenul minim ce poate fi ales este de 5 zile, in timp ce termenul maxim se poate intinde pe mai multe zile, insa nu trebuie sa treaca de 45 de zile.

Ai posibilitatea sa alegi perioada de rambursare in functie de veniturile pe care le realizeaza familia ta si in functie de data la care primesti salariul.

Indicat ar fi sa faci tot posibilul sa nu intarzii cu plata deoarece penalizarile sunt de 1.2%/zi ceea ce va duce in final la un cost ridicat al datoriei.

Un avantaj in cazul imprumutului online de la Extra Simplu IFN consta in faptul ca se accepta multe tipuri de venituri, din diferite surse, cu conditia ca acestea sa fie cu caracter permanent.

Nu se solicita un anumit venit minim. Creditele impreuna cu dobanda acumulata pana la data scadentei se ramburseaza integral intr-o singura transa.

Atat pentru primirea banilor cat si pentru rambursarea lor nu trebuie sa te deplasezi la sediul firmei.

La creditul Extra Simplu comisioanele suplimentare nu exista, banii putand fi returnati anticipat, de exemplu, fara a se plati insa comision de rambursare anticipata.

Ceea ce trebuie remarcat la acest imprumut nebancar este faptul ca sunt acceptati si cei restantieri la alte institutii sau cei care sunt inregistrati in Biroul de Credit ca rau platnici.

You may also like...