Credit nebancar urgent doar cu buletinul

aplica

Foarte multa lume se intreaba daca mai ofera cineva credit ca pe vremuri, adica un credit doar cu buletinul. Ei bine, raspunsul este afirmativ si se bazeaza pe oferta unor institutii numite IFN-uri care lucreaza in colaborare cu Banca Nationala a Romaniei. Practic, aceste institutii financiare nebancare sunt autorizate de BNR si singurul avantaj pe care il prezinta este lejeritatea cu care ofera bani imprumut urgent. La polul opus se afla dobanda ridicata pe care aceste companii o percep.

IFN-urile reprezinta o alternativa la bancile care acordau credite doar cu buletinul prin 2007-2008. Cum bancile insa nu mai au o astfel de oferta de finantare in portofoliul lor, a venit randul IFN-urilor sa acorde asa-numitele credite nebancare care se obtin mult mai rapid, fara prea multe acte si chiar fara sa te deplasezi.

Totusi, este indicat sa apelezi la ele numai daca stii sigur ca poti rambursa banii la timp, deoarece orice intarziere se taxeaza printr-o dobanda penalizatoare destul de mare si daca refuzi sa colaborezi, dosarul tau este predat unei firme de recuperare creante.

In acest articol o sa va descriu mai multe institutii financiare nebancare care dau bani imprumut urgent doar cu buletinul, in conditii 100% legale si fara riscuri din partea ta.

Prima dintre ele este Credius, IFN care iti promite o suma de pana la 10.000 lei fara garant si fara ipoteca. De altfel, Credius este institutia nebancara care ofera in acest moment cea mai mare suma de bani fara sa iti ceara garantii.

Perioada in care trebuie sa returnezi ratele incepe de la 10 luni si se intinde pana la 60 luni. Imprumutul urgent se ofera in lei si niciun client nu trebuie sa plateasca acel comision de analiza perceput in general de banci.

Totusi, Credius are o dobanda destul de mare, de 19%/an si nu e chiar o institutie lipsita de comisioane, astfel incat inainte de a semna contractul trebuie sa stii ca acest IFN percepe un comision de administrare de 3,6%/luna.

Ca si documente, daca vorbim de un credit doar cu buletinul, bineinteles ca ai nevoie doar de actul de identitate, de o cerere si de un cont bancar. Contul bancar este cerut pentru ca acolo iti vor fi trimisi banii. Nu trebuie sa te misti din confortul casei tale, deoarece toate actele se pot trimite scanate online si scapi de orice drum in plus.

Printre conditiile de finantare, se mentioneaza necesitatea unei varste cuprinse intre 18 si 65 ani. Perioada de aprobare reprezinta intr-adevar un record, astfel ca in numai 60 minute esti sunat de un consultant pentru a-ti vira banii in cont daca indeplinesti toate conditiile expuse de aceasta companie.

O alta institutie financiara nebancara care a adoptat conceptul de credit doar cu buletinul este Ferratum, care si-a inceput activitatea inca din 2005 in afara tarii. De curand insa este prezenta si in Romania, astfel incat daca vrei un credit urgent pana la salariu, de pana la 1290 lei, atunci aceasta oferta este probabil potrivita pentru nevoile tale.

Pentru a lua bani imprumut de la acest IFN ai nevoie doar de actul de identitate si de o varsta de minim 24 ani. Desi nu ti se cere adeverinta de salariu, este recomandat sa obtii venituri constante pentru a putea rambursa la timp ratele. In caz contrar, esti raportat la Biroul de Credit si la institutii similare.

Pentru a ridica banii trebuie sa te deplasezi la sediul CEC Bank din orasul tau, deoarece Ferratum colaboreaza cu o banca, insa numai in scopul de trimitere a banilor. Dupa ce primesti aprobarea, pur si simplu te deplasezi la o casierie CEC cu buletinul si vei primi suma ceruta, suma care nu poate fi mai mare de 250 lei daca esti la prima colaborare.

Imprumutul nebancar urgent de la Ferratum se ramburseaza in maxim 45 zile si pentru a aplica nu trebuie decat sa scrii datele tale intr-un formular, dupa care ele sunt verificate si daca totul este ok, vei fi sunat pentru a confirma corectitudinea lor.

La fel, nu trebuie sa te deplasezi, nu ai nevoie de garantii, nu exista comisioane ascunse si intreg procesul iti poate fi explicat daca dai un telefon la aceasta companie.

Viva Credit este IFN-ul care a adus pentru prima oara in Romania conceptul de credit pana la salariu doar cu buletinul. Deci daca ai o nevoie urgenta si nu stii cum sa o rezolvi, atunci aceasta firma iti pune la indemana o suma de bani decenta pentru a-ti putea rezolva treburile.

Concret, la Viva trebuie sa trimiti actul de identitate scanat prin e-mail si mai apoi, in decurs a cateva ore, poti lua un credit nebancar urgent de pana la 1.000 RON. Poti aplica numai daca ai minim 21 ani si un cont bancar, unde sa iti fie pusi banii. De asemenea, se accepta si clientii rau platnici, adica pot aplica si persoanele cu restante inscrise in Biroul de Credit.

Ca oricare alt IFN, si acesta impune anumite penalizari daca nu returnezi ratele la termenul stabilit prin contract. Rambursarea sumei se realizeaza in maxim 35 zile, fiecare zi de intarziere insemnand 1,25% dobanda de penalizare.

You may also like...