Credit pana la salariu doar cu buletinul

aplica

Explozia preturilor din ultimii 10 ani, atat la alimente cat si la bunurile de consum dar mai ales la servicii si amintim aici cheltuielile casei sau serviciile de pe segmentul de sanatate, indica o degradare evidenta a nivelului de trai, motiv pentru care creditele pana la salariu doar cu buletinul au castigat o mare popularitate.

Salariile si pensiile se indexeaza din ce in ce mai rar, astfel ca, puterea de cumparare este din ce in ce mai scazuta, multe persoane ajungand adesea, dupa achitarea datoriilor catre stat, in situatia de a nu mai avea niciun fel de lichiditati destinate spre exemplu, cosului zilnic cu alimente.

Nu mai vorbim despre taxele de scolarizare in familiile care au copii la universitati private sau despre cei care au ghinionul de a suferi de anumite boli ce necesita tratamente costisitoare sau despre cei mai multi, si anume persoanele care au achizitionat in sistem de rate, diverse bunuri, pentru care au de platit sume ce depasesc posibilitatile lor concrete de achitare.

Moda achizitionarii unui credit pana la salariu, s-a instalat astfel in mod natural, firesc, in peisajul social si economic din Romania, tot mai multe persoane apeland la serviciile unor institutii de profil, ce vin in intampinarea nevoilor lor diverse, cu oferte atragatoare.

In ce conditii se poate obtine un credit online pana la salariu, doar cu buletinul? Atat bancile, prin institutiile financiare nebancare afiliate cat si IFN-urile independente, au elaborat strategii de ajutorare, prin intermediul unor imprumuturi pe perioade scurte cu rambursare intre 30 si 60 de zile, destinate consumatorilor defavorizati.

Sa luam spre exemplu oferta celor de la Viva Credit – in cateva etape simple (alegerea sumei dorite, alegerea perioadei de rambursare, aplicare), orice doritor poate obtine o suma de bani cuprinsa intre 100 si 1.000 de lei cu o dobanda de 3,60 % pe zi si o perioada de rambursare intre 10 si 35 de zile.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un potential client sunt in general, conditii care nu pun solicitantul in dificultate, astfel ca, fara giranti sau garantii, fara adeverinta de venit, doar prin accesarea site-ului Viva Credit si completarea unui formular, se poate obtine un credit pana la salariu, daca: varsta este de minim 21 de ani, se face dovada existentei unui venit (salariu, pensie, PFA, etv), exista un cont bancar sau un card.

Documentele necesare se reduc la copii in format electronic dupa buletin, respectiv dupa un extras de cont bancar complet pe ultima luna, cu mentiunea ca, pentru a dovedi bonitatea clientului, creditorul poate sa solicite uneori si alte acte.

Respectand acest minim de cerinte, creditul pana la salariu doar cu buletinul poate fi aprobat imediat, banii ajungand in cont exact in ziua solicitarii in cazul in care aceasta se face in zile lucratoare, conform programului afisat pe site.

Este bine de stiut ca Viva acorda imprumutul in exact aceleasi conditii si persoanelor care au un istoric negativ in ceea ce priveste rambursarea.

In cazul intarzierilor la plata, penalizarile vor fi de 1,25% pe zi cu riscul instiintarii Biroului de Credit, ceea ce poate modifica negativ perspectiva unui alt imprumut pana la salariu, in viitor. De asemenea, institutia financiara nebancara de fata isi rezerva dreptul de a angaja o firma de recuperari creante, care te poate actiona in instanta daca nu vei plati ratele o perioada mai mare de timp!

Pentru situatiile speciale in care solicitantul are nevoie de o refinantare, aceasta se va solicita cu cel putin 5 zile inainte de scadenta.

Bine de stiut este si faptul ca daca rambursarea se va face anticipat, nu se vor aplica costuri suplimentare, ci doar dobanda acumulata pana la data restituirii imprumutului, de 1,20% pe zi.

In conditii relativ similare, se acorda credit pana la salariu doar cu buletinul si prin alte IFN-uri, ofertele diferind in cateva privinte.

Simplu Credit ofera sume de bani cuprinse intre 330-880 de lei cu o perioada de rambursare de maxim 30 de zile. Varsta acceptata trebuie sa se incadreze intre 21 si 75 de ani, iar venitul lunar trebuie sa fie de 760 de lei, minim.

Actele necesare insumeaza pe langa copia dupa buletin si extrasul de cont pe ultimele 3 luni, o factura recenta de utilitati si un acord de consultare Birou de Credit, cat si o cerere pentru verificarea eligibilitatii.

Daca se intrunesc toate aceste conditii, creditul pana la salariu se obtine rapid sub forma de cash de la casieriile acestui IFN sau prin virament bancar, intr-un cont specificat.

Dupa un timp de utilizare a serviciilor, respectand termenii contractuali, IFN-ul iti acorda un “calificativ de incredere” ceea ce se poate traduce prin dobanzi mai mici la imprumuturi in viitor sau chiar cresterea sumei imprumutate.

Extra Simplu garanteaza pentru un credit pana la salariu de la 200 pana la 1.000 de lei, fara garantii, cu doar doua documente – o copie dupa buletin si o copie dupa extrasul de cont.

Astfel, daca ai 18 ani si o forma stabila de venit plus un card bancar, poti intra rapid in posesia unei sume de bani, la care vei plati rate fixe cu o dobanda de 4,2 % pe zi, perioada de rambursare fiind cuprinsa intre 5 si 30 de zile.

Identic, la majoritatea institutiilor financiare nebancare, bonitatea iti poate garanta dobanzi mai mici sau sume de imprumutat mai mari, pe masura folosirii repetate a serviciilor, in conditiile respectarii termenilor contractuali.

You may also like...