Credit Prime pareri – IFN care ofera un imprumut urgent

Cu zero la suta dobanda institutia nebancara Credit Prime iti ofera pana la 1000 lei pana la salariu si promite numeroase beneficii atunci cand returnezi banii integral la data scadenta.

Acesta este un imprumut fara cont bancar in ideea ca poti ridica banii in mana si de la o sucursala bancara din localitatea ta.

Aprobarea dureaza si mai putin de 5 minute pentru ca nu exista verificari suplimentare cum se intampla la o banca. De la acest IFN poti lua bani chiar si in weekend pentru ca programul de lucru al celor de la Credit Prime este de 24 de ore pe zi.

Trebuie sa indeplinesti cateva conditii pentru a fi aprobat iar cele mai importante constau in a avea un venit lunar si a fi in varsta de peste 22 de ani.

Este foarte important ca persoanele care aplica online la CreditPrime sa furnizeze toate informatiile in mod corect pentru ca solicitarea sa nu fie respinsa.

Fiecare persoana atunci cand aplica poate selecta in mod particular data la care sa ramburseze banii.

Daca alegi sa primesti banii pe card atunci cel mai probabil institutia nebancara va incerca sa debiteze automat suma necesara la data scadenta. Totodata poti transfera banii primiti la un ghiseu bancar in contul celor de la Credit Prime IFN.

Contractul de imprumut se va semna intotdeauna la distanta si din acest punct de vedere totul este foarte simplu. Daca in prezent ai si alte contracte de credit institutia nebancara va tine cont de acestea insa in acelasi timp iti poate acorda banii pe care i-ai solicitat.

Multe persoane care au aplicat la Credit Prime si-au expus parerea pe internet si asa am putut afla ca timpul mediu de aprobare la acest IFN este denumai cateva ore.

Trebuie mentionat ca acest IFN ofera o dobanda mai mica clientilor care au mai aplicat la acelasi serviciu. De asemenea, toate persoanele interesate de un imprumut cu buletinul trebuie sa cunoasca ca oferta celor de la Credit Prime se acorda fara garantii si fara coplatitori.

Poti lua o suma de bani doar pe baza venitului tau fara multe acte justificative.

Ai nevoie bineinteles de o dovada de venit dar tindem sa credem ca pot primi un imprumut si persoanele care nu sunt neaparat salariate.

De ce spunem acest lucru? Pentru ca la fel ca la oricare IFN, si la Credit Prime se accepta multe tipuri de venituri atata timp cat acestea pot fi dovedite.

Nu stim varsta maxima pana la care se poate aplica insa cu siguranta au aceleasi sanse sa ia bani imprumut atat salariatii, cat si pensionarii.

In concluzie mai trebuie precizat ca oferta Credit Prime este pusa la dispozitie de Ecofinance SA, o institutie complet autorizata in Romania, asa ca din aceasta persepectiva nu ai de ce sa iti faci probleme. Daca returnezi banii potrivit datei scadente atunci nu vei intampina nicio dificultate cu aceasta institutie nebancara.

You may also like...