Credit de nevoi personale doar cu buletinul la IFN

aplica

Traim fara doar sau poate, intr-o era a consumerismului. Nevoile din ce in ce mai acute ale oamenilor, in contextul crizei, genereaza anual, aparitia pe piata de profil, a din ce in ce mai multor institutii financiare, bancare sau nebancare, ce vin in intampinarea consumatorilor cu oferte de credite de nevoi personale din ce in ce mai diversificate, mai atractive, mai facile.

Intr-o astfel de situatie, cine mai ofera credite de nevoi personale doar cu buletinul in acest an?

In contextul scaderii nivelului de trai si al imposibilitatii cat mai multor consumatori de a mai contracta imprumuturi respectiv de a le mai achita integral dar si datorita faptului ca foarte multe banci au adus amendamente severe sistemului de imprumut, oamenii se orienteaza in mod firesc catre acele variante, in speta catre institutiile financiare nebancare ce le ofera posibilitatea de a solicita rapid sumele de bani de care au nevoie doar cu buletinul.

Si ne referim, desigur, la trendul erei online sau altfel spus, la creditul de nevoi personale maxim care vizeaza imprumuturi de sume mici, ce pot fi achizitionate fara a face uz de tone de acte si care sunt aprobate uneori chiar si in doar cateva ore de la depunerea dosarului.

Desi acest concept functioneaza de cativa ani pe piata financiara, el fiind lansat chiar de catre banci, in prezent balanta este inclinata in favoarea IFN-urilor.

Iata spre exemplu care este oferta celor de la Ferratum, actualmente, unul dintre IFN-urile de top in preferintele consumatorilor de astfel de servicii.

Pe principiul comoditate, eficienta, rapiditate, oricine doreste un astfel de credit online doar pe baza de buletin, il va obtine daca se incadreaza in urmatorul tipar: la semnalarea cererii de imprumut de nevoi personale, varsta impusa trebuie sa fie de minim 24 de ani respectiv de maximum 70 de ani, la utima rata scadenta.

Nu este imperios necesar sa se faca dovada unei surse de venit prin intermediul unei adeverinte tip, cartea de identitate fiind singurul document de care trebuie sa dispuna cel ce contracteaza imprumutul insa, atentie, este necesara o forma de venit deoarece, institutia va dori sa se asigure ca exista sansele rambursarii corecte a creditului de nevoi personale maxim solicitat.

La Ferratum vor fi acceptate si cererile celor care figureaza ca restantieri la Biroul de Credit, conditia impusa fiind ca abaterile sa nu fi fost repetitive, eventual clientii rau platnici sa isi asume responsabilitatea achitarii datoriilor intre timp.

Creditul minim solicitat nu trebuie sa depaseasca 250 de lei in timp ce creditul maxim este limitat la suma de 1.290 lei.

Solicitantul trebuie sa aiba la indemana o sursa de internet prin intermediul unui telefon, al unei tablete sau al unui calculator deoarece orice credit de nevoi personale cu buletinul marca Ferratum nu se acorda decat folosind interfata pusa la dispozitie de IFN pe pagina sa web.

Avantajele sunt clare: nu trebuie sa te deplasezi la un ghiseu ci doar sa dispui de o conexiune la internet care sa iti permita sa accesezi pagina IFN-ului pentru a completa online un formular, toate datele necesare cerute fiind cele din buletin.

Dupa completarea formularului si verificarea cererii de solicitare, va fi o chestiune de doar cateva ore pana cand institutia te va instiinta daca imprumutul a fost aprobat, banii putand fi ridicati de la orice sucursala CEC Bank Romania.

Rambursarea creditului de nevoi personale se va face in minim 15 zile, maximum 45 de zile lucratoare.

Incepand cu al doilea imprumut doar cu buletinul luat tot de la aceasta companie se mai contureaza un avantaj si anume, depunerea cererii de solicitare prin intermediul unui SMS. Contractul va fi definitivat tot electronic, ridicarea banilor reprezentand acordul pentru conditiile contractuale impuse.

In acelasi ton, prin creditul de nevoi personale supranumit Do-Do alt IFN aflat pe piata romaneasca inca din 1994, vine cu oferte la indemana pentru consumatorii ce nu dispun de resurse financiare foarte mari.

Conditiile de eligibilitate par a fi cele reale, intrunite de un numar mare de consumatori astfel ca, la un venit de minim 400 RON, oricine poate solicita un credit rapid de nevoi personale doar cu buletinul si il poate obtine in maxim 60 de minute, la orice ora din zi, inclusiv in weekend. Trebuie facuta dovada cetateniei si a domiciliului, neaparat in Romania.

De asemenea, doritorii trebuie sa stie ca varsta minima admisa este de 18 ani, in timp ce limita de varsta se opreste la 65 de ani. Suma minima finantata este de 400 RON, respectiv 25.000 RON reprezentand suma maxima finantata.

Daca faci dovada unui venit de minim 400 RON lunar, actele necesare pentru demararea obtinerii unui credit urgent, sunt urmatoarele: buletinul, cererea tip de solicitare imprumut, ultimul talon de pensie in original si decizia de pensionare, de asemenea in original – in cazul pensionarilor, un extras de cont bancar. Pentru salariati se solicita adeverinta de venit.

Rata dobanzii fixe va fi de 9% pe an plus un comision lunar de administrare de 3,6%.

Pentru solicitantii de credit rapid cu buletinul care nu au o adeverinta de venit, lucrurile sunt relativ la fel, exceptand dobanda care va fi de 19% pe an. In ambele situatii, finantarea se va intinde pe o perioada cuprinsa intre 10 si 60 de luni.

Lista IFN-urilor care acorda credite de nevoi personale rapide in conditii asemanatoare este destul de mare astfel ca, fiecare persoana care doreste un credit fara garantii doar cu buletinul, poate alege dintr-o paleta larga de oferte online.

You may also like...