Credite de nevoi personale fara adeverinta de venit

aplica

Moda acelor credite de nevoi personale fara adeverinta de venit, procesate online sau la sediul unei companii creditoare, cu minim de acte si fara a lasa in gaj locuinta sau alte bunuri valoroase detinute, virate in conturi sau chiar la usa intr-o perioada de timp cuprinsa intre 60 de minute si 48 de ore, a cuprins ca o febra un numar din ce in ce mai mare de persoane.

Din ratiuni dictate de necesitati aparute peste noapte sau intr-un moment in care disponibilitatea financiara este inexistenta, oamenii apeleaza la institutiile specializate ce au in portofoliu oferte atragatoare, mai mult sau mai putin avantajoase pe termen lung dar cu siguranta, reprezentative pentru o situatie delicata in care ne aflam la un moment dat.

Ce inseamna mai exact sintagma “credite de nevoi personale fara adeverinta de venit”? Ca si in cazul creditelor “doar cu buletinul”, este o formulare menita sa atraga cat mai multi clienti si nu trebuie inteles ca lipsa adeverintei dintre actele solicitate pentru obtinerea unui credit, inseamna si posibilitatea de a lua un imprumut, in lipsa oricarui venit lunar, stabil sau a unei garantii, imobiliare de regula. Nici pe departe! Orice institutie autorizata, banca sau IFN, va dori sa se asigure ca isi va recupera datoria cat mai repede si de preferat, in totalitate. Astfel ca, dobanzile practicate la creditele rapide, date in conditii minime de eligibilitate, ca si perioada de rambursare, pot fi adeseori extreme.

Cu siguranta, cei mai multi solicitanti, cunosc toate detaliile legate de contractarea unor astfel de imprumuturi insa, din pacate, nevoia ne poate pune adesea in situatia de a apela la IFN-uri, in conditiile impuse de ei.

De unde pot lua credite de nevoi personale fara adeverinta de venit?

Exista doar cateva institutii financiare nebancare care ofera credite in aceste conditii. Imprumuturile acordate sunt limitate ca suma si ca perioada de rambursare, aceasta din urma facandu-se in maxim 45 de zile.

Viva Credit

Sa luam spre exemplificare, creditul de nevoi personale pana la salariu din oferta acestui IFN. Actele necesare intocmirii dosarului insumeaza doar copia dupa buletin si un extras de cont dar, la solicitarea unor sume mai mari, pentru verificarea bonitatii, vor fi necesare si alte acte.

Astfel ca, desi nu este obligatorie, adeverinta de venit poate fi un plus care sa-ti ofere mai multe avantaje, legate de suma, de dobanda, de conditiile de rambursare sau chiar de refinantare.

Orice persoana care se inscrie in limitele de varsta impuse, respectiv 21-70 de ani, poate obtine un credit de nevoi personale de pana la 1.000 de lei, cu rambursare in ziua urmatorului salariu, adica in maxim 35 de zile. Ratele sunt fixe, la fel si dobanda.

Sunt acceptate si persoane cu istoric negativ fara adeverinta de venit, nu se percepe comision de analiza sau de administrare insa, atentie la DAE! Spre exemplu, la o suma de 300 de lei, returnata in 20 de zile, in afara dobanzii fixe de 3,60 % ceea ce va aduce un plus de plata insemnand 72 de lei, DAE va fi de 4969%!

Prin definitie, DAE este o dobanda anuala, care in aceasta situatie, se calculeaza la un imprumut de nevoi personale fara capitalizare, rambursat intr-o singura rata, in cel mult o luna. In concluzie, cu cat imprumutul este pe un termen mai scurt, cu atat se obtine o dobanda anuala efectiva mai mare de unde si sugestia analistilor financiari, ca imprumuturile de acest gen sa se faca doar in situatii absolut extraordinare.

Ferratum

Pentru a obtine un credit fara adeverinta de venit in 2015, in conditii relativ asemanatoare, de la Ferratum, trebuie sa ai minim 24 de ani si, bineinteles, venituri lunare, care pot fi din activitati independente, de pilda.

Au mai multe oferte cu dobanda 0, totul fiind procesat online (deoarece Ferratum nu lucreaza cu intermediari), inclusiv contractul.

Niciun astfel de microcredit de nevoi personale, la prima aplicare, nu depaseste 250 de lei si poate fi returnat in 15, 30, respectiv 45 de zile. Exista si posibilitatea de a achita in mai multe transe, pana la data scadenta, insa aceasta atrage dupa sine unele comisioane.

De asemenea, exista posibilitatea de a achita anticipat, ceea ce iti va crea un istoric pozitiv si garantii pentru obtinerea unor sume mai mari, in viitor.

Daca la prima solicitare vei putea aplica online, fara niciun fel de document exceptand buletinul necesar pentru completarea formularului, la cel de-al doilea credit fara adeverinta de venit vei avea si avantajul de a trimite cererea de solicitare doar printr-un simplu SMS.

Banii se obtin in doar cateva ore si pot fi ridicati de la orice sediu CEC Bank, aflat in apropierea ta.

Extra Simplu

Aproape identic, cu doar doua documente, o copie dupa buletin si o copie dupa extrasul de cont, in doar cateva ore de la completarea cererii de solicitare, se poate obtine o suma de pana la 1.000 RON, totul prin creditul de nevoi personale fara adeverinta de venit Extra Simplu.

Cu o dobanda fixa pe toata perioada creditarii, in valoare de 1,2% pe zi, fara comisioane si cu posibilitatea ca in termen de 14 zile de la semnarea contractului online, sa te razgandesti, si aceasta oferta este demna de luat in calcul.

Penalitatile aplicate in cazul intarzierilor sunt de 2% din sold, pana la achitarea integrala a datoriei.

Iata deci ca exista cel putin o solutie, chiar si fara adeverinta de venit, pentru o situatie care ne preseaza. Conditiile sunt limpezi –date fiind dobanzile mari si conditionarile legate de perioada scurta de inapoiere a banilor, creditele rapide de nevoi personale nu sunt recomandate decat in cazuri exceptionale.

You may also like...