Credite doar cu buletinul fara adeverinta de salariu

aplica

Desi se credea ca perioada creditelor doar cu buletinul a apus, in prezent insa se constata o reaparitie in forta a ofertelor venite din partea multor institutii financiare nebancare, care acorda cu usurinta si in conditii deosebit de lejere credite rapide doar cu buletinul. Mai exact, vorbim de un imprumut numai cu actul de identitate, deci fara adeverinta de salariu.

In ziua de azi, oricine poate avea la un moment dat nevoie urgenta de bani. Poti de exemplu sa ramai fara bani de medicamente, sau sa nu mai ai combustil la masina ori pur si simplu nu mai ai cu ce sa iti platesti ultima factura, ori ai o defectiune la reteaua de apa si trebuie urgent sa o remediezi, etc. Pentru astfel de situatii este binevenit un credit rapid obtinut doar cu buletinul de la institutiile financiare nebancare.

Cand vorbim de astfel de imprumuturi fara adeverinta de salariu ne referim la sume mici de bani si termene scurte de rambursare.

Desi pare tentant sa iei un astfel de credit doar cu buletinul in 2015, nu trece cu vederea dobanzile destul de mari ale acestor companii de tip IFN. Asigura-te ca poti rambursa la timp imprumutul pentru ca altfel trebuie sa mai platesti si dobanzi penalizatoare a caror valoare nu este deloc de neglijat.

Daca ai probleme deosebite si se intampla sa intarzii cu returnarea banilor, mare atentie ca dupa o perioada poti fi raportat la Biroul de Credit, ceea ce este destul de neplacut pentru istoricul tau care va conta daca vei dori mai tarziu sa contractezi un alt imprumut.

In concluzie, poti accesa fara probleme un credit rapid doar cu buletinul si fara adeverinta de salariu in toate cazurile in care ai nevoie urgent de o suma relativ mica de bani si nu dispui de alte posibilitati de finantare.

In plus, poti aplica de oriunde daca ai acces la internet pentru ca majoritatea IFN-urilor acorda aceste imprumuturi cu buletinul numai online. Deci completezi un formular cu datele din cartea de identitate si prin urmare nu mai trebuie sa faci drumuri inutile pentru a-ti pierde timpul cu o multime de acte si dosare.

Chiar si contractul se semneaza online. Nu trebuie sa astepti prea mult deoarece analiza si aprobarea cererii se face extrem de rapid, astfel incat de multe ori poti avea banii in mana in cel mult 0 zi de la aprobare.

Vrei sa stii care sunt IFN-urile care ofera credite rapide fara adeverinta de venit doar cu buletinul? Mai jos, ai cateva dintre cele mai importante institutii de acest fel. Toate sunt inregistrate si supravegheate de Banca Nationala a Romaniei, deci vorbim de companii legale.

Una dintre ele se numeste Viva Credit, care pe langa faptul ca acorda imprumutul doar cu buletinul fara adeverinta de salariu, nu iti solicita nici giranti sau garantii si mai mult decat atat, nu percepe niciun comision. Daca apelezi la Viva, ai posibilitatea sa aplici online, deci trebuie doar sa completezi o cerere cu datele tale personale.

Valorea maxima finantata la prima aplicare este de 1.000 lei. Poti opta pentru un nou imprumut, bineinteles, dupa ce l-ai rambursat la timp pe primul. De aceasta data, poti cere o valoare maxima de 1.500 lei.

Viva Credit este o institutie financiara nebancara flexibila si permisiva, mai exact, acorda credite cu buletinul fara adeverinta de salariu si celor restantieri sau celor rau platnici.

Oricand pot interveni situatii neprevazute, asa ca uneori poti intampina dificultati la rambursarea datoriei. In acest caz, trebuie sa contactezi urgent un reprezentant Viva, care va fixa o modalitate de plata mai buna.

O alta companie care ofera imprumuturi fara adeverinta de salariu este Fast Finance IFN SA. Nu percepe comisioane, giranti sau garantii reale. Creditul Fulger acordat de acest IFN doar cu buletinul, exclusiv online, are valori cuprinse intre 100 si 3.000 lei si poate fi obtinut de cei cu varste cuprinse intre 18 si 70 ani.

Ai nevoie doar de buletin pentru a completa un formular pe site-ul companiei, apoi cererea iti va fi analizata in maxim 2 ore. Dupa aceea, vei primi un raspuns prin e-mail sau sms vizavi de aprobarea cererii tale.

Daca esti acceptat, banii sunt virati de regula in cel mult 3 ore in contul tau bancar. Aceasta institutie este si ea deosebit de flexibila, astfel incat ofera bani imprumut si clientilor restantieri cu istoric negativ.

Perioada de creditare este cuprinsa intre o zi si cel mult 30 zile, dobanda este de 1%/zi. Fast Finance IFN nu solicita justificarea directiei de utilizare a banilor.

Ferratum este un alt IFN de la care poti lua urgent un microcredit fara garantii, mai precis, o suma mica de bani doar cu buletinul, fara adeverinta de venit. Pare o solutie buna pentru ca ratele pot fi rambursate mai usor.

Nu trebuie sa te deplasezi la sediul companiei deoarece poti obtine foarte usor online acest tip de imprumut. Ceea ce inseamna de fapt ca trebuie numai sa completezi o cerere pe site-ul lor, care va fi analizata intr-un timp scurt, astfel ca afli imediat daca a fost aprobata sau nu.

La inceput poti lua suma maxima de 250 lei. Ferratum iti ofera insa posibilitatea sa aplici pentru un nou imprumut doar cu buletinul de o valoare maxima de 1.290 lei numai daca ai rambursat la termen imprumutul anterior. La primul credit fara adeverinta de salariu iei banii in numerar de la orice agentie CEC Bank, in timp ce daca esti la o a doua aplicare, ridici banii direct de la bancomatul preferat de tine deoarece compania iti vireaza suma ceruta direct in contul tau.

Perioada de rambursare este de 15, 30 sau 45 zile si depinde de suma pe care ai imprumutat-o. Ferratum aplica dobanzi penalizatoare de 3%/zi din soldul creditului pentru intarzieri la plata ratelor. In cazul celor rau platnici, Ferratum apeleaza la societati de recuperare a creantelor si poate recurge si la o actiune in justitie.

Daca esti intr-o situatie deosebita si nu poti plati la scadenta, ar fi bine sa soliciti din timp o rescadentare. Aceasta companie iti ofera astfel o prelungire cu 14 zile a datei scadente, bineinteles, platind inainte un cost de 99 lei. In acest fel, poti evita dobanzile penalizatoare si includerea, daca nu esti deja, in Biroul de Credit.

In afara de IFN-urile care acorda credite online cu buletinul, exista si alte IFN-uri care acorda imprumuturi fara adeverinta de salariu atat pe internet, cat si la un sediu din orasul tau. Asa e de exemplu Credius, companie care ofera un credit cu o valoare maxima de 25.000 RON.

Ca sa accesezi un imprumut de acest gen, ai nevoie doar de actul de identitate, o cerere de credit si un extras de cont bancar. Aprobarea cererii se face foarte rapid, in maxim 60 minute in orice zi a saptamanii, Credius nepercepand comision de analiza. Totusi, percepe comision de administrare de 3,6%/luna.

Perioada de rambursare este destul de mare, de 10, 20 si cel mult 30 luni. Aceasta companie are o dobanda fixa, mai precis, 19%/an in cazul in care nu prezinti adeverinta de salariu.

De altfel, la Credius se solicita garant pentru sume mai mari de 10.000 RON.

You may also like...