Credite pentru restantieri si rau platnici doar cu buletinul

aplica

In ultimul timp, multe institutii financiare nebancare, institutii autorizate de BNR au relansat creditele rapide doar cu buletinul. Aceasta tendinta e mai evidenta la acele institutii financiare care acorda credite online pentru restantieri sau rau platnici. Aici ne referim la acele imprumuturi rapide care se obtin usor pentru ca atat cererea de credit, cat si contractul se semneaza electronic, prin urmare nu mai trebuie sa pierzi timp si esti scutit de drumuri inutile la sediul companiei respective.

Fiind un credit acordat doar cu buletinul inseamna ca ai nevoie numai de acest document pentru a completa un simplu formular online. Poti aplica pentru un astfel de imprumut la orice ora si de oriunde daca ai la dispozitie un calculator sau telefon conectat la o retea de internet.

Mai mult decat atat, analiza cererii  se face deosebit de repede, astfel, daca te califici, poti avea banii in cont in numai cateva ore.

In plus, institutiile financiare nebancare (IFN-urile) care acorda imprumuturi doar cu buletinul sunt extrem de permisive, adica acorda cu usurinta credite chiar si celor cu un istoric financiar negativ (persoane care au acumulat restante si figureaza ca restantieri sau rau platnici in baza de date a Biroului de Credit).

De asemenea, multe dintre aceste companii nu solicita garantii si nici giranti si nu percep niciun fel de comision. Stii de la bun inceput cat platesti, cu alte cuvinte nu se practica taxe ascunse sau abuzive.

Desi se ofera in general numai sume mici de bani, totusi in momentul de fata, creditele doar cu buletinul reprezinta o solutie destul de buna pentru restantieri, mai ales atunci cand acestia au nevoie urgenta de bani si nu dispun de alta varianta de a intra in posesia lor.

Cu toate acestea,  trebuie sa fii deosebit de prudent atunci cand accesezi aceste credite rapide online pentru restantieri deoarece dobanda anuala este foarte ridicata si in cosecinta, sumele pe care va trebui sa le returnezi devin destul de mari, mai ales daca luam in considerare ca durata de rambursare este in general destul de scurta (30-60 zile).

Daca ti-ai evaluat corect posibilitatile de rambursare si consideri ca poti inapoia imprumutul la timp, atunci creditul rapid cu buletinul poate reprezenta unica sansa pentru cei care se afla in postura deloc confortabila de rau platnici.

Pentru cei cu statul de restantieri, mai jos vom descrie pe scurt oferta unora dintre cele mai cunoscute IFN-uri din tara noastra.

Un credit doar cu buletinul este acordat de Viva Credit exclusiv online. Este asa-zisul credit pana la salariu, adica trebuie sa rambursezi banii in ziua de salariu sau in maxim 35 zile. Viva face parte din categoria companiilor nebancare care acorda bani imprumut rapid si persoanelor care figureaza in baza de date a Biroului de Credit ca rau platnici sau restantieri in 2017.

Poti accesa acest imprumut fara garantii, giranti si fara sa platesti vreun comision. De asemenea, poti aplica de mai multe ori pentru o suma de bani, cu conditia sa rambursezi la scadenta precedenta suma luata.

Daca la prima aplicare, suma maxima e de 1.000 lei, la urmatoarea aplicare poti lua un credit cu o valoare maxima de 1.500 lei.

Daca intervine un eveniment neprevazut si consideri ca nu poti rambursa creditul la termen, atunci trebuie sa contactezi de urgenta un reprezentant al companiei pentru a hotari un nou mod de plata.

Intarzierile de rambursare sunt penalizate cu o dobanda de 1,25%/zi din sold. Aceasta institutie poate demara procedurile legale si juridice pentru recuperarea datoriei, iar costul integral al acestora va fi suportat de catre client.

Restantierii au posibilitatea sa acceseze un credit doar cu buletinul si de la Extra Simplu. Valoarea finantata pentru rau platnici este cuprinsa intre 200 si 1.000 lei. Datele din actul de identitate le folosesti la completarea online a cererii de credit.

Ca la orice imprumut luat pe internet de la institutii financiare nebancare legale, si in acest caz, analiza se face foarte rapid, iar persoanele eligibile, pot avea banii in cont in cel mult 24 ore si ii pot ridica de la orice bancomat.

Varsta minima admisa la Extra Simplu este de 18 ani. Dobanda anuala de care poti beneficia se mentine constanta si este de 1,2%/zi. Suma imprumutata se returneaza in cel mult 30 zile, intr-o singura transa.

Daca intarzii chiar si o zi, suporti o dobanda de 2%/zi. Recuperarea datoriilor se demareaza de firme specializate si in final, tu esti cel care suporta toate costurile acestei proceduri.

Asadar, mare atentie sa ai toata suma imprumutata disponibila, plus dobanda aferenta, atunci cand vine data scadenta, avand in vedere ca banii se returneaza intr-o singura transa.

O alta institutie financiara nebancara destul de permisiva atunci cand vine vorba de acordarea de credite doar cu buletinul pentru restantieri si rau platnici este Fast Finance IFN SA. Asa cum ii spune si numele, Creditul Fulger se obtine extrem de rapid, chiar si fara adeverinta de venit.

Aceasta institutie analizeaza in cel mult 2 ore solicitarea de credit, iar raspunsul il primesti prin telefon sau mail. Aprobarea cererii este urmata de virarea banilor in contul tau bancar, intervalul de timp in care poti avea banii la indemana fiind cuprins intre 3 si 24 ore.

Prin accesarea acestui credit urgent pentru restantieri, te poti alege cu sume cuprinse intre 100 si 3.000 lei daca ai varsta intre 18 si 70 ani.

Nici Fast Finance nu solicita giranti sau garantii ipotecare si nici comisioane sau alte costuri. Perioada maxima de rambursare este de pana la 30 zile, dobanda creditului pentru rau platnici fiind de 1,20%/zi. In aceasi timp, trebuie spus ca nu este nevoie sa justifici in ce mod vei folosi banii.

Fast Finance IFN practica, de asemenea, o dobanda penalizatoare destul de mare daca se intampla sa nu platesti rata la timpul stabilit prin contract. Tot in acest caz, si aceasta companie poate preda dosarul tau mai departe, unei firme de recuperari creante, iar de aici e de la sine inteles ce se poate intampla. Din nou, subliniem sa ai grija mereu sa iei doar atat cat iti permiti pentru a evita o eventuala supraindatorare!

You may also like...