Credit restantieri online fara acte

aplica

Gratie institutiilor financiare nebancare, acum este usor sa iei un credit pentru restantieri 2017 online si fara multe acte.

Fara adeverinta de venit si fara sa ti se verifice istoricul in Biroul de Credit, numai cu buletinul tau de identitate poti aplica pe internet la firmele care ofera bani imprumut legal rau platnicilor, cu dobanda fixa si conditii similare ca la banca.

Vorbim de IFN-uri, iar daca nu stii ce inseamna aceasta prescurtare, iti spunem noi: institutie financiara nebancara.

Aceste companii au aparut in Romania lui 2017 datorita nevoilor actuale ale oamenilor. Se stie deja ca in tara noastra sunt multi restantieri care nu mai pot contracta un credit online de la banca si atunci IFN-urile le sar repede in ajutor cu o suma de bani modica, suficienta pentru rezolvarea problemelor de moment si acorda credite fara acte aproape.

Daca te confrunti cu o datorie sau trebuie sa faci o achizitie urgenta, atunci aceste institutii s-ar putea sa se potriveasca si profilului tau, mai ales daca esti in Biroul de Credit, dar in acelasi timp, vrei sa faci rost legal de niste bani doar cu buletinul online, pe o perioada scurta de timp.

In continuare, iti vom detalia oferta mai multor IFN-uri, iar in cazul in care te hotarasti sa iei un credit pentru restantieri 2017, aplica online cautand numele companiei pe internet, dar inainte de toate nu uita: nu te imprumuta daca venitul actual sau bugetul nu iti permit acest lucru, deoarece vei inregistra restante greu de platit, avand in vedere dobanzile penalizatoare si toate celelalte cheltuieli care survin din neplata la timp a ratei!

Extra Simplu IFN

Aplici acum si in doar cateva ore ai banii in contul tau bancar. De la 200 si pana la 2000 lei fara sa depui ipoteca, cu dobanda de 1.20%/zi si cu termen de rambursare de 30 de zile.

Extra Simplu te poate ajuta daca ai ramas fara bani pana la salariu si vrei credit fara acte aproape, indiferent daca ai fost sau nu rau platnic in trecut.

Aprobarea se ofera in aceeasi zi daca ai minim 18 ani, un buletin valabil si un cont bancar. Nu se cere niciun alt document, deoarece vorbim de un imprumut pentru restantieri 2017 cu minimum de acte.

Totusi, este recomandat sa ai un venit pentru ca numai asa vei putea plati ratele la finalul datei scadente. Chiar daca nu e un venit mare sau chiar daca te-ai angajat de putin timp, e bine sa precizezi aceste lucruri si in functie de situatie, sansele sa fii acceptat se maresc.

Asa cum spuneam, aplicarea are loc online, nu necesita nicio deplasare, deoarece pur si simplu completezi un singur formular, dupa care, daca ai fost declarat eligibil, iti este trimis contractul prin e-mail si esti rugat sa il semnezi pentru ca transferul sa aiba loc cat mai repede.

La Extra Simplu beneficiezi de lipsa totala a comisioanelor si a altor taxe, astfel incat, la rambursare platesti numai dobanda si suma luata.

Viva Credit

Restantierii romani, care sunt si in 2017 in Biroul de Credit pentru datorii nu foarte mari, au o sansa si la Viva Credit, institutie financiara nebancara la care transferul banilor in contul tau se face la fel de rapid, iar comisioanele sunt nule.

Practic, daca ai peste 21 ani in acest caz, intri pe site-ul Viva, alegi o suma cuprinsa intre 100 si 1.000 RON, o perioada de returnare de maxim 35 zile si aplici online.

Daca procesul acesta se desfasoara seara, ei bine, imprumutul se trimite in contul tau bancar dis-de-dimineata, incepand cu orele 8:00. Nu inainte insa de a semna contractul, fiindca si aici vorbim de un IFN complet legal, autorizat de BNR.

Nu iti face insa probleme pentru ca nici pentru contract nu este necesar niciun drum, el trimitandu-se rapid prin e-mail.

Inainte de toate, asigura-te ca ai un cont bancar deschis la o banca pentru a se putea efectua transferul banilor.

Nici la aceasta institutie nu se solicita un dosar plin cu acte si mai mult decat atat, fie ca te hotarasti asupra unui credit pentru restantieri 2017, fie pentru unul de nevoi personale, la Viva dobanda este 0% daca esti la prima colaboare.

Platesti cat ai luat si nimic in plus! Un imprumut cu buletinul pe cinste, fara adeverinta de salariu si fara cupon de pensie sau alta dovada de venit.

Fast Finance

In incercarea de a-ti oferi cat mai multe alternative, includem si Fast Finance pe lista companiilor de tip IFN accesibile si celor rau platnici.

Creditul Fulger, caci asa ii este numele, se adreseaza exclusiv celor care isi doresc urgent online o suma de bani de pana in 3000 lei, fara sa se justifice fata de cineva. Drept urmare, nu vei fi intrebat pentru ce vei utiliza finanatarea abia primita.

Ca sa intri in posesia a 3.000 lei ca restantier 2017 nu iti trebuie multe acte, ci doar un buletin si un extras de cont.

Nu iti va cere nimeni ipoteca si nici nu vei fi nevoit sa aduci alte garantii materiale. Singurul lucru la care trebuie sa fii atent este sa ai toti banii la indemana la data scadenta, cand te achiti de datorie integral.

Dobanda este de 1.20%/zi, neexistand alte costuri asociate. Ca sa fii acceptat la Fast Finance indiferent daca ai sau nu restante in Biroul de Credit, trebuie mai intai sa indeplinesti o conditie principala si anume, sa ai intre 18 si 70 ani.

Chiar daca nu ti se solicita niciun fel de adeverinta, regula unui venit minim trebuie respectata pentru a putea inapoia la termen suma primita.

Tot pe internet se aplica si la acest credit online fara acte stufoase si astfel esti scutit de drumuri inutile! Pentru ca procesul este rapid, raspunsul il primesti in 2-3 ore si banii cel tarziu a doua zi lucratoare.

Dupa cum vezi, in categoria credite restantieri 2017 se afla mai multe IFN-uri dispuse sa colaboreze cu tine, chiar daca ai istoric negativ.

Tot ceea ce iti mai ramane de facut este sa fii sigur ca poti rambursa imprumutul la data dinainte stabilita, dupa care poti aplica online in voie, la una dintre aceste institutii nebancare care promit o finantare urgenta fara acte.

You may also like...