Creditul pe repede inainte ING fara adeverinta de salariu

aplica

Salveaza timpul pierdut la cozile de asteptare. Acesta este sloganul creditului pe repede inainte ING in 2018. Poti lua chiar si o refinantare.

Cu o dobanda fixa de la 7,98% poti sa iti pui in aplicare toate planurile (oferta de dobanda este valabila pana la jumatatea lunii urmatoare).

ING promite mai putina birocratie si o suma de 90000 lei. Pe loc poti beneficia de bani daca esti deja client ING.

Daca nu, probabil dureaza putin mai mult analiza, insa conform celor mai recente pareri despre acest credit pe repede inainte, foarte multe persoane au luat banii in maxim cateva zile.

Una dintre conditii este sa ai 18 ani, iar alta conditie este sa ai minim 1000 lei salariu pe luna.

Apropo, nu trebuie sa ai intreruperi mari la locul de munca in ultimele 12 luni ca sa poti fi declarat eligibil.

ING imbunatateste produsele actuale si ofera conditii mai bune la creditele de nevoi personale in 2019. Asteptam cu drag o parere despre acest imprumut daca ai fost beneficiarul unuia.

Stii cat platesti pe luna la un credit de 27000 lei pe 5 ani – perioada maxima? O rata lunara intre 570 lei si maxim 597 lei pe luna, in functie de optiunile pe care le alegi la semnarea contractului.

Creditul pe repede inainte de la ING sau mai bine spus, ING Personal, reprezinta un imprumut fara adeverinta de salariu ce pleaca de la doar 2000 lei si ajunge insa pana la 90000 lei.

Perioada o alegi singur, in functie de propriile calcule, dar asa cum era de asteptat, ea nu trebuie sa depaseasca 5 ani.

Probabil te intrebi pe buna dreptate: “Cum, chiar se ofera un credit doar cu buletinul la o banca in 2019?”

Ei bine, cam asa ceva, deoarece ING Bank a incheiat un acord cu ANAF prin care direct de la ghiseu, un consultant de credit verifica automat in calculator ce venituri obtii si in acest mod nu mai e nevoie de adeverinta.

Mai precis, daca ai un venit stabil, cum ar fi cel din salariu sau din pensie, ori diverse alte tipuri de remuneratii (indemnizatii, dividende, actiuni), cel mai probabil vei fi acceptat pentru asa-numitul credit pe repede inainte, cum suna si reclama celor de la ING lansata pe TV in 2019.

Ce avantaje prezinta acest imprumut?

In primul rand, cel mai mare avantaj este ca banii se obtin pe loc exact asa cum iti doresti: fara birocratie si plimbari nenumarate.

Practic, pentru creditul pe repede inainte ING solicita doar actul de identitate in original si… cam atat!

In mod concret, vorbim iarasi de un imprumut doar cu buletinul, numai ca de data aceasta este acordat instant de catre o banca de renume international (nr.: In Romania, ING Bank reprezinta o sucursala a grupului de origine olandeza).

Daca pana acum trebuia sa mergi la orice ghiseu al bancii cu o adeverinta de salariu si cu o adeverinta care sa ateste in mod clar si veniturile obtinute in anul anterior, acum ING prin Creditul pe repede inainte solicita, asa cum am spus, doar buletinul clientului.

Pentru a fi sigur ca nu ti se vor cere si alte documente, asigura-te ca veniturile tale sunt inregistrate in baza de date la Fisc. Daca lucrezi cu contract legal de munca nu iti face griji in privinta asta.

Se poate aplica online?

Pentru creditul pe repede inainte ING fara adeverinta de salariu se poate face si o cerere online in 2019.

Aceasta reprezinta o asa-numita preaprobare, o verificare sau o rezervare de credit, daca ii putem spune asa.

In mod foarte util, ING Bank pune la dispozitie pe site un formular cu aplicare online, unde sunt necesar de completat cateva campuri cu informatii personale: nume, alte date de identificare, date de contact si asa mai departe.

Odata trimise datele pentru creditul pe repede inainte fara adeverinta de venit, in maxim cateva ore lucratoare vei fi contactat de un reprezentant al agentiei pe care ai ales-o in scopul de a ridica imprumutul de nevoi personale.

Daca nu esti acceptat, cel mai probabil ti se va comunica la telefon si motivul exact pentru care nu te-ai incadrat in conditii.

Dar daca raspunsul soseste si ti se confirma ca poti primi creditul pe repede inainte doar cu buletinul, atunci stii ce ai de facut: mergi in sucursala ING indicata pentru a ridica banii.

Cel mai probabil ii poti scoate si de la bancomat, bineinteles, dupa obisnuita trecere pe la ghiseu.

Care sunt conditiile principale la acest credit?

Asa cum te asteptai, nu trebuie sa indeplinesti decat o serie de cateva conditii simple.

Pentru a fi sigur ca primesti acest imprumut fara adeverinta de salariu de la ING in 2019, e nevoie de: un venit incasat luna de luna de cel putin 750 RON, cetatenie romana dar si drept de rezidenta aici, ambele demonstrabile prin actul de identitate si o vechime totala in munca de minim un an de zile, din care minim sase luni la ultimul job.

Varsta de la care esti declarat eligibil pentru creditul ING pe repede inainte cu aplicare online este 18 ani. Varsta maxima nu trebuie sa depaseasca 65 de ani in cazul barbatilor sau, dupa caz, 63 ani in randul doamnelor.

La incheierea contractului, navigatorii nu trebuie, de asemenea, sa depaseasca varsta de 55 de ani.

Legat de navigatori si alte tipuri de venituri, se pare ca ING duce o politica de creditare rapida si permisiva, avand in vedere ca accepta mai multe tipuri de salarii, atat de la navigatori, cat probabil si venituri de la romanii plecati in strainatate in 2019.

Cat ma costa imprumutul de la ING?

Dobanda nu este una foarte ridicata: vorbim de DAE cu o valoare ce se poate situa intre 7,98% si 10,99%. Procentul final aplicat depinde foarte mult de optionalele pe care le alegi la incheierea contractului.

Daca pe langa creditul pe repede inainte acordat online doar cu buletinul de la ING, aplici atat pentru un card bancar pe care sa iti primesti salariul, cat si pentru o asigurare de viata, atunci te-ai scos.

Altfel spus, cu niste costuri in plus, beneficiezi si de cea mai avantajoasa dobanda oferita in pachet, adica 7,98%. Tu decizi in final ce anume doresti.

Pentru a putea face comparatii intre numeroasele credite cu aplicare online fara adeverinta de venit care se regasesc si in oferta altor banci, ti-am pregatit mai jos o simulare de costuri care sa-ti serveasca drept exemplu de calcul pentru ING Personal:

Sa presupunem ca avem un salariu stabil si ne dorim un imprumut rapid de 13000 lei de la ING. Perioada de amortizare: 3 ani. In acest caz, rata lunara va fi de 414,91 lei.

Daca calcul nu te-a convins si vrei o rata mai mica, pe care sa o amortizezi in timp, atunci poti aplica online pentru o perioada de 5 ani. Rata de plata in fiecare luna nu va depasi 250,56 lei.

In functie de propriile nevoi personale poti alege exact suma pe care doresti sa o primesti si in cate rate vei dori sa o returnezi.

Un plafon maxim este stabilit cel mai probabil de consilierul de credit ING, luand in seama, pe langa gradul de indatorare, valoarea salariului sau a pensiei de care beneficiezi.

Cel mai bun sfat: nu de supraindatora. Daca vrei un credit online, altul decat “pe repede inainte” de la ING, o varianta posibila este si imprumutul nebancar.

Acesta din urma ti se potriveste indeosebi daca vrei o suma mai mica pe o perioada de timp mai scurta.

La un IFN este oarecum la fel, nu iti va trebuie adeverinta de salariu fiindca se aplica online doar cu buletinul din confortul casei tale, iar daca ai avut restante si acum esti in Biroul de Credit, IFN-ul nu iti va cere de regula sa justifici creante mici.

In final, ca sa fie mai usor de inteles pentru tine:

  • odata ce iti doresti o suma mare ca si credit de nevoi personale, pe care esti hotarat sa o rambursezi in timp (intre 1 si 5 ani), atunci ING sau alta banca din Romania care ofera imprumuturi la fel de simplu reprezinta o alegere inspirata.
  • odata ce ai nevoie doar de un mic “impuls” financiar pana la salariu, ori cu rambursare in maxim o luna, poti alege institutiile financiare nebancare care au in oferta lor credite rapide destinate exact pentru astfel de necesitati urgente (plata facturi restante de care ai uitat, achizitii diverse de care ai neaparata nevoie, achitarea unei mici parti din costul unei vacante, etc.).

In oricare dintre cazuri, trebuie sa iei in considerare in principal venitul tau actual.

Daca acesta este constant si pe viitor ai asigurari maxime in acest sens de la angajator, iar odata cu luarea deciziei de a te imprumuta confortul financiar nu va disparea, atunci un credit de nevoi personale fara multe acte, acordat doar pe baza de buletin in 2019, se poate dovedi o alegere cumpatata.

You may also like...