Credit doar cu buletinul 2015 IFN online

aplica

Usor, simplu si rapid, aceasta este deviza institutiilor financiare nebancare care ofera credite doar cu buletinul in 2015. IFN-urilor, asa cum li se mai zice prescurtat acestor companii, sunt sigure pentru cetatean, am putea spune, asemeni ca o banca.

De ce? Deoarece IFN-urile online, cat si cele care opereaza numai la sediu, sunt toate inregistrate la Banca Nationala a Romaniei, astfel incat activitatea lor este monitorizata si nu pot comite abuzuri sau incalca vreun contract.

In 2015, sansa de a lua un credit doar cu buletinul se mentine numai la aceste institutii nebancare, care accepta in mare masura restantieri, persoane inscrise in Biroul de Credit, persoane cu venituri scazute si nu numai.

Este simplu sa aplici, nu ai nevoie decat de actul de identitate si daca alegi sa aplici online, atunci orice IFN iti pune la dispozitie un formular cu cateva casute de completat, iar dupa aceea, mai mult ca sigur vei fi contactat de un reprezentant oficial, angajat al IFN-ului.

Ne vedem nevoiti a ne repeta, asa incat spunem inca o data ca aceste institutii accepta salarii si pensii mici, asadar, daca vrei sa iei un credit cu buletinul online si te afli in somaj sau esti pensionat pe caz de boala, in functie de suma pe care o doresti, poti primi banii in 24 ore sau cel mult cateva zile.

Si bineinteles, cum totul are un pret, la IFN-uri online gasim dobanzi mult mai mari decat la banci, dar si conditii usor de pus cap la cap si de indeplinit. In randurile care urmeaza, vom oferi cateva exemple de institutii financiare nebancare care ofera imprumuturi fara garantii, chiar si fara adeverinta de venit.

Extra Simplu: aceasta companie face parte dintr-un grup mai mare, numit IFN Extra Finance si in acest moment, are in portofoliu un credit rapid doar cu buletinul 2015 la care poti sa aplici si beneficiezi de 100% reducere la dobanda, deci returnezi numai cat ai luat.

Spre exemplu, daca obtii suma de 500 lei pe o perioada de 30 zile, adica pana la salariu, la daca scadenta vei rambursa aceeasi suma si nimic altceva.

Fiind un IFN online mai nou, probabil asa doreste Extra Simplu sa isi fidelizeze clientii si este deci o perioada foarte buna pentru a aplica si a primi necesarul de care ai nevoie. Nu mai mult insa de 2.000 lei, cat este de altfel, suma maxima.

Aprobarea se obtine imediat in 2015, de regula in numai cateva ore si de aceea, uneori te poti trezi cu banii in cont in aceeasi zi. Fara sa depui garantii imobiliare, fara sa ai adeverinta de venit sau fluturas de salariu, ci doar cu buletinul si nimic mai mult.

Cu toate acestea, inainte de a te grabi sa aplici, tine minte ca trebuie sa returnezi imprumutul la termen, iar in cazul in care nu o faci, se impun masuri de penalizare, cum ar fi dobanzi ridicate si chiar introducerea dosarului tau in Biroul de Credit, precum si chemarea in instanta (pentru intarzieri constante).

Ferratum: Daca ai nevoie rapida de bani si crezi ca si o suma mica ti-ar fi de folos, atunci o poti obtine urgent de la Ferratum in chiar si 24 ore, cu actul de identitate personal.

Solicitarea se trimite tot pe internet, astfel ca Ferratum are si un site, fiind IFN online. Perioada disponibila pentru a rambursa acest credit doar cu buletinul 2015 este de maxim 15 zile la prima aplicare si maxim 45 zile dupa mai multe colaborari.

La acest IFN nu trebuie sa ai neaparat cont bancar pentru a ti se vira banii, ci ii poti ridica de la o banca partenera, si anume CEC Bank. Aici, dupa aprobare, mergi cu actul de identitate la casierie si ridici suma obtinuta prin contractul incheiat online cu Ferratum.

La fel ca la Extra Simplu, nu se cere adeverinta de salariu, cupon de pensie, ori alte acte de venit si nici ipoteca, comisioane sau avans, ci doar dobanda.

Astfel, la scadenta trebuie sa returnezi banii primiti impreuna cu dobanda acumulata, calculata de catre companie si specificata in contractul semnat si trimis de catre tine prin e-mail.

Fara multe acte si fara drumuri in plus, acest imprumut online cu buletinul 2015 este destinat persoanelor care au implinit varsta de minim 24 ani si realizeaza venituri. Desi nu se cer adeverinta sau fluturas de venit, IFN-ul trebuie sa se asigure ca tu poti sa faci plata ratei integral si la timp.

Iti recomandam totodata si alte IFN-uri online care au oferte interesante, cum ar fi Zaplo, de unde poti obtine 800 lei fara dobanda daca esti client nou, Fast Finance, unde ai acces la maxim 3.000 lei pe 30 zile sau Simplu Credit, care iti da 880 lei pana la salariu, adica pe o perioada de o luna de zile.

In functie de profilul fiecarui client, unele companii isi rezerva dreptul de acccepta sau nu rau platnici inregistrati cu restante in trecut in Biroul de Credit sau persoane care nu corespund din diverse motive cerintelor obligatorii pentru a primi online un credit doar cu buletinul 2015.

You may also like...