Credit doar cu buletinul fara garantii

aplica

Creditele doar cu buletinul fara garantii se folosesc pentru contractarea unor sume mici sau mari de bani atunci cand te afli intr-o situatie dificila.

Evaluarile se fac rapid, astfel ca nu dureaza foarte mult timp pana obtii un credit nebancar.

Exista multe institutii care iti pun la dispozitie un imprumut completand doar niste formulare online.

In functie de durata creditului si venitul propriu, dupa ce aplici, se face o simulare rapida pentru a vedea exact suma pe care poti sa o primesti.

Poti accesa un imprumut doar cu buletinul fara garantii in cateva minute, incasarea efectiva a banilor nu dureaza niciodata mai mult de 48 de ore pentru sume obisnuite de bani.

Daca pana de curand nu prea stiam de unde sa obtinem un credit doar cu buletinul fara garantii, astazi ne indoim ca mai exista persoane care sa nu aiba deja o idee clara, catre ce institutii sa se indrepte atunci cand au urgent nevoie de o suma de bani.

Stim ca bancile au exclus de mult timp aceste oferte din portofolii asa ca, singura solutie o reprezinta alegerea unei institutii financiare nebancare (IFN) de unde, in conditii minime de eligibilitate, putem achizitiona creditul necesar fara ipoteca imobiliara si uneori, fara comisioane.

De asemenea, stim ca pentru imprumuturile “doar cu buletinul” si “fara garantii” nu se ofera sume enorm de mari, tocmai pentru a nu ne pune in dificultate atunci cand trebuie sa le restituim, mai ales ca, perioadele de rambursare sunt destul de scurte (maxim cativa ani).

Daca ne dorim sume mai consistente, pentru nevoi mai putin urgente (calatorii, achizitionari de bunuri, renovarea casei, cursuri de specializare etc.), va trebui sa ne orientam catre produsele financiare a caror rambursare se face in mai mult de 45 de zile.

De mentionat, inca o data, ca expresia “credit doar cu buletinul” nu trebuie inteleasa intocmai deoarece, in general, presupune si alte acte, pe care institutia aleasa de noi le poate solicita, in functie de normele interne, de profilul de risc al clientului, etc.

De asemenea, si in cazul unor imprumuturi fara garantii care nu presupun existenta fizica a unor hartii intr-un dosar, ci solicita completarea online a unei cereri, exista intre rubricile alocate diferitelor informatii generale si spatii rezervate completarii datelor legate de venit, ceea ce practic, nu este altceva decat un corespondent virtual al adeverintei de venit.

Sunt si situatii, tot la aplicarea online, cand institutia are propriul model de adeverinta de venit, ce poate fi descarcata de pe site si trimisa in format digital la o adresa specificata.

Iata cum se prezinta cateva dintre ofertele IFN-urilor ce ofera credite cu buletinul fara garantii:

Ele ne oferteaza cu sume de pana la 10000 de lei, fara girant si fara garantii, prin mai multe variante, atat pentru bunuri: imprumutul urgent “Aici si Acum”, cat si pentru nevoi personale.

Este esential sa fim cetateni romani, cu venituri lunare stabile, atat salariati, cat si pensionari sau PFA si sa ne incadram in limitele de varsta acceptate 18-65 de ani.

Documentele solicitate pentru obtinerea creditului online doar cu buletinul insumeaza actul de identitate si, optional, adeverinta de venit sau talon de pensie/decizie de pensionare.

IFN-urile nu au o politica aparte referitor la solicitantii care nu prezinta documente de venit, insa percep o dobanda fixa mai mare decat in cazul solicitantilor care au facut dovada venitului lunar.

Pentru rambursare avem la dispozitie o perioada destul de permisiva, incadrata intre 10 si 60 de luni.

IFN Extra Finance – ne acorda prin intermediul imprumutului pana la salariu supranumit Extrasimplu, maxim 2000 de lei, credit doar cu buletinul si cu extrasul de cont, pe o perioada de cel mult 30 de zile.

Conditiile minime de eligibilitate presupun ca aplicantul sa aiba minim 18 ani si sa detina un card bancar pentru transferarea banilor.

Nu se solicita giranti sau garantii, iar pentru procesarea documentelor, analiza dosarului, aprobare si transfer, este nevoie de doar cateva ore, fiind posibil sa intram in posesia banilor chiar in ziua depunerii solicitarii.

Simplu Credit – are o oferta de imprumut rapid in rate asemanatoare celei de mai sus, suma maxima acordata fiind de 25000 lei, returnabili in 36 sau 48 luni de zile.

De asemenea, pe langa copia de buletin si extrasul de cont, se solicita si un acord de consultare in Biroul de Credit, cat si o cerere de verificare a eligibilitatii (formulare tip aflate pe site-ul institutiei).

Varsta impusa:

pentru acordarea creditului doar cu buletinul fara garantii la IFN trebuie sa se incadreze intre 18 si 70 de ani.

Viva Credit – acorda sume de la 100 la 2000 de lei finantate pe o perioada de maxim 35 de zile.

Documentele de care trebuie sa facem uz se rezuma doar la o copie in format electronic a actului de identitate, cu specificatia ca uneori se pot cere si alte documente doveditoare ale bonitatii noastre.

Varsta solicitantului trebuie sa depaseasca 21 de ani la momentul contractarii imprumutului nebancar. De asemenea, conditie obligatorie pentru obtinerea banilor, este detinerea unui venit stabil din pensie, salariu sau PFA.

Nici Viva nu are cerinte speciale legate de giranti, ipoteca sau garantii si in plus, acorda credite rapide online, in aceleasi conditii, si rau platinicilor sau restantierilor.

Ferratum – nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind IFN-ul care acorda “credite fara acte”, de pana la 1400 lei – pentru situatia in care aplicam pana la salariu la ei, si de maxim 5000 lei – pentru situatiile in care suntem deja clienti si vrem totul in rate.

Perioada de rambursare este de 45 zile pentru imprumutul de 1400 lei, si de maxim 12 luni de zile pentru suma de 5000 lei, dobandita in urma unui imprumut in rate.

Nu se cere ipoteca si nu se impun alte garantii, iar transferul banilor se poate face in circa 60 de minute de la solicitare.

Mozipo – pentru a ne acorda in 15 minute si fara garantii, maxim 15000 de lei bani cash, nici acest IFN nu ne solicita mai mult decat o copie dupa buletin si un extras de cont.

Perioada de finantare este mai flexibila decat in situatiile descrise mai sus, astfel ca putem inapoia suma luata in maxim 60 luni.

Varsta corespunzatoare aplicarii pentru un credit nebancar de la Mozipo trebuie sa se incadreze intre 21 si 70 de ani. Cetatenia (neaparat romana), venitul stabil si un trecut nepatat din perspectiva Biroului de Credit, sunt alte cateva cerinte, deloc de neglijat daca ne dorim un raspuns pozitiv in privinta imprumutului.

Concluzia? Inca se pot obtine credite fara garantii doar cu buletinul in 2019. Putem alege in functie de posibilitatile de rambursare si de propriul scoring, oricare dintre IFN-urile ale caror oferte corespund dorintelor noastre.

Daca vrem sume de pana la 5000 de lei apelam la companii ca Ferratum, Fast Finance, Mozipo, IFN Extra Finance, Simplu Credit, Telecredit si nu numai, care pot oferi in cateva ore astfel de imprumuturi, din categoria celor foarte rapide.

You may also like...