Credite doar cu buletinul pentru cei inscrisi in Biroul de Credit

aplica

Poti lua credit daca esti in Biroul de Credite fara sa mai astepti stergerea din baza de date.

Intr-adevar poti trimite o cerere de scoatere din Biroul de Credit, dar pana atunci poti solicita pana la 300000 RON de la un IFN.

De cele mai multe ori se primeste aprobare indiferent de zilele inscrise in baza de date daca datoria nu e una colosala.

Nu iti mai trebuie adeverinta de venit sau alte acte de la angajator.

La o institutie nebancara sunt acceptate toate sursele de venit si inclusiv cererile celor inscrisi in Biroul de Credit.

Aplica online la u credit doar cu buletinul in rate lunare pe maxim 5 ani fara garantii.

Cei inscrisi in BC nu mai trebuie sa faca drumuri inutile la banca deoarece acum pot primi banii rapid chiar in 24 ore in contul bancar.

Esti dator, insa vrei un credit online urgent? Cei inscrisi in Biroul de Credit au acum posibilitatea de a lua o suma de bani de la institutiile financiare nebancare. In numai cateva ore, doar cu buletinul si fara sa se verifice baza de date sau alte liste, poti fi acceptat de un IFN care opereaza pe internet.

Astfel, nu mai trebuie sa mergi cu o multime de hartii la vreun sediu, ci doar aplici online si raspunsul vine uneori in mai putin de 30 de minute.

In acest moment, aceste imprumuturi pe baza numai de buletin au revenit in Romania, sunt legale si pot fi contractate de orice persoana care are minim 18 ani si preferabil, un venit.

Nu exista multe comisioane si nici nu se cere ipoteca, iar aici vorbim de majoritatea institutiilor financiare nebancare care au in oferta creditul pana la salariu in 2017, cu returnare in 30 de zile.

Pentru a aplica, nu e nevoie nici macar de o semnatura in format fizic, deoarece contractul se trimite prin e-mail si tu trebuie doar sa il semnezi electronic. Nu esti conditionat de o anumita vechime in munca si de cele mai multe, nu ai nevoie de adeverinta de venit.

Daca esti inscris in Biroul de Credit pe acele liste cu restantieri, ai urmatoarele optiuni:

De aici poti obtine pana la 1.500 lei complet fara garantii si fara sa iti fie verificat istoricul de rau platnic. Mai apoi, ai la dispozitie 35 zile timp pentru a-i rambursa. Daca vrei sa returnezi mai repede suma ceruta, exista si aceasta posibilitate fara niciun cost suplimentar!

Ai 0% dobanda daca esti la primul contract si in general, nu exista comisioane. Ulterior, daca vei mai dori sa colaborezi cu Viva Credit, dobanda va fi de 1.20%/zi.

Decizia se ia rapid:

trebuie sa ai minim 18 ani si un venit sigur pentru a fi acceptat, chiar si ca restantier inscris in Biroul de Credit in 2017.

Totul are loc online, fara deplasari din partea ta. Daca intarzii cu achitarea ratei, vei fi comisionat cu o dobanda penalizatoare de 1.25%/zi si vei fi reinclus pe lista cu rau platnici.

Dupa ce intri pe site-ul companiei, are loc procesul de aplicare. Pur si simplu, esti pus sa completezi un formular cu datele personale din buletin si sa atasezi un extras de cont. Banii iti sunt virati direct pe cardul tau bancar.

Poti primi suma solicitata chiar si in aceeasi zi, daca aplici la o ora rezonabila, in zi lucratoare.

Si de aici poti obtine un imprumut doar cu buletinul chiar daca esti inscris in Biroul de Credit cu restante sau cu acumulari de datorii pentru perioade scurte de timp.

Ai acces la maxim 2.000 lei pe o durata relativ convenabila, maxim 30 zile. Vorbim, evident, tot de un credit online pana la salariu, la care nu ai nevoie de multe acte si nici de ipoteca.

Cu banii obtinuti iti poti cumpara orice iti doresti si asta deoarece nu trebuie sa dai o destinatie precisa in ceea ce priveste cheltuirea lor.

Ai nevoie de actul de identitate si de un extras de cont si in mai putin de cateva ori poti merge la un bancomat pentru a scoate banii.

Dobanda este fixa: 1.2%/zi. Penalizarile in caz de intarziere incep de la 2%/zi.

Nu se verifica istoricul inscris in BC, deci daca ai statutul de rau platnic, la Extra Simplu ti se ofera o sansa. Dar asta numai daca ai 18 ani impliniti, un venit constant si un cont bancar. Nimic mai mult, deci fara sa achiti avans si fara sa prezinti fluturasul de salariu!


Vreau credit dar sunt in Biroul de Credite. Cunosti aceasta afirmatie? Atunci afla ca exista IFN-uri care iti pot acorda inca o sansa sau o refinantare fara consultarea bazei de date mot a mot.

Fara niciun act, doar prin completarea unui formular online poti primi 200 lei la prima aplicare si 1.400 lei incepand cu cel de-al doilea contract incheiat cu Ferratum.

Acest IFN se remarca printr-o procedura usoara, pe care o pune in prim plan fiecarui client. Nu se tine cont de alte datorii, deoarece si suma pe care o poti obtine este mica si prin urmare, nu se impun nici garantii materiale.

Pentru a lua un credit doar cu buletinul in 2017 trebuie sa ai minim 24 ani si cetatenia romana. Banii ii rambursezi intr-o singura transa, in 15 zile la prima colaborare si in maxim 45 zile daca esti deja client Ferratum.

Nu se trimit niciun fel de hartii sau documente, tot ce ai nevoie sunt cele cateva date de identificare cerute in momentul solicitarii.

Imprumutul pentru cei inscrisi in Biroul de Credit:

se poate ridica fie de la o banca partenera Ferratum, fie se trimite direct in contul tau bancar, daca detii unul.

Dobanda penalizatoare este mare si atinge 3%/zi, iar daca nu se returneaza datoria un timp indelungat, clientul poate fi actionat fara echivoc in instanta.

Ca si la celelalte companii de mai sus, nici aici nu este necesara aducerea unui codebitor sau prezentarea adeverintei de venit, chiar daca esti pe lista cu rau platnici.

Pe atat de usor, pe atat de simplu, institutiile nebancare romanesti au readus in prim planul scenei financiare mult asteptatul credit doar cu buletinul. Si nu oricum, ci online, insa cu dobanzi semnificativ mai ridicate decat bancile.

Totul este sa ai la data scadenta banii necesari restituirii imprumutului primit, astfel incat pe viitor sa stai cat mai departe de o posibila “reinscriere” in Biroul de Credit.

You may also like...