Hora Credit IFN – doar cu buletinul pana la 3000 lei

Imprumuta pana la 3000 lei intr-o singura zi de la Hora Credit IFN. Daca te intereseaza pareri despre aceasta institutie nebancara, atunci afla ca este una serioasa, de la care poti primi banii urgent.

De ce sa aplici acum la acest IFN? Ai nevoie de buletin si un cont unde sa fie trimisi banii imediat dupa aprobare.

Daca ai varsta majora atunci cel mai probabil esti eligibil pentru a lua un imprumut in 24 ore. Dobanda 0% inseamna ca platesti numai atat cat ai luat.

Nu conteaza daca mai ai alte credite atata timp cat acum poti plata rata la acest imprumut. Deci e foarte simplu si cat se poate de usor sa beneficiezi de o suma de bani fix in momentul la care ai nevoie.

Trebuie sa ai cel mult 75 ani ca sa poti sa aplici. De fapt, orice persoana este libera sa aplice daca are un venit.

Extinderea institutiilor nebancare nu cunoaste limite. In ultimul timp au aparut IFN-uri noi si daca te intereseaza un credit rapid online aunci afla cat poti sa primesti.

Hora Credit este o astfel de institutie care ofera pana la 3000 lei daca ai cel putin 19 ani impliniti. Cu doar trei documente se acorda primul imprumut cu zero la suta dobanda.

Sa primesti o suma de bani atat de simplu fara niciun cost este intr-adevar un lucru folositor. Acordarea unui imprumut de la acest IFN se face la standarde europene astfel incat clientul nu mai este nevoit sa se deplaseze la un sediu.

Prin intermediul telefonului mobil poate accesa imprumutul de care are nevoie. Putem spune ca e la fel de simplu ca si crearea unui cont pe Facebook.

Chiar daca Hora Credit este un IFN cu sediul fizic pe Splaiul Unirii, in sectorul 4 din Bucuresti, banii se vor acorda intotdeauna prin intermediului transferului bancar pentru a simplifica procedurile.

Plata la data scadenta revine clientului si se poate realiza prin mai multe mijloace dar modalitatea cea mai accesibila este tot transferul bancar.

Conform informatiilor aparute pe internet acest IFN nu refuza cererile celor din Biroul de Credit pe motive neintemeiate.

Ce inseamna mai exact acest lucru? Odata ce ai intarziat in trecut la un credit bancar istoricul tau negativ se regaseste implicit in baza de date a Biroului de Credit. Orice intarziere, indiferent de valoare este raportata in aceasta baza de date dupa ce depasesti data scadenta cu 30 zile calendaristice.

Acum nu mai este imposibil sa ceri un nou imprumut daca ai fost restantier.

Institutiile nebancare inclusiv Hora Credit te inteleg atunci cand ai o nevoie urgenta si fac tot posibilul sa iti ofere o suma de bani pana la salariu.

Program Hora Credit si pareri despre IFN

Foarte multe persoane se intreaba care este programul acestei institutii nebancare. Fie ca esti client nou, fie ca ai luat deja un imprumut, consultantii companiei iti stau la dispozitie la doua numere de telefon de luni pana vineri intre orele 9 si 18.

Solicitarea creditelor se face numai online, motiv pentru care vei avea nevoie sa-ti creezi un cont pe site-ul companiei nebancare.

Daca nu ai un extras de cont bancar cu care sa prezinti veniturile pe ultima luna atunci va trebui sa faci un efort si sa prezinti adeverinta de venit. Daca incasezi salariul pe card atunci este foarte simplu sa faci rost de un extras de cont de la banca.

Daca ai rezolvat mai repede problemele pentru care ai luat credit, atunci ai optiunea de rambursare anticipata care vine cu costuri zero.

Varsta maxima la Hora Credit este de 75 de ani asa ca si persoanele iesite la pensie de mult timp pot apela la IFN in cadrul acelorasi conditii.

Chiar daca suma maxima este de 3000 lei institutia face precizarea ca va acorda acesti bani numai dupa ce verifica veniturile tale si celelalte criterii de eligibilitate.

Primesti banii fara dobanda indiferent de suma doar daca rambursezi totul conform datei scadente. Daca nu reusesti sa platesti in termenul precizat in contract atunci pierzi beneficiile date de dobanda zero si pentru orice zi de intarziere se va aplica o penalizare de 2%.

Ca si la celelalte IFN-uri, si la Hora Credit poate fi solicitata o extindere a datei scadente atunci cand nu reusesti sa rambursezi conform primului termen scadent.

Perioada standard la acest IFN este de pana la 30 de zile, ceea ce semnifica ca odata ce ai primit pensia sau salariul trebuie sa te gandesti deja sa faci economii pentru achitarea imprumutului.

Este bine si asa recomanda si specialistii, ca imprumutul sa fie inapoiat institutiei nebancare chiar inainte cu cateva zile distanta de data scadenta.

Asa te asiguri ca banii vor ajunge la timp in conturile institutiei nebancare, iar pe viitor este posibil sa poti imprumuta mai multi bani in conditii mai avantajoase.

You may also like...