Idea Bank da credit cu buletinul. Aplica online pentru 10000 lei

aplica

Una dintre cele mai bune oferte de credit cu buletinul online pare sa vina in 2017 de la o banca poloneza. Vorbim de Idea Bank, o banca cu un nume nou, dar cu o istorie destul de veche, avand in vedere ca asistam la o rebranduire a fostei Romanian International Bank.

Idea Bank vine cu un proces simplu de aplicare pentru cei care doresc un imprumut online de 1500 lei, 10000 lei sau chiar si mai multi bani. Doar completezi un formular si te suna ei!

Majoritatea dintre noi suntem foarte ocupati, iar de aceea acum Idea Bank ofera tuturor clientilor posibilitatea de a primi un credit doar cu buletinul in timp record, fara sa fie nevoie sa asteptam la cozi si fara sa fie nevoie de adeverinta de venit.

Timpul de acordare putem spune ca este chiar urgent si in functie de venitul tau, poti primi dupa ce aplici online, sume cuprinse intre 1500 lei si 120000 lei.

Si da, este real, Idea Bank se numara printre primele banci din Romania care dau credite cu buletinul cu adevarat, adica fara sa te puna sa umbli pe drumuri dupa alte acte imediat dupa ce au analizat cererea ta.

In acest moment, exista doua imprumuturi oferite de aceasta banca poloneza, iar aici vorbim de “Idea::fast credit” si de “Idea::selfie”, ambele oferite cu un singur act in conditii destul de avantajoase daca e sa ne gandim ca sunt putine banci care pot promite aceleasi lucruri fara sa perceapa garantii ipotecare.

Daca ai nevoie de un credit rapid si vrei sa aplici online pentru acesta, iar in acelasi timp te gandesti la o suma cuprinsa intre 1500 lei si 10000 lei, atunci noi iti recomandam primul credit si anume, “Idea::fast credit”.

Creditul Idea::fast

Un imprumut de nevoi personale cu buletinul, la care limita de credit este de 10000 lei pentru orice persoana fizica. Sunt cateva conditii de indeplinit, dupa care poti aplica online.

Acest imprumut vine cu o surpriza, iar aici discutam de comision zero de administrare pe toata perioada contractuala. Lipsa acestui comision scade semnificativ costurile finale.

Perioada in care poti rambursa banii poate incepe de la 6 luni si poate ajunge pana la 3 ani, in functie de suma primita. Minimul pentru care poti sa aplici online este 1500 lei.

Cererea se face pe internet, pe site-ul bancii, unde se completeaza datele de identificare personale si datele de contact.

Trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii: sa ai intre 18 si 70 ani, venit lunar si sa fii cetatean roman. Conditiile in ansamblu sunt mai usor de indeplinit decat cele impuse de un IFN.

Venitul minim pe care trebuie sa il ai pentru a intra in posesia acestui credit online cu buletinul de la Idea Bank, in valoare maxima de 10000 lei: intre 800 si 1000 lei. Venitul se poate cumula cu sursele de venit ale altor membri ai familiei tale, iar atunci vorbim de un minim de 1600 lei.

Ca un exemplu reprezentativ, pentru o suma de aproximativ 6200 RON primita pe 40 luni, vei plati la data scadenta, in fiecare luna, un cost de circa 198 RON.

Idea Bank impune, in  general, un comision de analiza de 200 lei/aplicare, un comision de administrare a contului deschis pe numele tau la aceasta banca in valoare de 2 lei/luna si un comision de analiza dosar in Biroul de Credit de 5 lei.

Important de stiut este faptul ca toate aceste comisioane nu se platesc daca nu esti declarat eligibil pentru primirea imprumutului pentru care ai aplicat fireste, fie online, fie la o sucursala. Deci nu exista costuri ascunse.

Creditul Idea::selfie

Un alt credit cu buletinul, cu aplicare online, de aceasta data de peste 10000 RON, este “Idea selfie”, la care totul este la fel de simplu.

Vorbim insa de un imprumut de nevoi personale de cursa lunga, destinat celor care vor sa investeasca, celor care vor sa isi mobileze locuinta personala sau celor care isi doresc sa achizitioneze o masina noua. Limita de credit este urmatoarea: 120000 de lei.

Banii se obtin la fel de rapid, cu actul de identitate, pe care trebuie sa il prezinti consultantului imediat ce ajungi intr-o sucursala, evident, dupa ce ai facut in prealabil o cerere online.

Cum se obtine mai exact imprumul Idea Selfie de peste 10000 lei? Ei bine, odata ce i-ai inmanat consultantului buletinul si ai semnat un acord de prelucrare date personale, acesta va verifica direct la Agentia de Administrare Fiscala din judetul tau venitul pe care il obtii lunar.

Daca ai un salariu sa o pensie mai mare de 1000 lei sau intreaga familie are venituri care impreuna trec de 2000 lei, atunci ai sanse reale sa primesti un credit cu buletinul cu aplicare online “Idea selfie”.

Se poate cere si refinantarea unui alt credit de nevoi personale existent, deci posibilitati exista. Trebuie stiut ca acest imprumut rapid se acorda pe o perioada maxima de 60 luni, adica 5 ani si pe o perioada minima de 6 luni.

Se accepta rambursarea anticipata si probabil, in functie de restantele acumulate in Biroul de Credit, daca acestea sunt nesemnificative, poti aplica si daca ai fost rau platnic.

Totul depinde de scoringul pe care il obtii, cel mai recomandat este insa sa te adresezi direct la banca, prin telefon sau printr-o vizita cu buletinul la o sucursala Idea Bank.

Se accepta o gama diversa de venituri, iar aici trebuie amintit faptul ca pot fi declarati eligibili si cei care obtin venituri din strainatate, dar si navigatorii.

Cei care aleg sa isi refinanteze un imprumut existent la Idea Bank, beneficiaza de o serie intrega de beneficii, astfel ca pe langa costuri mai mici, acestia se bucura si de lipsa comisionului de analiza. Poti refinanta nu unul, ci mai multe credite luate din alta parte.

La ambele oferte prezentate in cadrul acestui articol nu se cer giranti sau garantii imobiliare. Credit 10000 lei fara adeverinta de venit, fara gaj sau avans, doar cu buletinul, in 2017, la Idea Bank. Simplu si cat se poate de rapid!

Aplica online si afla toate detaliile care te intereseaza, inclusiv nivelul de dobanda perceput pentru suma de bani de care ai nevoie in acest moment.

You may also like...