IFN care acorda credite online urgent doar cu buletinul

aplica

Ai nevoie de bani urgent in 2017, insa chiar nu gasesti nicio solutie? Daca bancile nu mai dau credite ca inainte si nu stii ce sa faci, iata propunea noastra: institutiile financiare nebancare IFN acorda credite online urgente fara documente. Mai precis, totul se intampla doar cu buletinul in numai cateva ore de la aplicare.

Este intr-adevar o premiera pe piata financiara de la noi, de care profita insa tot mai multi romani. Un imprumut de 1000 – 1500 lei a devenit mult mai usor de luat si chiar foarte usor de rambursat.

Cu cateva acte, cu aplicare online, ai rezolvat tot ce ti-ai propus. In general, trebuie doar sa ai minim 18 ani si un venit si in cel mai scurt timp te bucuri de banii, pe care, de altfel, ii primesti direct in contul tau bancar.

Nu stii ce IFN sa alegi? Tot noi iti oferim mai multe solutii, printre care se numara bineinteles si creditele cu buletinul, acordate urgent fara documente sau acte multe.

Asigura-te numai ca la data scadenta ai in contul bancar personal banii necesari rambursarii, de unde de cele mai multe ori se retrag automat, asa cum este prevazut in contract, la finalul perioadei de colaborare cu IFN-ul.

Obtii pe loc, adica in mai putin de 12 ore / in aceeasi zi un imprumut fara adeverinta de venit si fara garantii in valoare de maxim 2.000 lei. Perioada? 30 de zile, timp in care trebuie sa returnezi suma ceruta plus dobanda.

De altfel, daca vorbim de dobanda, ea este de 1,2%/zi. Un lucru inedit la aceste institutii financiare nebancare il reprezinta costurile zero, daca excludem dobanda. Astfel, nu exista comisioane si nici alte taxe asemanatoare.

La Extra Simplu se aplica urgent online, doar cu buletinul, fiind un IFN care activeaza numai pe internet. Dupa ce ai intrat pe site-ul companiei amintite, inevitabil iti atrage atentia un formular simplu, pe care trebuie sa il completezi pentru a intra in posesia acestui credit.

Inainte de-al completa, asigura-te ca ai la indemana o copie dupa buletin, pe care trebuie sa o atasezi astfel incat sa iti confirmi numaidecat identitatea. Pe langa aceasta copie, mai ai nevoie doar de un singur act si anume, o copie dupa un extras de cont recent, deci nu e chiar 100% fara documente, dar nici nu ai nevoie de sute de copii si alte lucruri.

Contractul se semneaza electronic si este trimis de catre Extra Simplu la adresa ta de e-mail pentru a avea timp sa-l studiezi asa cum iti doresti. In cazul in care apare o problema neprevazuta sau fara alte explicatii vrei sa te retragi, ai acest drept in primele 14 zile dupa semnarea sa.

Un alt IFN care acorda credite online inclusiv rau platnicilor si restantierilor este Ferratum. Aici totul se demareaza fara documente, deci nu iti mai trebuie nici extras de cont in 2017 si chiar nici buletin.

Urgent completezi un formular asemanator si la fel de urgent te va suna un consultant financiar pentru a-ti explica exact cum, si mai ales cand vei intra in posesia banilor solictati.

Daca esti insa la primul contract, la Ferratum nu ai la indemana o suma foarte mare, ci doar 200 lei. Ulterior, cand vei mai avea nevoie de un alt credit de nevoi personale online de la acelasi IFN, suma se va mari automat si vei primi pana la 1400 lei fara garantii si fara documente.

Cel mai probabil pentru suma de inceput nu se verifica Biroul de Credit si astfel o sansa le este acordata implicit celor cu istoric negativ.

Bun, si daca ai ajuns pana aici, mai trebuie sa stii ca la Ferratum aplici numai cu datele din buletin, iar banii ii poti ridica ulterior rapid de la o agentie CEC Bank.

Este recomandat sa ai salariu sa pensie ori un alt venit care sa iti permita plata ratelor la timp in 2017, deoarece in caz contrar dosarul tau poate ajunge pana in instanta, cand vei fi obligat sa restitui imprumutul luat. Bineinteles, asta numai daca inregistrezi intarzieri prelungite si refuzi sa rezolvi problema amiabil.

Si Zaplo IFN iti poate transfera chiar astazi un credit urgent online de pana in 800 lei la prima aplicare. Tot 30 de zile este perioada maxima de finantare, ceea ce inseamna ca ai suficient timp la dispozitie sa returnezi suma ceruta.

Cu doar o copie a actului de identitate, aceasta institutie financiara nebancara este pregatita sa iti vireze in contul tau bancar banii de care ai nevoie fara documente extrem de multe. Rapid, fara prea multe intrebari, daca ai intre 19 si 75 ani si un venit sigur.

Poti fi acceptat chiar daca esti in prezent in Biroul de Credit cu restante decente, adica nu ai datorii foarte mari catre alte IFN-uri sau banci in 2017.

Daca dovedesti insa ca esti responsabil si achiti primul imprumut doar cu buletinul la timp, atunci poti solicita imediat alti bani, de data aceasta cu o limita maxima de 1500 lei.

In cazul in care trimiti cererea intr-o zi lucratoare, urgent, adica in numai 24 ore suma va fi disponibila in contul tau bancar. Fara niciun comision si exclusiv fara dobanda la prima aplicare!

Daca in acest moment nu detii un cont bancar, nu este nicio problema pentru ca Zaplo IFN iti ofera si posibilitatea de a ridica imprumutul de la o sucursala a unei banci partenere din orasul tau. In acest caz, ai de facut doar doua drumuri: unul cand mergi sa incasezi si unul cand mergi sa achiti creditul de consum.

Dupa cum poti observa, in momentul de fata unele IFN-uri acorda credite online urgent chiar si rau platnicilor. Nu iti cer ipoteca si nici alte acte in afara de buletin, insa dobanda este principala problema, ea fiind considerata una foarte ridicata de catre multi specialisti.

Totusi, daca esti un client serios si ai nevoie de niste bani fara documente sau multe acte, suma de bani insa pe care esti sigur ca o poti rambursa la scadenta, te poti imprumuta inteligent la institutiile financiare nebancare ce au dobanda 0% la primul credit contractat, ceea ce reprezinta intr-adevar o oportunitate in zilele noastre.

You may also like...