Ce imprumut se poate obtine cat mai rapid

aplica

Se poate obtine vreun imprumut fara sa lucrezi? Raspunsul este afirmativ, insa exista o singura conditie.

Aceasta face referire la faptul ca trebuie totusi sa ai un venit. Orice institutie financiara nebancara iti poate oferi un imprumut rapid fara sa lucrezi, dar ai nevoie de cel putin cateva sute de RON ca venit minim lunar.

Un client este eligibil daca are cetatenie romana, buletin de identitate si daca obtine venituri dintr-o sursa legala.

Veniturile acceptate de orice institutie financiara nebancara pentru un credit doar cu buletinul:

  • venituri din inchirieri de proprietati, venituri din vanzari, indemnizatii diverse, venituri din activitati independente sau din contracte, actiuni, etc.

Pe scurt, este acceptata orice sursa de venit pe care o primesti lunar si poti sa dovedesti ca are caracter constant.

Daca ai trecut de acest prag, atunci obtinerea unui imprumut fara sa lucrezi, deci fara loc de munca, e foarte, foarte simpla.

Poti aplica online la una dintre institutiile financiare nebancare cunoscute, fara sa te mai deplasezi, si in mai putin de o zi lucratoare ai banii pe card.

IFN-urile sunt inlocuitoarele bancilor clasice indicate in cazul in care ai istoric negativ sau atunci cand esti restantier / rau platnic.

In general, bancile nu accepta o gama atat de extinsa de venituri, deci este aproape imposibil sa iei un imprumut fara sa lucrezi. Bineinteles, si bancile accepta persoanele care lucreaza in strainatate, spre exemplu.

Totusi, daca ai nevoie de o suma de pana la 2000 lei obtinuta doar cu buletinul in 12 ore, o institutie nebancara este indicata.

De ce? Pentru ca, asa cum am spus, aceste IFN-uri ofera bani imprumut 2019 fara salariu, cu conditia dovederii unei alte surse lunare de venit (cel putin una).

Ce tip de clienti sunt eligibili? Cum se intra in posesia banilor?

Aplicarea online pentru un credit doar cu buletinul se face direct de pe telefon daca ai internet.

IFN-urile nu verifica si nu restrictioneaza accesul celor inscrisi in Biroul de Credit la un nou imprumut de nevoi personale.

Depinde insa foarte multa de fiecare caz. Daca un solicitant are datorii foarte, foarte mari, atunci nici un IFN nu il poate ajuta asa cum si-ar dori.

In majoritatea cazurilor, institutiile nebancare sunt utile cand ai nevoie de 100 lei, maxim 3500 lei pe o durata scurta.

Nu trebuie sa te mai complici semnand foarte multe acte si nu trebuie sa aduci adeverinta de salariu.

Singurul inconvenient la orice IFN este reprezentat de acea valoare DAE uriasa, insa daca returnezi in termenul stabilit nu ar trebui sa iti faci griji.

Sa presupunem ca iti doresti un imprumut fara sa lucrezi, adica fara a fi angajat de maxim 900 lei.

Rambursata in 31 zile, pe langa aceasta suma de bani va mai trebui sa achiti o dobanda de circa 334 lei.

Mai precis, la un IFN obtii creditul doar cu buletinul in valoare de 900 lei si achiti in total 1234 lei.

Conditiile sunt simple peste tot. Conteaza doar ca la data scadenta sa fii pregatit cu suma pe care o ai de returnat.

In caz contrar, se aplica dobanzi de penalizare in fiecare zi si se poate ajunge la o suma restanta mult mai mare.

Daca ai minim 18 ani si ai un venit lunar, indiferent ca nu lucrezi, bani imprumut tot obtii de la un IFN fara adeverinta de salariu.

Cel mai important este sa retii data scadenta, deoarece atunci va trebui sa achiti prin transfer bancar creditul de nevoi personale.

De regula, institutiile nebancare care ofera acesti bani doar cu buletinul 2019 nu iti vor percepe comisioane de acordare daca alegi sa primesti suma pe card.

Aprobarea oricarui client se realizeaza intr-un termen maxim de 24 ore daca se respecta seria minima de conditii.

Buletinul trebuie sa fie valabil, adica nu expirat, varsta minima 18 ani, venitul lunar de cel putin 800 lei, iar imprumutul nebancar se poate obtine rapid si fara sa lucrezi.

Asadar, a nu fi angajat / a nu avea un serviciu stabil nu inseamna neaparat ca esti declarat neeligibil atat timp cat ai totusi o remuneratie de alt tip.

Pentru un credit doar cu buletinul in 2019, IFN-urile accepta orice client cu venituri, atata timp cat acestea au caracter repetitiv si pot fi demonstrate printr-un extras de cont.

You may also like...