Imprumut rapid de bani pentru nevoi personale

aplica

Practic aproape orice persoana poate aplica pentru un imprumut rapid de nevoi personale atunci cand are un venit.

Pentru primirea banilor in 24 de ore sunt de ajuns doua documente: extrasul de cont si buletinul. Persoanele care sunt restante beneficiaza de aceleasi conditii simple si decizia de aprobare are loc in timp record.

Principalul criteriu de acordare este salariu iar aici documentul necesar este extrasul de cont.

Cand doresti un imprumut rapid de bani pentru orice nevoie personala trebuie sa te gandesti inainte de toate sa nu te indatorezi peste masura.

De aceea poti cere foarte simplu un imprumut pana la salariu doar cu buletinul. Usor de obtinut, acesta nu prevede foarte multe restrictii astfel incat oricine are posibilitatea de a aplica online.

Chiar si cu un venit mai redus institutiile nebancare sunt determinate sa acorde o suma de bani in cele mai simple conditii.

Pana la urma, majoritatea contractelor de credit rapid se limiteaza la a obtine un venit minim. Deci daca ai un salariu minim pe economie cel mai adesea te incadrezi in conditiile generale ale unei institutii nebancare.

In ceea ce priveste acordarea, aceasta are loc la putin timp dupa trimiterea unei solicitari online.

La institutiile nebancare sunt luate in calcul multiple forme de venit si au sanse reale de aprobare si persoanele nou angajate cu doar cateva luni vechime.

Vrei un imprumut rapid de bani pentru nevoi personale uzuale, insa nu stii la cine ai putea apela? Odata cu criza, bancile cu greu mai ofera credite si chiar daca raspunsul este afirmativ, acesta vine uneori dupa mult timp de asteptare pe la ghisee.

Institutiile financiare nebancare sunt niste companii asemanatoare cu bancile, numai ca multe dintre ele opereaza online si acorda astfel banii de care ai nevoie mult mai rapid. In cele mai multe cazuri, procesul se poate urgenta, astfel incat virarea sumei cerute are loc deseori chiar si in aceeasi zi, doar cu buletinul.

Sunt multe astfel de institutii, numite si IFN-uri, iar la ele pot apela si rau platnicii, restantierii sau cei fara adeverinta de venit, care isi doresc o suma modica ca prim imprumut personal.

De obicei, se ofera maxim cateva sute de lei la prima aplicare, urmand ca dupa cea de-a doua colaborare sa poti intra in posesia unor credite urgente 2019 de valoare mai mare.

Bineinteles, daca acum ai auzit pentru prima oara de aceste institutii financiare nebancare, cu siguranta vrei sa stii mai multe detalii. Multe nu ar fi de spus. Imprumuturile rapide oferite vin insotite de dobanzi mai mari decat la banci, insa timpul de asteptare e semnificativ mai mic.

La capitolul acte, trebuie sa stii ca nu se cer foarte multe, astfel ca uneori poti aplica numai cu buletinul.

Aplicarea are loc pe internet: practic intri pe site-ul IFN-ului dorit, selectezi suma si perioada de rambursare, completezi cateva campuri cu datele tale personale si in doar cateva ore esti sunat pentru a fi instiintat de hotararea luata de catre consilierul de credit alocat.

In majoritatea cazurilor, nu se fac verificari in Biroul de Credit, conditiile sunt permisibile, iar perioadele de rambursare depasesc rareori 30 de zile.

Mai jos vom analiza cateva institutii financiare nebancare care pun la dispozitia clientilor imprumuturi rapide de bani pentru nevoi personale in 2019. Speram sa iti fie utila aceasa lista si explicatiile de rigoare.

Viva Credit – Nu mai este de mult o companie necunoscuta, fiind chiar in topul celor mai cunoscute IFN-uri de la noi din tara. Activeaza numai pe internet si ofera in conditii de siguranta pana la 1000 lei la prima colaborare.

Nu se tine cont de restantele pe care le-ai acumulat la Biroul de Credit, nu este nevoie de garantii si nici de foarte multe acte.

Banii primiti se returneaza toti odata la data scadenta, data care nu poate depasi 35 de zile. Pentru a fi eligibil, asigura-te ca la data solicitarii ai minim 21 de ani impliniti, o copie dupa buletin si un cont bancar.

In 2019, primul imprumut rapid de la Viva Credit vine cu costuri zero! Practic, platesti doar cat ai luat.

Nu intarzia insa fiindca penalizarile se vor aplica din prima zi, iar dobanda penalizatoare insumeaza 1,25%/zi. Compania de fata chiar te incurajeaza sa rambursezi anticipat, daca ai aceasta posibilitate, pentru a te achita complet de toate datoriile si in acens sens, nu exista comision de rambursare anticipata.

La Viva aplici astazi, iar maine ai deja banii in cont. Intrand pe site-ul lor, completezi formularul si astepti un raspuns imediat!

Extra Simplu – Ai nevoie de doua acte: extras de cont si act de identitate si primesti in numai cateva ore de la 200 si pana la 2000 RON bani cash, direct in contul tau bancar.

Nu trebuie sa faci niciun drum pentru ca si acest imprumut rapid de nevoi personale de la Extra Simplu este oferit online, prin simpla completare a unui formular in 2019.

Ai intre 5 si 30 de zile termen de rambursare, fara cost suplimentar in cazul in care doresti sa returnezi suma inainte de data scadenta.

Dobanda este fixa, nu exista comisioane, aprobarea se face urgent, iar Extra Simplu IFN nu face verificari in BC cu privire la restantele acumulate la alte credite.

Ai, asadar, o suma de bani pana la salariu, usor de luat si de rambursat. Nu trebuie decat sa ai 18 ani, un venit stabil si un buletin de identitate valid. Aplici si astepti un raspuns ce de obicei vine fie prin telefon, fie prin e-mail.

Dobanda este de 1,2%/zi, iar dobanda care se aplica in caz de intarzieri este de 2%/zi.

De la alte IFN-uri poti obtine un imprumut rapid nebancar de nevoi personale in valoare de maxim 10000 lei fara garant. Cererea poate fi inaintata atat de pensionari, neexistand o limita de varsta, cat si de salariati sau persoane care obtin un venit constant, din diverse surse.

Raspunsul vine imediat si de regula nu trebuie sa astepti mai mult de 60 de minute pana sa afli daca esti sau nu eligibil.

Ai de obicei pana la 60 luni, perioada in care poti sa rambursezi banii primiti, iar dobanda este de 19%/an daca nu ai adeverinta de salariu, ori 9%/an daca atesti ca esti salariat printr-o adeverinta de venit.

Acest tip de imprumut online 2019 se acorda in lei, dobanda este, de asemenea, fixa, insa spre deosebire de celelalte doua companii de mai sus, la care nu exista comisioane, in exemplul de fata intalnim un comision de administrare de 3,6%/luna. Suma oferita este de regula una mai mare, deci banii primiti pot fi folositi pentru rezolvarea unor probleme care necesita o finantare mai generoasa.

Indiferent de ziua sau ora la care trimiti cererea online, primesti raspuns in maxim o ora. Extrasul de cont si buletinul sunt actele minime necesare in 2019, insa daca ai si o adeverinta de salariu, ar fi bine sa o adaugi la dosar pentru ca si dobanda va fi una mult mai mica.

Orice imprumut rapid de bani pentru nevoi personale luat fie de la o banca, fie de la un IFN, trebuie rambursat la timp, altfel printre consecinte se numara dobanzi penalizatoare care vor mari cu mult costul total al creditului initial si chiar actionarea in judecata a clientului rau platnic!

Inainte de a aplica, gandeste-te exact la suma de care ai nevoie, nu te imprumuta peste masura si fii sigur ca poti returna totul la timp.

Cererea crescuta pe segmentul de creditare a determinat aparitia pe piata a unor IFN-uri.

Activitatea institutiilor nebancare este verificata intotdeauna de BNR. De asemenea, IFN-urile sunt inregistrate intr-un registru special al BNR.

Majoritatea institutiilor nebancare acorda credite cu valoare mica, derulandu-se pe perioade scurte de timp.

Trebuie avut in vedere ca aceste credite rapide care se obtin usor reprezinta produse financiare scumpe si e de preferat sa fie rapid returnate.

Avantajul creditelor de nevoi personale este ca se pot accesa oricand usor, fara multe acte

De asemenea, pentru clientii vechi aprobarea se poate face in cateva minute iar pentru cei noi in doar cateva ore, asa ca poti intra in posesia banilor chiar in aceeasi zi.

Provident este o institutie nebancara care acorda mai multe tipuri de imprumuturi rapide.

Imprumutul la domiciliu insa a facut ca acest IFN sa devina destul de cunoscut.

Astfel, reprezentantii Provident se deplaseaza rapid la domiciliul clientului si totul se desfasoara in confortul locuintei lor.

Aici clientii sunt consiliati cu privire la imprumutul pe care il au de facut, afla costurile creditului si posibilitatile pe care le au la rambursare.

Cei care isi doresc un astfel de serviciu trebuie sa contacteze telefonic sau prin SMS ori printr-un formular pe internet reprezentantii societatii.

Dupa aceea, ei trebuie sa trimita o cerere de imprumut. In final, ramane sa se intalneasca cu reprezentantul financiar Provident impreuna cu care va completa documentele si va semna contractul.

Un alt IFN care colaboreaza de multi ani in Romania este Viva Credit, unde poate fi accesat imprumutul pe 30 zile pana la salariu.

Astfel, aici completezi cererea de credit online si dupa aceea accesezi contul de client de pe pagina de internet a societatii.

Durata maxima de acordare este de 30 zile. Imprumutul pana la salariu reprezinta o solutie rapida de finantare fara multe acte sau aprobari.

Pentru accesarea acestui credit ai nevoie de o copie dupa cartea de identitate.

Raspunsul la orice solicitare este rapid, in numai cateva ore.

Daca raspunsul este afirmativ, clientul isi poate primi banii in chiar aceeasi zi in propriul cont bancar.

La Zaplo IFN SA imprumuturile rapide pot fi accesate atat online cat si offline.

In cazul online creditorul transfera imediat suma in contul bancar al clientului. In cazul in care se doresc banii in mana suma este disponibila prin intermediul partenerilor pe care IFN-ul ii are.

In cazul imprumuturilor online clientii trebuie sa completeze formularele solicitate.

Cei care sunt inregistrati deja au posibilitatea de a aplica printr-un singur formular direct online si astfel acceseaza banii. Se poate contacta si direct un consilier de credit daca nu te descurci.

You may also like...