Imprumut rapid nebancar 2015

aplica

Un imprumut rapid nebancar 2015 se poate obtine usor doar cu buletinul de la institutiile financiare de tip IFN chiar si daca ai statutul de “rau platnic”. Acestea ofera banii de care ai nevoie imediat, fara sa trebuiasca sa completezi multe dosare, fara sa aduci multe acte si fara ipoteca.

Alegi suma pe care doresti sa o primesti, atasezi o copie dupa buletin si un extras de cont si astepti un raspuns. Nu te gandi ca trebuie sa astepti zile intregi dupa bani pentru ca in cel mult 24 de ore poti sa ii ai in contul bancar fara sa depui un mare efort.

Trebuie sa stii insa ca aceste imprumuturi rapide nebancare 2015 vin cu costuri mai mari decat clasicele credite obtinute de la banci. De vina este dobanda, care este mai ridicata, insa asta nu inseamna ca este exorbitanta.

De obicei, rambursarea se realizeaza in maxim 30 de zile si unele IFN-uri trag automat fondul necesar de pe cardul tau daca ai disponibila suma necesara. In concluzie, nu trebuie sa faci niciun drum nici macar pentru returnarea banilor.

Acum ca ti-am prezentat toate aceste detalii, probabil te intrebi de la ce institutie financiara nebancara poti cere un imprumut rapid in 2015? Iti vom da cateva solutii in randurile de mai jos, astfel incat alegerea finala sa o iei chiar tu.

Ferratum: aplici online fara niciun document! Da, ai auzit bine, nu ai nevoie nici macar de buletin, ci doar de datele de pe el. Dupa ce completezi aceste date in cateva campuri din formularul de pe site-ul IFN-ului, urmeaza sa alegi suma, care nu poate depasi 250 lei daca esti la primul contract cu Ferratum si durata de finantare, care la fel, la prima colaborare nu poate trece de 15 zile. Practic, obtii 250 lei cu rambursare in 15 zile pentru nevoi personale urgente.

Daca returnezi suma primita la timp, incepand cu cel de-al doilea contract, cand mai ai nevoie vreodata de bani, ai acces de la Ferratum la o suma de maxim 1.290 lei cu rambursare in 30 zile.

Pentru a primi un credit rapid online nebancar de la aceasta companie nu este obligatoriu sa ai un cont bancar, deoarece banii se pot ridica de la orice sucursala CEC Bank doar cu documentul de identitate.

Pentru a fi acceptat este necesar sa ai minim 24 ani si un venit care sa iti ofere posibilitatea de a achita rata la timp. Nu exista cerinta care sa impuna un venit minim si nici conditie care sa prevada respingerea celor cu istoric negativ.

Telecredit: suma data spre folosinta oricarui client la prima aplicare insumeaza 500 lei si aceasta trebuie inapoiata in maxim 30 de zile. Imediat dupa acest interval, daca o sa vrei sa iei si un al doilea imprumut rapid 2015, bineinteles, dupa ce l-ai returnat pe primul, iti este pusa la dispozitie suma de 1.500 lei.

Cu acesti bani poti rezolva o parte din problemele curente, poti plati o factura restanta sau poti cumpara un produs de care ai mare nevoie.

In cazul Telecredit, nu este necesara deplasarea ta la absolut niciun sediu. De ce spunem asta? Deoarece imprumutul nebancar se trimite urgent, uneori chiar in aceeasi zi, prin tranfer bancar. Deci nu dureaza foarte mult pana sa ai banii in mana, cum s-ar spune.

Nu se cere ipoteca, iar raspunsul nu este influentat de alte credite (pe care le ai in curs de plata la alte companii, din 2015 sau din alti ani). Ca sa fii acceptat, trebuie sa ai minim 18 ani, un cont deschis la orice banca din tara si un numar de telefon valid.

Dobanda este de 1.2%/zi, iar la data scadenta, banii necesari (imprumut rapid + dobanda) se retrag automat din contul tau.

Daca nu ai bani suficienti in cont, atunci poti anunta compania din timp si ti se va oferi o refinantare, insa numai daca platesti dobanda creditului in curs.

Fara multe documente, fara garantii, doar cu extrasul de cont si cu actul de identitate intri urgent in posesia banilor ceruti in mai putin de 24 de ore, iar pe parcursul intregului proces de acordare nu se vor aplica taxe ascunse si niciun tip de comisioane.

Credius: vrei raspuns rapid si aprobare in 60 de minute? Atunci poti apela la acest IFN in 2015, unde ai acces la o suma mai mare, insa si cu costuri ceva mai ridicate. Primesti pana la 10.000 RON fara ipoteca si fara gaj.

Intr-un exemplu practic, daca iei un imprumut nebancar doar cu buletinul in valoare de 5.000 RON pe o perioada de 10 luni, platesti o rata de aproximativ 653 RON, iar daca aduci si o adeverinta de venit, atunci rata pentru aceeasi suma se micsoreaza la 627 RON. In orice caz, poti sa alegi o perioada de finantare mai mare, in functie de nevoile tale. Ea nu poate depasi insa 60 luni.

La momentul aplicarii, trebuie sa ai varsta intre 18 si 65 ani, un minim venit de 400 RON si cel putin actul de identitate. Asa cum spuneam, daca aplici impreuna cu adeverinta de salariu, atunci dobanda va fi mult mai mica.

Credius, spre deosebire de alte IFN-uri, are in grila de taxe, un comision lunar de administrare in valoare de 3,6%. Nu trebuie neglijat insa faptul ca rareori poti obtine pana la 10.000 RON fara sa pui ipoteca locuinta sau cine stie ce alt bun, iar majoritatea institutiilor financiare nebancare ofera, asa cum spuneam si la inceputul articolului, maxim 1.000-2.000 RON.

Cheia acestor imprumuturi rapide usor de luat in 2015 sta in a returna totul la timp, astfel incat sa te achiti de datorii fara a depasi data scadenta. Daca se intampla acest lucru, orice companie isi rezerva nu numai dreptul de a te introducere in baza de date a Biroului de Credit ca restantier, ci si de a te actiona direct in judecata.

You may also like...