Imprumut rapid online doar cu buletinul

aplica

In ciuda restrictiilor BNR de acum cativa ani, vis-a-vis de imprumuturile rapide pe baza de buletin, cererea continua din partea consumatorilor, coroborata cu situatia actuala in planul socio-economic, a facut ca institutiile financiare nebancare independente cat si o serie de IFN-uri afiliate unor banci, sa continue sa caute si sa gaseasca solutii care sa permita si categoriilor defavorizate de consumatori, sa obtina credite rapide online doar pe baza actului de identitate.

Si iata ca si in 2015, cea mai cautata forma de imprumut, ramane cea de tip urgent, care nu necesita tot felul de acte sau deplasari repetate la tot felul de institutii acreditate, altfel spus, modalitatea de creditare care spune stop birocratiei.

Ce inseamna un imprumut rapid online doar cu buletinul? In cuvinte putine, pe intelesul tuturor, prin sintagma “credit rapid doar cu buletinul” se intelege de fapt, un credit care necesita infinit mai putin acte decat un credit clasic, in conditiile cu care eram obisnuiti de catre banci.

Termenul de “online” se refera la folosirea unor platforme puse la dispozitie de diferite institutii financiare nebancare sau chiar de catre banci, cu ajutorul carora, prin simpla completare a unui formular tip cerere, se poate solicita imprumutul dorit.

Exista o serie de astfel de credite, regasite in ofertele multor institutii de profil de pe piata financiara romaneasca.

Ferratum

Pentru exemplificare, imprumutul online urgent doar cu buletinul de la Ferratum – se acorda rapid oricarui solicitant care are minim 24 de ani, impliniti pana la data solicitarii creditului, respectiv 70 de ani, la scadenta ultimei rate.

Nu este nevoie decat de accesarea site-ului, completarea formularului si in circa 2 ore sunt toate sansele sa afli daca creditul a fost sau nu aprobat. Iar daca raspunsul este pozitiv, banii se pot ridica de la orice sediu CEC Bank disponibil in Romania.

De mentionat ca la acest IFN, nu exista alta posibilitate de a aplica pentru un imprumut, decat de pe site-ul institutiei. Doar la cel de-al doilea credit online luat cu buletinul, vei putea aplica prin SMS, o solutie inedita care va scurta si mai mult timpul de aprobare a cererii tale.

Credius

O oferta cel putin la fel de facila regasim si la Credius – creditul denumit DO-DO, este o forma de imprumut rapida, online, cu sau fara adeverinta de venit, dobanda fiind cea care va face diferenta. Astfel, daca dovedesti ca ai un venit de minim 400 RON dobanda perceputa va fi de doar 9% pe an, iar rata fixa, spre deosebire de situatia in care aplici fara adeverinta de venit, caz in care daca vei obtine creditul, ti se va percepe o dobanda anuala, la rata fixa, de 19%.

Timpul de aprobare a dosarului este chiar mai scurt decat la Ferratum, Credius garantand pentru maxim 60 de minute de asteptare.

Tot la acest IFN, se mai regaseste imprumutul de consum doar cu buletinul supranumit “Aici si Acum” obtinut rapid, online, in orice magazin care lucreaza cu aceasta institutie, la achizitionarea de bunuri – electronice sau diverse alte produse de consum. Conditiile sunt asemanatoare cu cele de la DO-DO.

Extra Simplu

IFN Extra Finance oferteaza la randu-le, piata consumatorilor de imprumuturi rapide doar cu buletinul prin creditul Extra Simplu. Asa cum suna si prezentarea oficiala, in trei pasi simpli, poti obtine suma de bani dorita.

Nu trebuie decat sa completezi un formular online cu date generale despre tine, sa trimiti o copie scanata sau o fotografie a cartii de identitate, sa completezi un alt formular care contine date referitoare la veniturile tale cat si date despre angajator, plus o copie dupa un extras de cont si in final, sa semnezi contractul. Daca intrunesti conditiile, banii se vireaza imediat.

TBI Credit IFN

Si despre TBI Credit IFN, numai de bine. In sensul ca imprumuturile cu buletinul se acorda rapid, in maxim o ora. A face dovada printr-o adeverinta de venit ca ai resurse lunare care sa cumuleze 500 de lei, este o conditie obligatorie pentru obtinerea imprumutului in acest caz. Ca si varsta, aceasta nu trebuie se fie mai mica de 24 de ani si nici mai mare de 75 de ani.

In functie de notiunea fiecaruia despre termenul urgent si in functie de necesitati, desigur, mai pot fi abordate o serie de institutii care ofera credite mai putin rapide, adica in 24 de ore si chiar mai mult.

Alte institutii financiare nebancare

Din categoria IFN-urilor ce ofera un imprumut online in 24 de ore ii putem aminti pe cei de la Viva Credit si de asemenea pe cei de la Simplu Credit, IFN-uri specializate in “credite pana la salariu”.

Mai departe putem aduce vorba despre Provident care are un serviciu intitulat “Imprumut la domiciliu” si care contra cost, iti aduc banii acasa in termen de 48 de ore prin intermediul unui agent.

Cetelem adauga la multimea de oferte, una proprie, 100% online prin intermediul unei aplicatii – C-net – care faciliteaza clientului persoana fizica obtinerea unui imprumut rapid doar cu buletinul, fara intermediari si fara costuri suplimentare, in doar 4 pasi: simularea creditului dorit, completarea formularului online, printarea documentelor cerute si trimiterea lor prin e-mail.

De mentionat ca toate aceste imprumuturi rapide, obtinute in conditii usoare, doar pe baza buletinului si in general, fara prea multa bataie de cap, pot fi alegerea salutara pentru o situatie de criza. Insa in cazul cand necesitatea iese din aria termenului urgenta, ar fi de preferat sa se apeleze la imprumuturile pe termen mai lung oferite de banci, deoarece dobanzile si comisioanele sunt mult mai mici iar perioada de rambursare mult mai mare ceea ce, poate reduce considerabil riscurile de a deveni rau platnic.

You may also like...