Imprumuturi rapide doar cu buletinul cu dobanda 0

aplica

Stiai ca poti obtine imprumuturi rapide doar cu buletinul cu dobanda 0? Este o premiera.

Tot mai multe institutii financiare nebancare iti ofera acum credite de nevoi personale fara costuri.

Pe langa faptul ca nu trebuie sa aduci adeverinta de venit, returnarea banilor pe care i-ai luat imprumut nu va fi o problema avand in vedere ca rata finala nu va fi incarcata cu costuri extra!

Pur si simplu platesti cat primesti si de obicei imprumuturile rapide doar cu buletinul se acorda intr-un timp foarte rezonabil (24 ore).

Cat pot primi maxim?

In cazul primei institutii de credit nebancara analizata, poti cere, de pilda, mai mult de 1200 lei la prima solicitare.

Ulterior, daca dovedesti ca esti un client cu un mare grad de seriozitate, deci returnezi rata la timp, poti primi un al doilea imprumut doar cu buletinul sau chiar fara acte de pana la ~3000 lei.

Inscrierea in Biroul de Credit nu pare sa fie o problema atat de mare pentru multe IFN-uri, drept pentru care solicitantii cu istoric negativ mai au si ei sanse la un prim imprumut online fara adeverinta de salariu.

Totusi, regula generala este sa ai un venit lunar pe care poti sa il dovedesti si un buletin de identitate.

La alt IFN oferta este una asemanatoare, cu 0% dobanda daca esti client nou primesti pana la 1000 RON pe un termen de 35 zile.

Daca de giranti sau garantii nici nu se pune problema, deci nu se cer, ei bine, la un imprumut rapid online doar cu buletinul de la acest de-al doilea IFN se impune totusi un cont bancar.

Banii sunt trimisi in cateva ore in contul bancar al clientului, in functie de cererile din acea zi aflate in procesare si programul de lucru.

In orice caz, daca ai primit mesajul de confirmare cum ca ai fost aprobat, atunci de cele mai multe ori nu va trece 48 de ore si ai suma solicitata pe card.

Ce drumuri se fac pentru incheierea unui contract de credit?

Aici e marele avantaj al institutiilor financiare nebancare. Niciuna dintre ele nu te pune pe drumuri, toate iti ofera posibilitatea de a primi imprumuturi rapide doar cu buletinul fara multe drumuri.

Singura deplasare se refera strict la ridicarea banilor, fie de la un ATM (bancomat), fie de la o banca cu care IFN-ul are incheiate parteneriate in acest sens.

Singura ta grija este sa aplici online pe site-ul institutiei nebancare alese. Daca oferta iti convine si crezi ca poti rambursa imprumutul de nevoi personale la termenul stabilit, nimeni nu te opreste sa aplici.

Intri asadar pe site-ul IFN-ului, completezi un formular cu datele personale, alegi suma, perioada si vizualizezi detaliile contractuale, dupa care iti dai acordul ca solicitarea sa iti fie procesata conform termenilor agreati.

Raspuns primesti garantat in maxim 24-48 ore lucratoare.

Pentru un imprumut rapid cu buletinul acordat online pentru rau platnici ai nevoie de aceleasi acte si anume: carte de identitate si extras de pe contul bancar.

Daca buletinul il ai mereu cu tine in portofel, pentru extrasul de cont e posibil sa faci un drum pana la banca pentru a-l solicita.

Chiar este complet gratuit totul? Sau sunt si alte costuri? 

Sa definim ce reprezinta mai exact imprumuturile doar cu buletinul acordate gratuit.

Este foarte simplu! Expresia se refera la faptul ca tu nu vei mai avea de achitat dobanda sau comisioane la primul credit online.

Daca alegi sa il primesti direct in contul tau bancar, atunci vei achita numai cat ai primit.

Spre exemplu, daca ai faci o solicitare la un IFN pentru un imprumut rapid de 500 lei, la data scadenta, cand va trebui sa returnezi suma ceruta, nu vei plati nimic in plus, ci doar cei 500 lei primiti.

In cazul unui credit de nevoi personale rapid, dar clasic, asa cum era el acordat cu mult timp in urma, la data scadenta se calcula la plata ratei o anumita dobanda.

Ei bine, acum scapi de dobanda doar daca aplici pentru un imprumut urgent la o institutie financiara nebancara care iti ofera 0% dobanda la prima solicitare!

Atentie insa, fiindca exista in continuare si multe IFN-uri la care nu esti scutit de dobanda si unele comisioane, deci fii cu bagare de seama atunci cand te hotarasti sa te imprumuti online.

Fie ca vrei 500 lei sau 1500 lei, acum exista solutii de finantare pe termen scurt pentru fiecare.

Doar cu buletinul, de altfel foarte rapid, orice cerere este trata cu seriozitate si de regula ti se ofera raspuns prin telefon in ziua aplicarii!

Nu mai e nevoie sa cauti giranti, nu se mai pune deseori problema ca esti inscris in Biroul de Credit si ce e cel mai important, timpul tau nu se pierde.

Nu mai esti obligat sa astepti la cozi, nu mai esti obligat sa te misti din casa.

Tot mai multe IFN-uri inseamna implicit tot mai multe imprumuturi rapide doar cu buletinul 2019 la care au acces nu doar salariatii, cat si pensionarii pe caz de boala, varstnicii si cei cu venituri obtinute in strainatate.

Cum a aparut creditul cu dobanda zero?

Multi salariati raman fara bani pana la urmatorul salariu si acesta e motivul pentru care aceasta oferta este valabila acum la IFN-uri. Pentru a intra in posesia unui credit online salariatii nu trebuie sa aiba o adeverinta de venit in care sa fie consemnata valoarea venitului si vechimea in munca.

Daca nu ai o alta optiune la indemana, creditul pana la salariu ramane una dintre alegeri. Unul dintre avantajele creditului il reprezinta confidentialitatea pe care ti-o ofera deoarece se aplica online de obicei.

Ai nevoie de cateva documente pentru aprobare si anume: cartea de identitate si uneori extras de cont.

Economisesti timp deoarece nu trebuie sa mai mergi la un sediu, ci trebuie trimise actele intr-un formular pus la dispozitie de IFN.

De asemenea, in cel mult 48 ore orice cerere este procesata, asa incat primesti raspunsul la o cerere imediat.

Banii ii poti ridica din contul bancar, acelasi unde ridici si salariul lunar. Creditul pana in ziua de salariu nu implica aproape niciodata garantii.

Daca obtii venituri in mod constant, atunci sansele de a obtine un credit pe 30 zile sunt mari.

Acest tip de imprumut te ajuta sa obtii banii de care ai neaparata nevoie pentru a-ti rezolva o situatie aparuta pe neasteptate.

Cu toate ca aduce beneficii, creditul pana la salariu are si mici dezavantaje. De exemplu, suma de bani pe care o poti primi este de cele mai multe ori mica pentru achitarea unor facturi de valoare mare sau pentru achizitia unor produse electrocasnice de dimensiuni mari.

La primul credit valoarea este de asemenea limitata, deoarece IFN-ul vrea sa inspiri incredere si aceasta se poate face doar pe termen lung.

Perioada de rambursare deosebit de scurta poate aduce penalizari mari daca uiti sa mai achiti creditul. Valoarea DAE devine astfel mare. Deci este indicat doar pentru situatii urgente care implica sume mici de bani si atunci cand nu ai alte posibilitati la dispozitie.

You may also like...