Mobilo Credit – bani care se acorda online in 30 minute

Mobilo pareri

Cauti pareri despre o institutie nebancara noua?

Atunci afla ca Mobilo Credit este una dintre ele.

Limita de credit este de 2000 lei asa ca ai parte de o suma pe care o poti folosi urgent in interesul tau.

Nu mai trebuie sa ceri bani de la prieteni si nici sa mai folosesti cardul de credit atunci cand poti imprumuta aceasta suma in doar 30 de minute.

Daca nu e nimeni urgent dispus sa te ajute, iata ca aceasta institutie nebancara iti ofera pana la 2000 lei cu aplicare online in cateva minute.

Nu trebuie sa girezi cu nimic si nu iti trebuie garantii pentru ca daca ar fi asa procesul de creditare s-ar ingreuna.

Mobilo Credit insa are conditii simple, astfel incat sa beneficiezi de o suma de bani este floare la ureche.

In primul rand nu trebuie sa te deplasezi pentru ca atat solicitarea cat si ridicarea banilor reprezinta procese simple.

Daca esti in situatia in care ai ramas fara bani pana la salariu, atunci Mobilo Credit iti poate oferi un imptumut online pe 31 de zile.

Atunci cand aplici pentru prima data de pe telefon primesti maxim 1000 lei, iar la urmatoarea cerere, daca va fi cazul, vei putea imprumuta pana la 2000 lei pentru orice nevoie personala.

Daca ti s-a stricat frigiderul sau vrei sa repari masina cu care te deplasezi la serviciu atunci e clar ca ai nevoie de o suma de bani pe termen scurt.

Creditele bancare sunt mai greu de obtinut pentru ca si sumele de bani acordate sunt mai mari. Insa institutiile nebancare nu au conditii atat de dure, astfel incat uneori se acorda bani si celor din Biroul de Credit.

Suma de bani la un IFN nu va fi foarte mare dar este suficienta sa te scoate din mici incurcaturi.

Daca vei cere un imprumut de la banca ti se va impune sa ai un contract de munca incheiat pe o perioada echivalenta cu perioada contractului de credit. Asa se asigura bancile ca vei putea returna ratele.

In schimb, la un IFN poti avea char si 3 luni vechime sau un contract de munca incheiat pe o perioada determinata.

De ce sunt conditiile atat de simple? Pentru ca imprumutul nebancar se acorda pe o perioada scurta, de la un salariu la altul.

Chiar si asa trebuie sa te gandesti cum faci ca rata sa nu depaseasca mai mult de 40% din venitul tau.

De exemplu, la Mobilo Credit pentru 650 lei pe o perioada de 27 zile, se va rambursa in total 850 lei iar acest lucru e posibil uneori chiar daca ai si salariu minim pe economie.

Mobilo Credit pareri si detalii legate de oferta

Avand in vedere ca institutia nebancara respectiva este una autorizata si in afara de dobanda nu percepe costuri suplimentare la acordarea unui imprumut rapid, reiese faptul ca parerile clientilor Mobilo Credit sunt in general bune.

In cazul in care se intarzie cu plata creditului, institutia nebancara isi rezerva dreptul de a percepe o dobanda 1,15% pentru fiecare zi care depaseste data scadenta.

Pe langa acest lucru, orice institutie nebancara va raporta datoria dupa 15 zile in Biroul de Credit.

Pentru a evita situatia unei executari silite solicitantul trebuie sa isi achite ratele conform datei scadente.

Multe dintre institutiile nebancare, inclusiv Mobilo Credit, ofera solicitantilor posibilitatea de a rambursa anticipat banii platind doar dobanda acumulata pana in prezent.

Daca intampini dificultati, Mobilo Credit poate prelungi data scadenta a imprumumutului cu pana la 4 saptamani in schimbul unui comision.

Ca sa ai sanse maxime la un imprumut, atunci cand aplici nu uita sa atasezi si o poza a extrasului de cont pe langa poza actului de identitate.

Chiar si daca nu esti salariat poti contracta un imprumut cu conditia sa ai un alt tip de venit demonstrabil.

Daca esti pensionar si ai maxim 70 de ani poti aplica la Mobilo pentru ca in opinia specialistilor nu exista niciun impediment pentru pensionari atunci cand vorbim de IFN-uri.

Conform ultimilor pareri, la Mobilo Credit sunt sanse maxime sa fii aprobat daca venitul tau lunar este de minim 700 lei.

You may also like...