Credit online doar cu buletinul si extras de cont

aplica

Pentru un credit online de la institutiile financiare nebancare nu este nevoie sa prezinti adeverinta de venit sau atestat de pensie. Tot ce ai nevoie este un buletin si un extras de cont!

Primesti sume de bani medii fara sa te deplasezi, in functie de istoricul tau de plata si de alte caracteristici care se iau in considerare atunci cand se realizeaza dosarul de credit.

Pentru analiza fiecarui client, IFN-urile nu te pun sa astepti cu zilele sau chiar mai rau, cu saptamanile, astfel ca in numai 12-24 ore de la solicitare afli daca esti sau nu eligibil.

Majoritatea acestor companii nu au comisioane, iar acesta este un mare avantaj, mai ales ca nu cer nici garantii si nu e nevoie sa implici vreun codebitor atunci cand te hotarasti sa aplici. Dobanda este mai mare, insa daca faci un calcul simplu, afli singur daca poti sa platesti la scadenta banii luati alaturi de dobanda acumulata.

Un credit online doar cu buletinul si extras de cont se poate primi de la urmatoarele institutii financiare nebancare:

Recent aparute in Romania, dar cu o activitate larga pe piata din Europa, aceste companii ofera de la 200 lei si pana la 2.000 lei pe o perioada cuprinsa intre 10 si 30 zile.

Daca esti client nou, poti cere maxim 800 lei, urmand ca dupa cel de-al doilea contract, suma sa se tot mareasca, in functie de seriozitatea clientului.

Nu se consulta extrem de mult baza de date a Biroului de Credit atunci cand se ia decizia, comisioanele nu isi fac aparitia pe intreaga perioada a contractului, iar de garantii nu ai nevoie.

Nu trebuie sa faci niciun drum, fiindca cele doua acte care ti se cer (buletin + extras de cont) le poti trimite scanate prin e-mail.

Dobanda penalizatoare se pune in caz de neachitare la timp, dar fa tot posibilul sa nu intarzii pentru a te bucura si alta data de un ajutor rapid.

Aceste imprumuturi online nu au taxe suplimentare si oricine intra in posesia lui chiar si in mai putin de 24 ore.

Se accepta persoanele cu varsta cuprinsa intre 24 si 75 ani, cu domiciliul in Romania, deci atat tinerii, cat si pensionarii pot beneficia de banii trimisi urgent de catre IFN.

Extra Simplu – Aplici azi, primesti banii tot azi, fara sa astepti! De la 200 lei si pana la 2.000 lei, cu aceeasi perioada de rambursare ca mai sus: intre 5 si 30 zile.

La Extra Simplu se aplica tot online, fara a fi nevoie sa implici alte persoane, cum ar fi eventualii codebitori. Pur si simplu nu se cere asa ceva, cum nu se cer, de altfel, nici garantii sau alte taxe in afara de dobanda.

Chiar daca nu ai nevoie de adeverinta de venit, la acest credit doar cu buletinul si extras de cont sunt eligibili numai cei care au peste 18 ani si un venit lunar.

Imediat dupa ce ai fost instiintat pe telefon ca ai primit suma, poti merge direct la bancomat pentru a o scoate si a o folosi cum vrei tu.

Daca faci rost mai repede de banii datorati si vrei sa ii returnezi, trebuie sa stii ca nu vei fi conditionat de comisionul de rambursare anticipata, fiindca el este 0.

La Extra Simplu dobanda este de 1.2%/zi si se aplica de la primul contract. Penalizarile reprezinta 2%/zi din sold.

De la aceasta companie se pot imprumuta chiar si restantierii sau rau platnicii, care vor primi cu siguranta un raspuns la fel de rapid.

Ca la oricare alt IFN, daca ai probleme financiare temporare si nu poti returna la timp rata, este recomandat sa anunti consultantul tau de credit online si impreuna puteti gasi o solutie potrivita situatiei tale actuale. Altfel, pentru intarzieri repetate exista probabilitatea de a fi actionat si in instanta.

Viva – Daca ai ramas fara prea multi bani pana la salariu sau vrei sa te achiti de o alta datorie cat mai urgent, atunci afla ca si aceasta institutie este dispusa sa te ajute cu pana la 1.500 lei pe o perioada maxima de 35 zile.

Bineinteles, pentru a-ti observa capacitatea de plata in tot acest timp, la primul contract poti primi maxim 1.000 lei de la Viva.

In orice caz, vorbim de un credit cu buletinul si cu extras de cont in toata regula, destul de avantajos avand in vedere ca la prima colaborare, la fel ca la Zaplo IFN, nu trebuie sa platesti dobanda. Ea este 0%!

21 ani este varsta minima ceruta pentru a fi eligibil, iar ca venit trebuie sa dovedesti ca ai unul, insa nu exista un prag minim.

Analiza are loc in doar cateva ore, astfel incat tu primesti banii ceruti in mai putin de o zi. Fara sa aduci ipoteca si fara girant.

Daca stii ca nu ai datorii mari inregistrate la Biroul de Credit, poti aplica la acest IFN deoarece se accepta si restantieri.

Dobanda penalizatoare este de 1.25%/zi. Comisioanele sunt 0. Cererea pentru acest credit online doar cu buletinul se trimite prin e-mail, ia raspunsul se primeste ca de obicei, foarte repede.

Mai multe informatii despre procesul de aplicare se pot afla direct pe site-ul fiecarei institutii nebancare, unde exista si un simulator pentru a vedea exact suma de care poti beneficia doar cu actul de identitate si cu extrasul de cont.

Exista cazuri in care toata lumea are nevoie de bani urgent pentru o serie de scopuri dar ii lipseste suma necesara.

In unele situatii ti se poate parea deranjant sa imprumuti de la rude sau prieteni. Daca intentionezi sa te imprumuti de la banci trebuie sa astepti mult timp, deci nu poti primi banii rapid asa cum ti-ai dori.

Cu toate acestea nu trebuie sa te ingrijorezi deoarece poti apela la imprumuturile rapide oferite de institutiile nebancare.

Un credit online este o suma de bani, de obicei 200 – 1000 lei care trebuie rambursata la urmatoarea zi de salariu.

Aceste credite cu extras de cont sunt pe termen scurt si nu sunt garantate. La ele se aplica online.

De obicei, clientul trebuie sa ofere un numar minim de informatii pentru a se califica si pentru a obtine aprobare.

Chiar daca ai un istoric negativ, poti aplica la unele IFN-uri. Sunt multe oferte care sunt destinate persoanelor cu istoric negativ pentru a le ajuta pe acestea sa se ocupe de problemele lor financiare.

Atunci cand se aplica la astfel de imprumuturi nu este necesar sa furnizezi multe documente sau sa astepti pana la verficarea informatiilor trimise. Vei obtine banii imediat ce indeplinesti cerintele de baza.

Pentru a obtine creditul trebuie indeplinite urmatoarele cerinte. Varsta trebuie sa fie de minim 18 sau 24 ani, sa ai un loc de munca si un cont deschis la banca.

In contul bancar banii vor fi depusi automat. De asemenea, trebuie sa furnizezi o copie dupa buletin.

Daca esti angajat in prezent, poti fi aproape sigur ca te vei califica si vei obtine banii de care ai nevoie.

Procedura de aplicare

Trebuie doar sa indeplinesti cerintele de baza si sa completezi un formular online pentru a obtine bani urgent.

Este benefic faptul ca nu ai nevoie de multe documente atunci cand vrei sa obtii suma de bani pentru anumite situatii de urgenta, fie ca este vorba de facturile de uz casnic, reparatii sau alte cheltuieli.

Nu trebuie sa explici pentru ce ai nevoie de fonduri. Imprumuti exact suma de bani pentru care te incadrezi.

Aprobarea se face de obicei in timpul zilei. Primesti banii deci imediat. Imprumuturile nebancare prin procedura lor nu impun multe controale si verificari.

Acestea sunt diferentele fata de banci, unde istoricul negativ este mereu printre primele lucruri care sunt verificate atunci cand aplici pentru un imprumut.

La banca daca ai un istoric negativ in BC nu vei primi imprumut. IFN-urile inteleg in schimb faptul ca exista situatii de urgenta, de aceea nu acorda foarte mare atentie la istoric.

Institutiile nebancare nu au nicidecum taxe sau comisioane ascunse. Vei plati o dobanda fixa si de obicei cam atat.

Aceste credite iti ofera si o totala siguranta. Atunci cand aplici poti fi impacat cu ideea ca informatiile personale completate sunt pastrate in siguranta.

You may also like...