OTP Bank credit de nevoi personale doar cu buletinul

Foloseste-te de calculator sau de telefon pentru a obtine creditul de nevoi personale online doar cu buletinul de la OTP Bank. Nu mai trebuie sa umbli din sucursala in sucursala pentru a afla informatia care te intereseaza deoarece online esti la un pas de a aplica la imprumutul de care ai nevoie.

Imediat dupa ce aplici poti primi aprobare in doar 10 minute. Daca esti eligibil mergi la banca numai pentru a semna contractul pentru primirea banilor.

Prin oferta OTP Bank ai disponibila o suma intre 2000 lei si 44000 lei si poti rambursa creditul intr-un termen maxim de 60 de luni. Dobanda incepe de la 8,75% daca optezi sa incasezi salariu pe un card OTP.

Orice suma ai alege o poti obtine fara adeverinta de venit pentru ca si aceasta banca a dat uitarii formalitatile complicate si acum totul se intampla foarte rapid.

Printr-o suma de 44000 lei e de la sine inteles ca poti refinanta alte credite aflate la alte banci si in unele cazuri, mai poti obtine niste bani in plus in functie de nevoile tale curente.

Rata lunara la un credit de nevoi personale de la OTP Bank este foarte usor de calculat pentru ca acestia pun la dispozitia clientilor o aplicatie intuitiva.

Daca vrei sa stii cat trebuie sa platesti, de exemplu, pentru un credit de 21000 lei nu trebuie decat sa selectezi perioada de returnare dorita. Astfel, pentru aceasta suma luata pentru 4 ani rata lunara va fi de 520 lei daca vei beneficia de dobanda promationala de 8,75%.

Asa cum spuneam, pentru aceasta dobanda este suficient sa aduci salariul si sa il incasezi pe card la OTP Bank.

Daca aplici online nu vei plati comision de administrare si in cadrul aceleiasi oferte se incadreaza costul zero al comisionului de rambursare anticipata.

Daca te hotarasti sa platesti inainte de data scadenta nu doar ca vei scapa mai rapid de rate, ci vei beneficia de acest cost 0 la returnarea banilor.

Daca nu te incadrezi in conditiile acestui credit de nevoi personale atunci un responsabil bancar te va contacta si iti va oferi o alternativa la care poti sa aplici la fel de simplu.

Oricum considerentele pe care se acorda un credit OTP online sunt usor de indeplinit de majoritatea dintre noi. Se tine cont sa ai in primul rand cel putin 23 de ani sau maxim 65 de ani, dupa care se verifica sa ai cel putin 6 luni vechime la ultimul loc de munca si o vechime totala mai mare de 1 an.

De asemenea, salariul mediu in ultimele 6 luni trebuie sa fie de 1500 lei. La verificarea criteriilor de eligibilitate se ia in considerare sa fii client nou al OTP Bank.

Poti refinanta aproape orice tip de imprumut, chiar si unul luat de la un IFN sau de la un CAR. Suma necesara nu trebuie sa depaseasca 44000 lei ca refinantarea sa fie posibila.

In privinta veniturilor acceptate trebuie sa notam ca se iau in considerare atat salariile cat si tichetele de masa.

La OTP poti aplica asadar online urmand sa mergi in sucursala doar cu buletinul pentru a incheia contractul de credit de nevoi personale cu dobanda mai sus mentionata, daca se indeplinesc conditiile mentionate.

In orice caz, banca are mai multe oferte disponibile pentru cei interesati, de la un credit dedicat procedurilor medicale pana la refinantari cu sau fara garantie ipotecara.

De departe insa cea mai avantajoasa oferta atat in privinta dobanzii, cat si in privinta flexibilitatii este acest credit de nevoi personale online oferit prin serviciul OTP Direkt

Persoanele interesate pot aplica fara garantii si numai cu buletinul si pentru un overdraft. Printr-un astfel de credit beneficiarul poate ridica pana la 6 salarii in conditii mult mai simple. In acest caz trebuie sa ai cel putin un venit minim si o vechime intre o luna si 3 luni la locul de munca.

Overdraftul poate fi folosit pentru o nevoie urgenta sau pentru cumparaturi de o valoare mai mare.

You may also like...