Credit pana la salariu rapid online cu dobanda 0

aplica

Un credit pana la salariu rapid online se obtine cu dobanda 0 in acest an numai de la institutiile financiare nebancare inregistrate la BNR. Astfel, daca apelezi la un IFN primesti chiar si 1500 lei in cateva minute. Nu ai nevoie de multe acte fiindca in principiu la multe dintre aceste institutii ti se cere doar buletin.

Intotdeauna atunci cand ai apelat pentru un credit de nevoi personale cu dobanda 0, ai stitut ca trebuie sa adaugi la dosar zeci de acte, asta pentru a demonstra identitatea prin pasaport sau buletin, locul unde muncesti si situatia financiara actuala printr-o adeverinta de salariu si de ce nu, starea civila printr-un document justificativ.

Acum poti uita de toate aceste informatii pentru ca exista IFN-uri care nu iti vor pune foarte multe intrebari si contrar a ceea ce te astepti, adica la un raspuns negativ, ei bine, afla ca poti primi suma de bani fara dobanda in doar cateva ore, timp in care poti merge sa te ocupi de cu totul alte probleme.

Cum asa? In primul rand, institutiile financiare nebancare care dau credite pana la salariu rapide online nu sunt altceva decat niste companii asemanatoare bancilor insa numai intr-o privinta, aceea a faptului ca ofera bani imprumut 2017. Institutiile de acest gen nu au voie insa sa creeze depozite clientilor, aceasta fiind si diferenta majora dintre banci si IFN-uri.

Totusi, daca vrei un credit rapid doar cu buletinul si fara garantii, dar si fara dobanda, atunci noi iti vom detalia oferta mai multor companii ca si cele descrise mai sus astfel incat tu sa faci o alegere necesara si totodata potrivita.

Iata ce trebuie sa stii inainte: daca esti restantier si esti inscris in Biroul de Credit, stii deja ca bancile nu iti mai acorda nicio sansa, insa unele IFN-uri iti pot acorda o suma mai mica de bani, cu care sa iti rezolvi problemele urgente.

O sa enumeram cateva dintre aceste institutii nebancare, doar ca de acum inainte este necesar sa iti platesti ratele actuale fiindca cu siguranta se poate trece de bariera Biroului de Credit, insa in acelasi timp, dosarul tau poate fi inaintat in justitie pentru a se recupera datoriilor. Asta, asa cum spuneam, doar daca dai dovada de rau platnic!

Ferratum

La Ferratum poti aplica online sau poti aplica telefonic pentru un credit pana la salariu cu dobanda 0, astfel incat timpul de raspuns este unul rapid si potrivit situatiei tale.

Nu ti se cer niciun fel de acte, ci doar trebuie sa completezi un formular cu datele tale. Da, nu ai nevoie nici macar de cont bancar sau buletin atasat, ce sa mai vorbim de adeverinta de venit ori garantii. Pur si simplu, alegi suma si perioada de imprumut online, dupa care esti sunat pentru a ti se confirma identitatea si pentru a vedea daca esti eligibil.

In cazul in care raspunsul este afirmativ, de la Ferratum obtii minim 250 lei la prima aplicare, cu posibilitatea de a aplica si a doua oara, cand vei putea primi un credit pana la salariu rapid de aproximativ 1.300 lei, totul fara ipoteca.

Perioada de finantare se intinde pana la 15 zile daca esti client nou sau pana in ziua de salariu, ori peste aceasta perioada, adica ai maxim 45 zile timp de returnare.

Ca sa fii sigur ca primesti raspunsul mult dorit rapid, trebuie sa ai cel putin 24 ani si cetatenie romana. Atentie, in caz de neplata la timp, platesti 3%/zi dobanda penalizatoare. De aceea, este bine sa iti monitorizezi situatia financiara pentru a nu ajunge in imprejurarea unui rau platnic.

Banii se ridica de la o banca partenera Ferratum, unde se percepe un comision de retragere si unde trebuie sa te prezinti la sucursala din orasul tau doar cu buletinul.

Zaplo IFN

Daca te gandesti la un proces fara multe formalitati, adica la un credit pana la salariu rapid online, bineinteles, cu dobanda 0, banii pot sa apara in orice moment de la Zaplo IFN.

Aceasta companie nu numai ca acorda primul credit fara dobanda, insa nu are niciun fel de comision care ar putea sa-ti scada entuziasmul! Practic, te bucuri de rate fara dobanda si incasezi suma de care ai nevoie in mai putin de 24 ore.

Banii sunt transferati in contul tau bancar fara sa se perceapa taxe si nu trebuie sa depui garantii cand soliciti online un astfel de imprumut doar cu buletinul in 2017.

Totusi, cum totul are o limita, poti aplica numai daca ai o varsta de peste 19 ani, un extras de cont si un cont deschis la o banca de pe teritoriul Romaniei.

In cazul intarzierilor, se percepe dobanda de 1,25%/zi si de aceea mereu este bine sa fii cu platile la zi, ca sa te bucuri si de acum incolo de credite rapide online acordate in sistem prioritar.

Banii dati de Zaplo ca si client nou sunt in cuantum de 400 lei pe o perioada maxima de 30 zile. Un credit pana in ziua de salariu fara dobanda, adica pana in momentul cand vei putea returna suma fara drumuri, direct din contul personal bancar.

In caz de intarziere este bine sa ceri o refinantare pentru a se prelungi termenul maxim al scadentei, insa nu inainte de a contacta reprezentantii acestui IFN pentru a cere toate detaliile de care ai nevoie.

Aceste IFN-uri sunt doar doua exemple pentru a putea vedea ca inca se ofera bani imprumut doar cu buletinul in Romania, cu costuri scazute daca stii unde sa aplici si bineinteles, daca stii ca ai responsabilitatea de a returna mereu la scadenta suma ceruta, eventual si comisioanele impuse de institutia care ti-a oferit creditul pana la salariu cu dobanda 0 intr-un moment dificil, cand aveai nevoie de bani rapid online.

You may also like...