Credit pe loc doar cu buletinul

aplica

Creditul doar cu buletinul a revenit in 2015 spectaculos, astfel incat acum poti obtine un imprumut pe loc, fara adeverinta de venit, ci doar cu un singur act si anume, actul de identitate.

Se pare ca tot mai multi romani au nevoie de bani si nu stiu o solutie la care sa apeleze. Astazi, o sa va oferim cateva dintre cele mai sigure alternative la marile banci, unde creditele nu se mai iau doar cu buletinul ca inainte, ci cu mult mai multe acte.

Alternativa e reprezentata acum de IFN-uri sau de institutiile financiare nebancare, care sunt gata sa te imprumute cu sume de pana la 3.000 lei, pe loc.

Trebuie doar sa alegi un IFN care ofera credite la domiciliu sau un IFN la care sa te deplasezi tu direct si ai in cel mai scurt timp banii pe care ii soliciti.

Nu te gandi la sume foarte mari, mai ales daca esti client nou, insa nici nu te descuraja, fiindca institutiile nebancare sunt orientate spre nevoile oricarui client, astfel incat multe dintre ele au ajuns sa ofere bani chiar si restantierilor, rau platnicilor sau celor inregistrati in Biroul de Credit.

Mozipo

De la 100 lei si pana la 1.500 lei credit pe loc doar cu buletinul, la sediul acestei companii, inregistrata la Banca Nationala a Romaniei, ca institutie financiara nebancara.

Desi Mozipo a aparut in Romania abia in 2015, pe piata externa are o vechime destul de mare, timp in care a incercat sa multumeasca fiecare client care i-a trecut pragul.

Astfel, daca ai nevoie de un imprumut rapid, dat in numai 10 minute, Mozipo reprezinta o prima solutie.

Trebuie doar sa te prezinti la sediul institutiei, cu buletinul tau si cu un cont bancar. Nu vei fi supus la niciun test, nu iti vor fi puse zeci de intrebari, ci vei spune ceea ce este esential si anume, doar atat: ca doresti un credit cu buletinul pe loc si in cel mai scurt timp.

Un analist financiar va pregati contractul si vei primi numaidecat suma ceruta, bineinteles, daca vei si respecta cele cateva conditii impuse: sa ai intre 23 si 70 ani, sa nu ai alte credite restante si sa fii cetatean roman.

Achitarea imprumutului obtinut se realizeaza pe o perioada cuprinsa, in general, intre o luna si sase luni, in functie de alegerea ta.

Nu te obliga nimeni sa returnezi suma anticipat, insa nici nu intarzia, fiindca penalizarile sunt foarte mari, iar printre riscurile asumate in urma unei astfel de decizii, se numara includerea in Biroul de Credit si chiar chemarea in fata legii!

In alta ordine de idei, creditul online doar cu buletinul, oferit pe loc de Mozipo, reprezinta o mana de ajutor atunci cand ai nevoie de bani, insa pe cealalta parte, tu, ca si client, trebuie sa manifesti seriozitate in relatia cu institutia creditoare, astfel incat sa obtii si de acum inainte imprumuturi la fel de rapide si in conditii chiar mai avantajoase!

Credit la domiciliu, fara sa te deplasezi

O alta modalitate de a obtine urgent bani imprumut este de a apela tot la o institutie financiara nebancara, insa de aceasta data, la una care are agenti speciali, insarcinati cu colectarea ratelor, dar si cu oferirea de noi credite celor care isi manifesta interesul.

iCredit

iCredit este o companie deja cunoscuta in Romania, deoarece nu ofera de azi, de ieri, credite rapide cu buletinul si inca vreo cateva acte. iCredit este un IFN care opereaza numai prin agenti, astfel incat acestia se deplaseaza direct acasa la tine, la domiciliu pentru a stabili detaliile contractului si toate celelalte informatii.

Poti primi destul de usor pana la 4.000 lei in numai 24 ore, cu putine documente si cu rate mici. Acestea din urma se pot plati saptamanal si sunt egale, deci valoarea lor nu creste de la o saptamana la alta.

Fara garantii, deci fara sa fie nevoie de ipoteca si fara sa faci niciun drum la sediul companiei. Pot primi un credit nebancar pe loc atat salariatii, cat si pensionarii, dar totodata, si persoanele care au venituri sigure din alte surse decat cele doua enumerate.

Conditiile exacte, precum si valoarea ratelor pe care trebuie sa le platesti impreuna cu valoarea dobanzii, le poti afla daca suni la iCredit sau daca aplici online.

Avantaj Expert Credit

Desi nu se stiu foarte multe despre acest IFN, precis este faptul ca ofera credite doar cu buletinul si cu inca vreo 2-3 documente la domiciliu si nu numai. De altfel, este o institutie autorizata de BNR, deci sigura din acest punct de vedere.

Poti primi chiar astazi de la 500 si pana la 5.500 lei, pe o perioada de 6 luni si pana la 22 luni. Imprumutul se poate trimite pe loc intr-un cont bancar si astfel te bucuri de costuri mai reduse, sau se poate primi la usa casei tale, unde un angajat Avantaj Expert Credit vine sa iti ofere banii, insa costurile, asa cum se precizeaza si pe site-ul institutiei, sunt ceva mai ridicate.

Nu trebuie sa faci foarte multe demersuri, deoarece totul se rezolva simplu printr-un telefon.

Ratele se platesc odata la doua saptamani si se accepta, in functie de situatie, chiar si cei raportati in trecut in Biroul de Credit ca rau platnici.

Provident

Provident nu reprezinta o noutate pe piata financiara nebancara din Romania, si nici faptul ca de aici se poate obtine un credit pe loc doar cu buletinul de la angajatii companiei, insarcinati exact cu acest lucru.

Astfel, primesti urgent pana la 5.000 lei pe o perioada de cateva luni, timp in care trebuie sa returnezi saptamanal ratele.

Imprumutul la domiciliu se acorda fara giranti, fara garantii, fara multe intrebari si uneori, chiar daca ai fost rau platnic.

Ti se solicita doar buletin si o dovada de venit si te bucuri in maxim 48 ore de suma de bani pe care ai cautat-o atat de mult pana acum. Nu trebuie sa ai un salariu foarte mare ca sa fii acceptat, asta pentru ca la Provident se intampla sa fii servit chiar daca ai o sursa de venit de numai 300 lei pe luna (de exemplu, din inchirieri).

Dobanda anuala efectiva este mare ca la orice alta institutie financiara nebancara, insa daca socotesti totul astfel incat sa ai la final de unde sa iti platesti ratele, un credit pe loc doar cu buletinul nu reprezinta un capat de lume, ci doar o mana de ajutor atunci cand ai avut nevoie imediata de bani.

You may also like...