Credit rapid fara verificare la Biroul de Credit

Anunt IFN: oferim credit rapid fara verificare in Biroul de Credit.

Esti restantier si ai nevoie de bani?

Poti face un imprumut nebancar.

Institutiile nebancare trateaza la fel fiecare aplicant, deci ai sanse reale la un credit rapid.

Fara verificari detaliate in Biroul de Credit. In doar o zi, adica imediat!

aplica

Un IFN = institutie care se regaseste in baza de date BNR, functionand legal.

Si nu e nimic diferit. Aplici ca si la banca, doar cu buletinul.

Imagineaza-ti doar: ai raspuns in cateva ceasuri, fara sa fie nevoie de explicatii amanuntite din partea ta.

Nu e nimic ascuns. Institutiile sunt autorizate si iti ofera toate informatiile imediat ce le trimiti o solicitare online.

Si nu e nimic diferit. Aplici ca si la banca, doar cu buletinul.

Un astfel de anunt a aparut astazi pe cel mai mare portal din domeniul financiar.

Totusi… cui ii e frica de Biroul de Credit si de verificarile facute de companiile partenere? Parafrazand titlul unei carti celebre, fara legatura cu tematica noastra, asa ar putea suna o intrebare, retorica desigur, adresata tuturor celor care au facut un credit rapid macar o data si care cel putin o data au fost listati in baza de date a mai sus amintitului organism.

Aparut ca o masura de siguranta extrema, impotriva valului de restantieri cu care se confrunta piata financiara bancara si nebancara din Romania, Biroului de Credit ii revine ingrata responsabilitatea de a pastra si monitoriza evidenta tuturor asa numitilor rau platnici.

Indiferent ca am ramas datori cu o suma modica de doar 100 de lei, in urma reclamatiei institutiei creditoare ajungem in situatia de a nu mai putea achizitiona prea curand un imprumut de care avem neaparata nevoie, la fel ca si cei care au datorii de multe milioane.

Cercul este mai vicios decat pare dar, cumva, pentru a nu-si pierde clientela, unele institutii, in speta cele nebancare, au gasit solutii de a da imprumuturi, in conditii personalizate, si celor care, desi figureaza ca datornici, vor sa achizitioneze in prezent un credit rapid fara verificare in CRB.

Daca ne faceam probleme pentru modul in care aceste institutii isi pericliteaza fondurile, continuand sa puna la dispozitia restantierilor credite online in 2018, ajungem rapid, cand suntem in situatia de a imprumuta bani, sa descoperim ca dobanzile aplicate ca si perioadele de rambursare sunt menite sa acopere toate riscurile.

Cat despre toti ceilalti oameni care au istoric negativ la Biroul de Credit, acestora nu le ramane decat sa se gandeasca indelung daca vor sau nu sa obtina imprumuturi rapide cu dobanzi mai mari, restituite in maxim 30-60 de zile.

La o simpla cautare dupa anunturi care contin si cuvantul “oferim”, gasim cateva institutii finaciare nebancare ce sunt dispuse sa ofere sume de bani online fara a consulta Biroul de Credit.

Ferratum – ofera credite rapide suta la suta online, fara sa ceara macar o copie in format electronic a cartii de identitate. Sigur, suma obtinuta in aceste conditii poate fi considerata mica, ea nedepasind 200 de lei la o prima aplicare. Ulterior, cu ocazia altor solicitari de imprumut prin Ferratum, putem obtine maxim 1400 lei, daca facem dovada unui comportament adecvat pe perioada contractului.

Dobanda este 0, insa aceasta nu inseamna in niciun caz ca nu exista costuri suplimentare. Spre exemplu, DAE (dobanda anuala efectiva) va fi considerabil de mare, ea putand sa varieze in functie de suma solicitata si de perioada de rambursare.

Ca un exemplu, pentru un credit rapid fara verificare la Biroul de Credit, in valoare de 900 de lei, cu rambursare in 45 de zile, vom avea de restituit 1339 de lei, ceea ce inseamna un cost total de 439 lei.

Conditiile de eligibilitate sunt aceleasi pentru toata lumea, fara specificatii in ceea ce ii priveste pe restantieri. Mai mult, la o eventuala intarziere a platii datoriei, Ferratum iti ofera sansa unei rescadentari, insemnand ca poti solicita o prelungire, printr-un SMS trimis cu cel mult 5 zile dupa scadenta, rastimp in care trebuie sa se achite comisionul de rescadentare in valoare de 99 de lei.

Imprumutul pentru rau platnici poate fi returnat si in mai multe transe insa e bine de stiut ca, mai multe transe inseamna mai multe costuri suplimentare. Pentru a sta departe de aceste costuri este recomandat sa rambursezi intreaga suma luata si dobanda aferenta la data scadenta!

In concluzie, se poate obtine credit si fara verificare la Biroul de Credit, chiar fara sa cauti anunturi. Mai mult, se ofera un imprumut chiar cu dobanda 0 dar, dupa cum am vazut DAE e mare si absolut orice operare, fie ca este vorba despre transfer bancar, rescadentare sau altceva, mareste considerabil valoarea sumei de restituit.

iCredit – ofera inclusiv datornicilor, sume cuprinse intre 400 si 4000 de lei, punand la dispozitia solicitantului si serviciul de gestionare la domiciliu, insemnand ca se ofera consultanta gratuita pentru alegerea celei mai bune variante de imprumut rapid, dar si livrarea banilor acasa, cat si colectarea ratelor de catre agentii companiei. Aceasta companie se promoveaza intens prin reprezentanti, care lipesc de obicei anunturi in scari de bloc sau pe stalpi.

Viva Credit – ofera sume de pana la 1000 de lei respectiv 1500 de lei daca esti client stabil, cu o perioada de rambursare de pana la 35 de zile. Eligibilitatea consta in a avea minim 21 de ani si resedinta stabila in Romania.

Nu percepe comisioane de administrare, de acordare, de analiza sau de rambursare anticipata.

Actele sunt putine si per total, oferta este aceeasi si pentru cei care au un scoring negativ la Biroul de Credit.

Penalizarile pentru intarzieri sunt de 1,25% pe zi cu posibilitatea de a reevalua imprumutul.

IFN Extra Finance – trebuie sa ai intre 18 si 70 de ani, iar conform informatiilor online: oferim imprumuturi rapide de la minim 200 de lei pana la maxim 2000 de lei fara ipoteca, pentru sume mai mari fiind solicitate probabil si garantii. Conditiile se aplica oricarei categorii de clienti, fara sa se faca discriminari intre un aplicant obisnuit si unul cu trecutul patat, adica un restantier.

Este important de stiut ca, in functie de particularitatea fiecarui imprumut nereturnat la timp, majoritatea IFN-urilor pot sa acorde un credit rapid unui datornic, chiar daca il verifica la Biroul de Credit. Daca sumele raportate nu depasesc 100 de lei sau daca perioada de intarziere se incadreaza undeva in jurul a 3 luni, exista o sansa pentru fiecare persoana care apeleaza la serviciul unui IFN online.

You may also like...