Credite simple doar cu buletinul prin IFN-uri noi in 2018

aplica

In prezent daca ai nevoie de bani in cateva ore poti accesa site-urile online ale majoritatii IFN-urilor.

Aceste IFN-uri ofera clientilor o aplicatie prin care acestia pot solicita rapid un imprumut. Daca este aprobat se vor primi banii in doar cateva ore.

Oricine poate trece la un moment dat printr-o situatie de urgenta cand nu stie ce solutie sa adopte ca sa faca rost de bani.

Incerci varianta de a te imprumuta pe la prieteni dar exista situatia ca si acestia nu te pot imprumuta.

Atunci nu ramane decat sa apelezi la un credit nebancar online.

Exista foarte multe situatii cand ai nevoie urgenta de bani, fie ca trebuie sa faci neaparat modificari in casa, fie ca ai ramas restante la factura de utilitati, fie ca trebuie sa platesti o datorie mai veche sau poate trebuie sa cumperi ceva la masina atunci cand se strica si multe altele.

Atunci cand traiesti de la un salariu la altul e foarte greu sa faci fata atator cheltuieli.

Daca te gandesti la un imprumut bancar, acest lucru e foarte greu posibil deoarece bancile nu imprumuta sume mici si pe termen scurt.

Iar daca esti aprobat pentru un credit bancar, aceasta dureaza destul de mult.

Astfel ca o solutie de a face urgent de bani se rezuma la aceste credite nebancare pentru ca aici banii se acorda mult mai rapid.

Exista chiar unele IFN-uri care iti trimit banii in numai 24 ore dupa completarea cererii de credit.

Pentru a accesa un credit online ai nevoie doar de buletin si de un extras de cont bancar si banii ii primesti de cele mai multe ori in mai putin de 24 de ore in cont.

Inainte de a accesa aceste imprumuturi online trebuie sa alegi institutia de la care vrei sa imprumuti apoi trebuie sa te informezi si sa cercetezi cu atentie care sunt cerintele, care sunt conditiile de creditare, care sunt costurile si alte taxe.

Dupa aceea, trebuie sa completezi formularele online, lucru care nu iti poate lua mai mult de 15 minute sa-l realizezi.

Dar inainte de completare trebuie sa ai scanate sau fotografiate o copie dupa buletin si extrasul de cont.

Apoi completezi formulare online si incarci pe site-ul IFN-ului aceste documente.

Dupa aceea, trimiti formularele dar si documentele fotografiate si astepti sa te contactezi IFN-ul pentru a sti daca imprumutul tau a fost aprobat sau nu.

Daca raspunsul e cel dorit, in cateva ore vei avea banii in contul tau in functie de ora la care se face transferul bancar.

Daca doresti sume mai mari, unele IFN-uri pot sa solicite o dovada ca esti angajat pe perioada nedeterminata si ai o anumita vechime in munca.

Astfel de IFN-uri percep si nu dobanzi mai mici.

In ceea ce priveste programul bancilor, aici nu e deschis decat in timpul saptamanii asa ca transferul banilor prin cont bancar nu se poate face decat in prima zi lucratoare.

IFN-urile care acorda imprumuturi de bani foarte rapid sunt Viva Credit, care iti poate acorda in maximum 24 ore de la accesare 2000 lei.

Clientii noi pot obtine banii in doar doua ore de la accesare.

Un alt IFN care poate acorda imprumuturi nebancare in doar 60 de minute este Credius, unde ai nevoie doar de buletin, completezi cererea in cel mult 5 minute si aprobarea se realizeaza in maximum 60 de minute.

Creditul de la Extra Simplu iti poate oferi sume de bani de pana la 2000 lei in maxim 24 ore. Nu ai nevoie decat de buletin.

Daca esti la prima accesare, unele imprumuturi au dobanda 0.

You may also like...