Smile Credit IFN – Imprumut fara banca

aplica

A luat cineva imprumut online de la Smile Credit IFN? Se pare ca este o institutie fianciara nebancara noua care promite ca ofera credit cu dobanda 0 la prima aplicare.

Acest lucru este adevarat daca doresti intre 100 si 2000 lei pe un interval de maxim 35 de zile. Acesti bani imprumut se acorda cu extras de cont si cu actul de identitate.

Avand in vedere ca Smile Credit pareri nu face uz de birocratie si timpul de acordare este mic.

Asadar si Smile Credit se incadreaza in tiparul clasic al IFN-urilor care ofera bani in rate doar cu buletinul fara drumuri ca la banca.

Si daca vorbim doar de buletin atunci inseamna ca nu mai e nevoie de adeverinta de venit sau carte de munca.

Atunci cand vrei un credit rapid prin contract legal semnat electronic poti apela inclusiv la Smile Credit pentru ca sunt o institutie autorizata, sigura, cu sediul principal in orasul Sibiu.

35 de zile este termenul maxim de rambursare, insa daca doresti poti achita imprumutul si mai rapid, in 3 zile de la primirea sa. Tot fara dobanda.

Ca sa primesti banii ai nevoie de un cont bancar in care acestia sa iti fie virati. De exemplu daca ramai fara bani in vacanta te poti loga pe site-ul SmileCredit pentru a trimite o cerere de aprobare online.

In cat timp ai banii pe card? In mod normal nu ar trebui sa treaca mai mult de o zi lucratoare. Dar exista pareri care spun ca au primit creditul fara dobanda si in 3 ore.

Conditia ca sa nu platesti dobanda este sa te incadrezi in termenul contractual de returnare al ratelor. In cazul in care intarzii se plateste dobanda de penalizare in fiecare zi in cuantum de 1,2%.

In ceea ce priveste flexibilitatea acestui IFN, nu stim deocamdata daca acorda credite de nevoi personale si rau-platnicilor sau restantierilor.

Cum insa bancile nu acorda imprumut celor din biroul de credit, cu atat mai putin online, IFN-urile se dovedesc a fi mult mai rapide in acordarea de credite pana la salariu cu dobanda 0.

Cand apelezi la un IFN care nu impune garantii nu te gandesti la pericolul de a ramane fara casa insa ratele trebuie platite in cel mai corect mod pentru a nu avea de-a face cu o firma de colectare debite pe care orice IFN o poate angaja pentru a-si recupera creantele.

Nu e cazul sa-ti faci probeme atunci cand achiti creditul la timp, adica fix la data scadenta.

Una peste alta poti beneficia de un imprumut fara comisioane si fara nici o garantie inclusiv de la Smile Credit.

Cum trimit actele? Pot gasi un forum? Vei descoperi ca la orice IFN poti trimite actele prin email, dupa ce le faci o poza cu buletinul.

Pentru a se potrivi cu asteptarile tale asigura-te ca ai citit termenii si conditiile si esti deplin de acord cu ele.

Daca primesti salariu pe card si poti dovedi aceasta print-un extras de cont, fii sigur ca si cu un venit minim gasesti un IFN care sa iti ofere credit doar cu buletinul fara dobanda.

SmileCredit te poate ajuta atunci and ai nevoie de o refinantare online de pana la 2000 de lei. Conditiile sunt aceleasi pentru fiecare persoana.

Pana la urmatorul salariu poti primi bani imprumut care sa te ajute sa treci peste micile dificultati pe care le poti intampina atunci cand ai ramas fara prea multi bani in portofel.

Se discuta adesea pe forumuri despre IFN-ui si exista pareri pro si contra in legatua cu aceste institutii.

Problema intervine atunci cand ai luat un credit doar cu buletinul si nu l-ai mai platit sau te confrunti cu problema unui imprumut nebancar neachitat. In realitate, creditul nebancar este sigur, usor de obtinut si nu poti intampina probleme daca il gestionezi cum trebuie.

Intra pe site-ul Smile Credit pentru a-ti calcula rata online atunci cand vrei pana la 2000 lei fara adeverinta de venit.

Comisionul de administrare este zero, de fapt, nu exista nici un cost daca esti client nou.

Completarea aplicatiei de credit presupune trimiterea unor date sumare catre IFN pentru ca mai apoi un angajat sa te contacteze prin telefon sau email. Acesta iti va comunica in raspuns rapid legat de solicitarea ta de credit.

In fapt Smile Credit este o institutie finnciara nebancara care practica dobanda 0 si este singura care iti poate da un raspuns concret imediat dupa ce ai trimis solicitarea de imprumut online doar cu buletinul.

You may also like...