Telecredit IFN pareri – 2000 lei pana la salariu

aplica

Acum e mai simplu ca oricand sa iei un credit online cu minim de documente. Institutia financiara nebancara Telecredit iti ofera pana la 2000 lei cu aprobare foarte rapida.

De ce merita sa aplici acum la acest imprumut?

– institutia Telecredit este una foarte serioasa si ofera bani imprumut inca din 2014.

Solicitarea se realizeaza in doar cateva minute si in aceeasi zi poti sa primesti suma necesara.

Stii exact cat vei plati la data scadenta daca alegi sa aplici online.

Perioada maxima este de 30 de zile ceea ce inseamna ca ai mai mult timp la dispozitie sa te folosesti de bani.

Nu iti trebuie garantii si esti evaluat daca ai un venit lunar.

Scapi de comisioanele bancare si nu platesti nimic pentru analiza cererii tale. De asemenea nu se plateste nimic nici pentru administrarea creditului.

Poti lua un imprumut chiar daca mai ai alte contracte in derulare sau ai mici restante in Biroul de Credit.

Daca vrei sa aplici acum la Telecredit trebuie sa stii ca nu ai nevoie decat de buletin. Acesta e un imprumut fara extras de cont la care afli daca ai fost aprobat in aceeasi zi.

Poti lua mai putin de 2000 lei deoarece suma minima este de 100 lei. Poti opta singur pentru data cand vrei sa rambursezi banii, insa trebuie sa stii ca perioada maxima la Telecredit este de 30 zile.

Poti oricum rambursa si mai rapid banii daca vrei sa inchizi contractul de credit inainte de data scadenta.

Banii ajung direct pe card imediat ce imprumutul a fost aprobat. Poti sa ii folosesti dupa aceea pentru ce vrei tu, avand in vedere ca institutia nu iti solicita motivul utilizarii banilor.

Cei din Biroul de Credit pot trimite o solicitare?

Telecredit nu restrictioneaza accesul la un credit rapid foarte simplu nimanui. Aceasta inseamna ca si cei restantieri pot aplica la acest IFN si in urma analizei se va stabili care este suma maxima de care poate beneficia persoana respectiva.

Singurul lucru de care trebuie sa te ingrijesti este sa ai un venit care poate fi dovedit in fata institutiei nebancare.

Daca ai un imprumut mic de la un alt IFN il poti refinanta cu banii primiti de la Telecredit.

Daca esti client al acestei institutii poti avea parte de o dobanda redusa si nu mai trebuie sa completezi formularul de aplicare ci doar sa te loghezi in contul tau.

Rambursarea se poate realiza si automat daca la data scadenta ai in contul bancar banii necesari. Institutia debiteaza contul tau insa poti achita imprumutul si prin metodele clasice de rambursare: transfer bancar sau plata la banca, in contul Telecredit.

Dobanda la acest imprumut indiferent de perioada de rambursare este de 1,2%/zi. Daca nu poti achita la data scadenta exista posibilitatea sa prelungesti termenul initial de rambursare insa asta inseamna rostogolirea datoriei, ceea ce in final aduce costuri mai mari.

Telecredit program

Aceasta institutie nebancara este deschisa de luni pana vineri intre orele 8-21 iar asta inseamna ca nevoile tale vor primi o finantare cat mai rapida.

Programul prelungit al acestui IFN implica faptul ca toate solicitarile se proceseaza foarte rapid indiferent de ora la care te hotarasti sa aplici.

Pe scurt, Telecredit reprezinta o suma de bani de 2000 lei pe 30 de zile cu foarte putine acte si dobanda de 1,2%/zi.

Telecredit pareri

Avand in vedere ca multe persoane se intreaba ce acte sunt necesare la acest imprumut trebuie spus ca in principal se aplica doar cu buletinul.

Institutia verifica singura in baza de date ANAF daca solicitantul are un venit si se ia imediat hotararea daca poti primi sau nu un imprumut.

Telecredit a marit suma de care poti beneficia si astfel poti lua acum nu 500 lei, ci maxim 2000 lei. Dobanda de 1,2% pe zi este fixa si ramane doar sa vezi suma de care poti beneficia in urma analizei.

Iti recomandam sa imprumuti pana la salariu strict suma de care ai nevoie ca sa poti rambursa fara probleme totii banii la data scadenta.

You may also like...